Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Jsem právě netušil a testoval. Ale jsem mile překvapen, protože zmizelo tak 80% asfaltu za předníma kolama a i mnoho takových teček z celého laku. A je fakt, že po umytí šamponem Raceglaze to bylo na omak pěkné, ruka dobře klouzala. Teď je fakt, že je to takové hrubší, ruka drhne.

Laicky řečeno :D

Odkaz ke komentáři

Čím jsi lubrikoval a clayoval? Jde teď o to, zda je ten Raceglaze šampon pH neutrální? Protože musíš nahodit leštěnku a vosk. Že teď vjedeš do myčky s voskem nic moc neřeší. Jak píšu - potřebuješ lak uzavřít leštěnkou a fakt zavoskovat. Když už jsi do toho šel rukama, tak rukama taky pěkně dodělat. :)

Pro ilustraci můj antracit (9 let starý lak) a bohužel mobilovky - je fakt že já používám ještě Carnauba detailer na vosk po každém druhém mytí.

post-1472-0-14769000-1406914269_thumb.jpg

post-1472-0-78632800-1406914335_thumb.jpg

post-1472-0-45620700-1406914343_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže na tom nechám ruce.... to jsem se zas do něčeho pustil :D

Jinak jsem bral ty věci, který popisoval xMichix v těch návodech; protože se v tom vyznám jak v neandrtálec v encyklopedii a nechtěl jsem zkombinovat neslučitelný věci.

Pomůže Ti fotka? ;)

IMG-20140729-WA0003.jpeg

Odkaz ke komentáři

Já mám zkušenost prakticky jen s kosmetikou Dodo Juice, od toho máš lubrikant na Clay. Vezmi ještě leštěnku od Dodo a nějakej hybridní vosk, já mám Dodo Supernatural ve verzi hybrid. Jestli ten šampon je pH neutrální, tak je to OK, pokud ne, tak ti všechno sundá, ale to platí obecně. Takže když vjedeš do myčky, půjde to stejně pryč... :/ Tam určitě pH neutrál prostředek těma tryskama nestříkaj... :) Nevim, já bych to alespoň vzal leštěnkou tak jako tak a možná místo dražšího vosku jen voskovym detailerem, což je desetiminutovka. Po myčce by leštěnka přece jen měla zůstat, takže bys vždy jen "zavoskoval" detailerem. A auto bys měl zakonzervovaný přestože bys jezdil do myčky.

Odkaz ke komentáři

Koukni, kdyžtak mi napiš SZ, můžu ti doporučit s čím mám zkušenosti já. Jak je tu řečeno - vyčištěný to máš pěkně. Ta hrubost po přejetí prstem je způsobená právě tím vyčištěním a otevřením laku, po leštěnce to bude krásně hladký.

Odkaz ke komentáři

@Dakie: už jsem na to koukal v příslušné sekci.

@Mike: tak nějak. Auto je v neustálé pohotovosti a někdy je fakt, že ani nevím kam a kdy pojedu :D

Takže když vezmu ten Dodo LimePrime, tak to bude ok, jo? Nanášet budu ručně, ne strojně.

Jakej vosk pak na ten LimePrime?

Odkaz ke komentáři

Já se držím rad z detailing fóra a tam je odstup 24 hodin.. Asi záleží, jakej používáš vosk ;)

Honzo, nejlepší by měl být DJ Supernatural Hybrid (pro Tebe). Přírodní nemá smysl, to bys byl otrok auta.. Já použil Raceglaze 4x4 a max .spokojenost!

Odkaz ke komentáři

s tou kombinací si chybu rozhodně neudělal, sám v tom jedu :) a přijde mi že na tmavejch autech je detailing sice otročina ale zase na druhou stranu nejvíc pecka na pohled :palec: ... Nicméně i s hybridním voskem dávej bacha na ty myčky, je háklivej na všechno co není PH neutrální ^_^

Odkaz ke komentáři

Peto, uz jsem to dneska objednal. Vzal jsem ten lime prime a ten supernatural hybrid, kterej jste mi s Mikem doporucili ;)

Super... A vem ještě ten Carnauba Glaze :) + na Lime Prime a SN vosk nějaký hadry a aplikátory nebo máš? Aplikátor určitě na ten LP, vosk ideálně rukama (osobně mě aplikátor neseděl).

Odkaz ke komentáři

Jo ten je v pohodě na jedno odzkoušení, pak se mi skoro rozpadl a vzal jsem raději ten bílý z SN řady. :)

Carnauba je detailer s přímesí vosku. Dávám ho po každém druhém mytí. Obnovuje voskovou vrstvu a dodává lesk. Jak jsem psal výše - mohlo by to pro tebe být ideální pokud jezdíš do té textilní myčky. Vzal bys tím pak celé auto (15 minut) a věděl bys, že máš lak ošetřenej.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska celý kolotoč nanovo :D

IronX

2014-08-05 17.12.45.jpg 2014-08-05 17.12.52.jpg 2014-08-05 17.13.21.jpg

Při clayování mi začalo pršet, ale už jsem byl naštěstí hotovej; oplach byl naštěstí rychlý díky dešti :D

2014-08-05 19.29.20.jpg

No a novinka v dalším postupu: vyčištění Dodem Juice Lime Prime:

- kapota

2014-08-05 19.29.40.jpg

- bok auta (nad lištama Dodo, pod lištama ZATÍM nic)

2014-08-05 19.29.50.jpg

Jdu dát nějákej žvanec a pak pokračování. Jen nevím, zda dneska stihnu ještě první vrstvu vosku. Růčo to je slušná rasovina :D

Odkaz ke komentáři

lesk jako blesk. Až jsem z toho málem v garáži oslepnul :D

A dneska budu spát asi jako nemluvně. Asi jsem sežral nějaký drogy, protože jsem hyperaktivní; od rána do odpoledne jsem natíral plaňkovej plot ze strany ze silnice (+ 3 pole z vnitřní strany, kam jsem se přes kytky dostal) a k večeru jsem se pustil do týhle mordoviny :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...