Kube Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Dneska bylo venku moc hezky tak jsem neodolal a prezul a pri jednom pomohl s prezutim Bubliny. Moc prijemne odpoledne. Takze mam oficilalne odzimovano :D A pak jako vzdy poradna koupel :D Noo a nasel jsem vazelinu v zimaku takze zitra v mezi case na servis a najit problem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Spooky diky. Tesil jsem se jak malej. Tak samo se tesim na brzdy. Zatim se piskuji. V patek bude montaz. A mozna bude i neco do interieru kdyz jsem mel ty narozky. A neco svetla do kufru.. Joo a jinak prevodovka radi a turbo fouka. Vcerejsi cesta domu vypada asi takto: 1350km za 11:35h prumer 118km/h s spotreba 8,0l/100km :D Stitch je proste cupr auticko A pristi mesic dostane plech pod motor z OII a doufam konecne stvitko od AP Sportfahrwerke B) A pujde k zemi aby nemel na dalnici takovy odpor vzduchu :D Joo a pridam jeste pokus fotek zrcadlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Pěkné to máš, hlavně ty kola. Ty jsme měli na prvním SII a současné Trifidy nejsou špatné, ale ty 18" jsou nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Lanci diky. Jsem rad, za kazdy ohlas. Moc tu ted nejsem a o to vetsi radost z komentu. Snazim se Stitchovi dat co si zaslozi a zaslozi si hodne ta moje nuklearni kareta. Pujde jeste vykonem nahooooru. Dotahnem to do konce cely projekt B) A skrz kola jsme rad, ze jsem jediny v CR co ma na Téčku Luxony a jeste v spešl edišn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Hlavně v rámci projektu, vyměň ten spínač světel, ten je hrozný Nechápu jak se mohl tak ošoupat, někdo musel mít na rukou snad rytířské rukavice či co. Jinak pořád čekám, kdy tě někde na cestě potkám, abych tě s fabkou pozávodil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Sire Lancelote ctete mezi raaadky... Neco je objednano jako darek k narozeninam... :jelen: Takze vyckejte casu ;) A jako jooo tu tvoji Zlatusku bych snad dat mohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Ty jo, to jsem přehlédl, tak sláva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Kubo, ladíš stále na plné pecky ! Moc pěkné to máš ! Vazelína v kole - to bude asi praská manžeta na poloose. Brzo to raději vyměň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Martas diky. Snazim se aby mi dělalo auticko radost. Příznaky problemu s vazelínou jsou mi jasne. Budu to resit hned dneska. Jen me to hezky stve. Poloosy jsou tam dva měsíce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Kubo paráda :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Miro dekuji. Tak problem vyresen. Manzeta ok ale venkovi spona ko. Marena vymenil. Provedli jsme jeste zbeznou kontrolu motoru, dolili olej a dofoukali kolecka. A zase bordim. Jen resim nejaky pazvuk v urcitych otackach... Nebudu mit klid nez na to prijdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Skoro vse uz mam doma. Zitra vyzvednu kotouce, desky a brzdovku. A budu natirat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 A jaká bude barva :o a to nemyslím druh ale odstín . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ad ti to kubo brzdííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak už vím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ral 3020 leskla - Fenyes, Cervena dopravni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Kurwa.... Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Asi nějaký tlumič rázů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 ulozeni vackove hridele s tlumicem razu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Snad to dobře dopadne, držím palec. A určitě je lepší že se to nestalo za plného zatížení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Tak kazdopadne jsme rad, ze se to stalo kdyz auto stalo. Byl to zvuk jak kdybych mlatil tyckou do plechu. A jsem i rad, ze se to stalo tady. Problem byl sehnat dil. Snad všechno klapne a stihnu odjet do prace. Brzdy jsem odlozil na priste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 To máš fakt štěstí, potkat tě to někde na cestě :( Tak hlavně, že bude Stitch zase v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 JJ to uz jsem to par krat videl... hlavne poradne dotahnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Hlavně že to dobře dopadlo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Kluci diky. Snad bude Stitch zitra funkční ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak vcera konecne mala oslava narozenin a dostal jsem par milych darecku. A dneska v 10h dorazil nahradni dil tak cekam az bude opraveno. A doufam, ze bude vse ok. ;) Jo a mam pujcenou Bublinu také majitelka poprosila od nejakou montaz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak to je super, odpoledne už to určitě bude pojízdné , hlavně aby se už neozývaly ty pazvuky :o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Hotovo uz je. Vyberu prachy na zaplaceni a ficim pro nej. Uz se mooc tesim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.