Neználek Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Co to nevidím? :o Sezamové chlebíčky Sláva, nový spínač světel, teď to bude konečně luxusní auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Kube tak jak, už zase fičíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jo kluci ficime na plne kule!!! Jeste jsem dodelaval par drobnosti nez odjedu. Brzdy pockaji na priste a snad se k tomu přidá neco podstatného ;) A uplne jsem zapomel ze jsem dneska dostal par pochval na vzhed auta coz me hoooooooodne potesilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Tak aspoň naznač ty tajnůstkáři :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Ne ne ne. Nechci to zakřiknout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Pajada,nakonec se to podarilo . kdy jedes a byly to ty zvuky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Kubo,ten dil mas novy ? ted jsem nasel inzerat kde to prodava za 700 kc starsi ale nevim zda je to stejne na všechny 77kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Marosi dil byl new origo a jsou tri tipy a nedaji se zamenit. Mel jsem v ruce jety ale jiny. A jedu dneska a ten divny obcasny zvuk je tam porad :( Ale uz asi přibližne vim co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 No důležité že se to podařilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tak to je moc fajn žes to stihnul ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Jo kluci ficime na plne kule!!! Jeste jsem dodelaval par drobnosti nez odjedu. Brzdy pockaji na priste a snad se k tomu přidá neco podstatného ;) A uplne jsem zapomel ze jsem dneska dostal par pochval na vzhed auta coz me hoooooooodne potesilo ;) Ahoj, kde jsi kupoval ten ovladač světel ? Takový by se mi tuze líbil do T5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Maji ho na Bazosi nekde jsem ho tam zahlid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Luky primo ve VW/Skodovka. Je to funglacek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Co stojí taková origo nová parádička ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Martine chrom vypínač mám ho taky, kupoval jsem ho ve škodovce. Cena cca 300 tis a rapida jsem k tomu dostal grátis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Najprv Ti musím konečne pochváliť pochváliť auto . Úpravy sú podľa môjho gusta,ale najviac sa mi páči ten výkon .Inak chalani,ten vypínač sa dá kúpiť aj z ebayu za približne 15€ :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Jo uz jsem taky slysel ze se da koupit na ebay, kamarad z VW klubu za nej dal 900,- a ja prev VW 1405,- Ale byl to muj darek k narozkam. Ten stary byl fakt hruza! Gracho diky za chválu. Snazim se ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Obcas si to v praci fakt uzivam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Jo uz jsem taky slysel ze se da koupit na ebay, kamarad z VW klubu za nej dal 900,- a ja prev VW 1405,- Ale byl to muj darek k narozkam. Ten stary byl fakt hruza! Gracho diky za chválu. Snazim se ;) Ahoj, Neměl by jsi odkaz na ebay ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Luky to fakt nemel. Ten kolega ho kupoval nekdy pred vic jak rokem. A uprimne si myslim, ze ho za ty prachy uz nekoupis. Ale kazdy ti napise ze se da koupit od 15Eur... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Nech sa páči :)http://www.ebay.com/itm/OEM-Chrome-Euro-Headlight-Switch-Contorl-For-VW-Jetta-Golf-GTI-MK5-MK6-Rabbit-/221236178461?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3382b42e1d&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Děkuji, už je objednáno tak dám vědět, co dorazilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Urco dej vedet Luky. Jsem taky zvedavy. Uz jsem na ebay koukal ne nejake serepeticky s tim chromem do introse... Zajimave ceny a free shiping :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Tak to dorazilo :) Jenže jsem ferda a nějak se si vůbec neuvědomil, že na T5 je ještě starej konektor jako na OI ,.. Takže kdyby měl někdo zájem tak pustím dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Spooky diky. Tesil jsem se jak malej. Tak samo se tesim na brzdy. Zatim se piskuji. V patek bude montaz. A mozna bude i neco do interieru kdyz jsem mel ty narozky. A neco svetla do kufru.. Joo a jinak prevodovka radi a turbo fouka. Vcerejsi cesta domu vypada asi takto: 1350km za 11:35h prumer 118km/h s spotreba 8,0l/100km :D Stitch je proste cupr auticko A pristi mesic dostane plech pod motor z OII a doufam konecne stvitko od AP Sportfahrwerke B) A pujde k zemi aby nemel na dalnici takovy odpor vzduchu :D Joo a pridam jeste pokus fotek zrcadlem Ahoj. Máš to hezké. Nevěděl jsem ,že to máš tady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Luky vezmu ho ;) Napis mi do SZ tel a ja Ti zavolam a pri ceste do Belgie ho od tebe vezmu Tomiku dekuji. Snazim se. OC mam rad, tak jsem hlavne tady ;) Jinak dnes probehl dalsi servis z nutnosti a to vymena leveho vnejsiho homokinetaku a dvou silentbolku ulozeni motoru v napravnici. Cena dilu i s praci 6450,- A ten otravny pazvuk pri akceleraci je pryc. Z cehoz mam radost. A ted me jeste ceka prehozeni brzd na 3122mm a vymena vsech filtru a oleje v motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Takze paradicka a uz je klid v aute . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Kubo, ladíš jako o život, ale moc pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Kubo tak to budou brzdy jako hrom a co tam vlezou za kola? :lol:Ale jsem rád že jsi na to přišel co ti tam rachotilo, určitě bylo nepříjemné jezdit takové dálky do práce s pocitem že třeba nedojedeš. Jinak dnes probehl dalsi servis z nutnosti a to vymena leveho vnejsiho homokinetaku a dvou silentbolku ulozeni motoru v napravnici. Cena dilu i s praci 6450,- A ten otravny pazvuk pri akceleraci je pryc. Z cehoz mam radost. A ted me jeste ceka prehozeni brzd na 3122mm a vymena vsech filtru a oleje v motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.