Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Na to auto je roční záruka na ojeté vozy. Ale jelikož má auto najeto 88 tis. km, vztahuje se na záruku jistá amortizace. V podmínkách záruky je psáno, že autu, které má najeto více než 80 tis km, pojišťovna uhradí 100 procent nákladů na práci a 70 procent nákladů na díly. To znamená, že 30 procent nákladů na díly jdou na můj hrb. O tom jsem věděl. Jen jsem doufal, že se tam nevysype něco zásadního, jako je blok motoru. Skrytá vada to nebyla, jen to prostě byla blbá náhoda, že se to přihodilo 2 měsíce po koupi. Takže nikdo s nikým nezametl. Naopak, všichni se k tomu postavili čelem, za což jsem docela rád;-).

Myslím, že v ČR by se na mě každý s klidným svědomím vyprdnul

Odkaz ke komentáři

to je Jirko dobře a mooooc ti to přeju, postupně třeba poladíš chipem, ten motor na to má a nakonec to i pojede, hele ono na dálnici to je stejně jedno, 160 jede dnes i Fábie, docela mě bude zajímat tvůj názor na komfort Audi vs. BMW a rovněž až si tady v CZ střihneš pár zatáček a pár blbýho asfaltu

Odkaz ke komentáři

Tak zatacky jsem uz tady malinko zkusil. Oproti Bawci je to takova lod, ale to je dany tim, ze mam pneu s vetsim profilem-55. A co se chipu tyce, tak jsem nad nim ani nepremyslel. Tady bych ho stejnak nevyuzil a do Cech uz se dostanu jen dvakrat rocne:-(. Navic nebudu riskovat ztratu zaruky. A jak rikas, 160 to pojede bez problemu a s dostatecnym komfortem. Jo a diry v CZ si budu s temahle gumama uzivat:-))).

Odkaz ke komentáři

Tak prvních 1000 km za náma. Cestu jsem si užíval. Auto jede slušně a zdá se mi, že se ještě trochu rozjezdí. Co mě celkem překvapilo je spotřeba. Průměrná rychlost 118 km/hod a spotřeba 6 litrů. Na to, že je to fungl nový mi to přijde celkem ok. Paní jela za mnou s Bawcem a spotřeba o 0,7 l vyšší. Myslím, že si to u Audiny ještě sedne.

Takže s autem zatím max spokojenost, jen mi ze začátku chvilku trvalo si zvyknout na to, že to má o litr menší obsah a o dva válce míň než BMW. Je to sakra znát, prostě to tak nejede. Ale myslim, ze si zvyknu, dnes jsme jeli na pohodu, max 160 km/h a celkem me to bavilo

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...