jirka3 Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Tak netvrdim, ze si jednou neporidim na vikendy nejakej sestival od BMW. Ale Allroada neprodam, jednak bych tratil a za druhy dobre poslouzi na malyho Jirika;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 se cejjtíš na kluika jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 to sou holdy ty BMW http://youtu.be/3VwgvIqXg3A?t=2m43s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 se cejjtíš na kluika jo? Nic jinyho nepripada v uvahu:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 jsem si taky myslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Dokazete si predstavit tyhle kola na plastakovi? Pneu 245/45/18 http://www.wsp-italy.cz/katalog/audi/giasone-91 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Dokazete si predstavit tyhle kola na plastakovi? Pneu 245/45/18 http://www.wsp-italy.cz/katalog/audi/giasone-91 To je otázka, jak je to vysoký, tak to nemusí vypadat dobře, zvaž sám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Jj, s těma 18kama by to vypadalo směšně. Teď jsem prolejzal německý stránky a našel fotky s 20kama a snížením. Pecka, ale do toho určitě nepůjdu:-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 nechoď, nech to funkční a pak si kup to báwo a to si vymazli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Vypadá to celkem hezky, není důvod na tyhle auta rvát 21" apod i když to ovšem vypadá lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Právě nechci, aby byla ovlivněna funkčnost, jelikož jak je to vysoko, tak mi to naprosto vyhovuje. Takže na léto disky zůstanou 17-ky a na příští zimu pořídím ještě jedny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 hele daji se najit kola co i v 17" vypadaji vetsi nez opravdu jsou ale nesmis to vzdavat hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Ondro, nic nevzdavam, treba se neco, co me oslovi, casem objevi;-). Jinak dnes pokoreno 5000 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Už ten motor začíná pomalu ožívat, co? Koukal jsi jestli a kolik vzal oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Jj, zacina to jezdit celkem hezky, do stovky je to hezky zivy, pak uz tak ne. Ale to je tim, ze jsem zmlsanej jeste z Bawce. Olej jsem koukal a zatim nemizi, sice nemam v motoru merku, ale podle pocitace vse v norme;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tam už není měrka jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Bohuzel neni:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak jsem dneska zjistil, ze moje predesle auto nebylo souzene jen mne:-(. Cca mesic zpet jsem se bavil s prodejcem Audi tady u nas ve meste a ptal jsem se ho, jak dopadla moje S6ka. Povidal, ze vymenili celej motor a po autu se jen zaprasilo. Pry takhle hezkou S6ku tam nemeli. Ani ji nedali na internet, takze si ji bud vzal nejaky zamestnanec nebo ji dohodili nekomu znamymu. Kazdopadne jsem dnes jel kolem salonu Audi a naskytnul se mi pohled, ze kteryho mi bylo celkem smutno Foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 to dopadlo jeste dobre na to kolik to ma koni, par tisic EUR to stat bude ale brzo nejspis zase vyjede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Si myslím, že tohle už tady opravovat nebudou. Už bylo blbý světlo, když jsem to fotil, tak na těch fotkách toho není moc vidět, ale kola na levý straně vylomený, druhej bok taky dotlučenej. Pytle samozřejmě venku, vevnitř ulámaný zrcátko, čelní sklo na padrť......Možná to bude i trochu hnutý. Jako bylo mi z toho celkem smutno. Se schválně zeptám, co s tím kdo dělal, se tam stejně musím objednat na jednu svolávačku s Allroadem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Zlatej allroad jirko. Vypada 100x lip. (I kdyby nebylo bourany :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 tak vyměnili motor a tu opravu platil kdo autosalon a vyrobce? Náhodou ta S6 byla luxusní co měl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Allroad, teda plasťák( tak ho pojmenovala přítelkyně), je krásnej, prostě nový auto. Každopádně na S6ku rád vzpomínám, bylo to naprosto nenápadný auto, co mělo 435 koní pod kapotou;-) Výměna motoru byla na moji záruku, jsme se dohodli, že na mě auto zůstane přihlášený, dokud motor nevymění;-). Ale nevím jak to udělali, protože já platil spoluučast jen na blok motoru. Celej motor byl o dost dražší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Tak dneska radne vyzkouseny quattro a musim rict, ze parada;-). V kombinaci s vysokym podvozkem super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Ty voe, já tu nebyl dlouho.. :D Hustej příběh! Hlavně, že vše dobře klaplo!Užívejte plasťáka a pozdravuj Klárku.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Martine díky, pozdrav vyřídím. Zrovna včera jsem byl v Audině objednat se na jednu svolávačku. Tak jsem se poptal, no a moji S6ku koupil nějakej mladej klučina. Užil si ji 3 dny než ji trefil. Holt mládí a 435 koní:-)). Jinak plasťák slouží bez problému, už si i zvykám, že to nejede:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 hele ono to jede, na normální ježdění to stačí i s rezervou, míst, kde by jsi se mohl svézt s výkonem podobným S6, zas tak moc není, vzhledem k hustotě provozu a přibývajícím radarům ....člověk musí být rád, že jsme zažili tu dobu, kdy to ještě šlo a auta měla pořádné motory, naše děti to už asi nepoznají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak já to beru v porovnání se dvěma předchozíma autama. Samozřejmě, že to jede pěkně a bohatě to postačuje, jen jsem byl holt zvyklej na víc válců a koníků. No a jak si jednou na něco zvykneš, tak ti pak chvilku trvá si odvyknout;-). Na druhou stranu jsem se s plasťákem naučil jezdit tak nějak na pohodu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.