vorlajz Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak auto je v servisu a mam pujcenou Elantru v kuzi :) prijemny auticko ... 1.6 benzin 97 kW :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 v hundaji bez problému půjčí auto, ve škodováckejch prodejnách se jim moc nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 jak je garančka, tak hned dostanu auto... s tím není problém... už jsem měl 2x novou i30 v kombiku, vždy 1.6 CVVT 88 kW, pak ix35 4x2 CRDi 85 kW a teď ta Elantra... :) myslím, že jestli to takhle půjde dál, tak už mě snad čeká jenom Santa Fe... :) počítám, že i10 či i20 by mi nepůjčovali. :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Jel jsem v Elantře, hrozně plave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Příště snad jdu do hundaje, dělá to takhle každý prodejce? Me když půjčovali roomstra tak se jim moc nechtelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Feki... pobavil jsi me ;) uživam si to... btw. Spotřeba dnes klesla na 7,9 l.... jel jsem z chalupy dost svizne... Miluju to vytaceni atmosfery... ;) už jsem ti to kolikrát chtěl napsat, s atmosférou je nižší spotřeba právě, když ji trochu vytáčíš, alespoň ta moje v hundaji bez problému půjčí auto, ve škodováckejch prodejnách se jim moc nechce :) tak mě půjčují auto taky vždy, když jsem na servisu, opravě anebo opravují auto po nezaviněné bouračce, jen to musím při objednání na servis nahlásit, že ho budu chtít, VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Jako pri garancce auto daj vzdy... jdou stary max pul roku... :) Ja s tou Elantrou jel zatim jen po meste... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 ten motor je parádní... je to tichý, krásně se to točí a zrychlení je super... :) no... a interiér je dle mého gusta... hodně to dělaj ty sedačky... volant... fakt pěkný... Elantra se mi líbí... :) už jsem ti to kolikrát chtěl napsat, s atmosférou je nižší spotřeba právě, když ji trochu vytáčíš, alespoň ta moje tak mě půjčují auto taky vždy, když jsem na servisu, opravě anebo opravují auto po nezaviněné bouračce, jen to musím při objednání na servis nahlásit, že ho budu chtít, VW Jardo... mi neříkej, že když to budu točit, že to bude žrát míň ... :) teď při cestě z chalupy jsem fakt zjistil, že asi jezdím hodně rychle a navíc s naloženým autem, takže ta spotřeba je ještě oki... :) miluju tu situaci, kdy podřadím, otáčky vskočí nahoru, šlápnu na plyn a auto vystřelí... to je právě úžasný na té atmosféře..., že prostě můžeš točit až do rudýho a má to pořád smysl... :) musím říct, že mě Mumínek mile překvapil, jak teď jel super... jsem zvědavej, jak to bude, až mi vymění tu spojku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 počkej až budeš mít najeto tak okolo 40.000 km, mě do té doby ožíval postupně .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Jojo... ve meste jezdim pianko... ale jak jedu na chalupu tak na to slapnu... at to auto nesuspim... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Zitra by mohlo byt auto hotove :) uz se tesim na belouse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Auto je doma :) zatim nevrze a spojka je teda uplne jina... ale uz jsem si zvykl... ma o dost mensi odpor... uvidime no... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 neskutečny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Myslim ze je to jako vse o dobrych vztazich. Me ve skodaservisu taky bez kecu okamzite nabidnout nahradni auto kdyz jdu na garancku i kdyz vi ze mam vice aut. Kdyz ho potrebuji tak nabidku vyuziju kdyz mam cim jezdit tak s diky odmitnu. Jo nedostanu superba ale na den nebo dva je mi to fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Myslism ze je to dobry marketingovy tah od Hyundai pujcovat modely v top vybave... ;) clovek se namlsa a pak zatouzi... hh :) kdyz by mi Skodovka mi O II TSI pujcila Roomstra HTP tak to není uplne idealni... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Clovek nesmi byt rozezrany:-) horsi by bylo kdyby si jel domu busem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak jasne :) hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Kolik to mělo najeto že se měnila spojka? Nebo jaký důvod? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 20 tis. Vedouci servisu navrhl vymenu, tak se to udelalo... ;) pry zabirala moc nahore... ne je to celkem jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Dulezite je ze meni veci bez kecu jinak by to byla tragedie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 To je fakt... v podstatě ni to nacpali... :) pristup servisu spica... ;)moc velka spokojenost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak tovarna musi vyrabet :-) takze je nutne zajistit poptavku vyrobne:-) at muzou zase napsat o kolik procent zvedli produkci proti predchozimu roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Hh... :) belous jezdi... tak je to v cajku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 dneska jsem si super zahrál badec na tréninku... :) a projel se autíčkem.... :) spotřeba na krásných 9,1 litru na sto... hh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Kazda radost vzdy neco stoji ;-) Badminton je super, konecne jsem ho zaradil mezi me sporty a s kamarady jej zacal chodit hrat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 jj... to je fajn... ja uz ho hraju skoro 7 let :) za chvili jedu do Mostu mrknout na MCR :) je to super zazitek... ;) Jinak Muminek vcera jel asi za 7,7 l na sto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Nuda s Muminkem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Protože nikdo nepíše do tématu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Vorlíku já měnil spojku na Hťapce při 282000km..... ty nový dnešní auta už nevydržej co vydržely tenkrát...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.