Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

To víš, my dočasní "invalidé" máme času na rozdávání, tak ho trávím tady na fóru. Jestli myslíš lukáše s RS, tak byl myslím spokojen. Měl k.o.manžety na kloubech + se dělala geo. Když byli kola dole, tak mu je kolega rovnou umyl chemií, aby tam neměl vylítanou vazelínu. To by pak z něj asi měli při pneuservisu radost ;) Má ještě k.o.hallův snímač otáček na hlavě, ale to se myslím neřešilo, protože nebyl skladem, tak budu muset zjistit od kolegy, jak se domluvili. Zkusím mu přes slevy sehnat new za dobře. Až pojedeš kolem, tak se stav zase na čaj, co jsi mi minule všechen vypil!

Odkaz ke komentáři

Ahoj, koukal jsem teď do katalogu a new stojí 3953kč, ve škodovce dostanu 10% slevu, tak by byl za 3558kč. Dal by se určitě sehnat i starší. třeba kolem 1000kč, ale pokud si chceš káru nechat, tak bych dal určitě new. Po namontování se musí udělat nastavení diagnostikou, ale to není problém. Já totiž doma ležím s rozdrceným obratlem, tak nevím jak jste se s kolegou dohodly. Zítra mu zavolám a vytěžím ho ;)

Odkaz ke komentáři

Tak prima kluci už se dohodli :-))))a ted jsem koukal do mailu že Lukáš psal ....a na to podsvětlení pak aktualně zavolej a dohodnem čas :-)))))zajímavé jak ted všichni volají na výhřev a podsvětlení ...je brzy tma a zima :-))))))))

s pozdravem pro oba....a všehny zde....Mrs.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Lukáši tak to je tak na založení téma protože to co mne projde rukama a myslím že nás je tu více a můžou také napsat......že dnes odvedená práce některých jedinců je vypečená a styděl bych se to takto udělat viz třeba tvé auto a podobně když můžu hodnotit to co dělám a podpalubkou aut jsem byl milionkrát a moc špatný......bohužel (věčinou) a klasický servis nemluvě ono to je v každé kategorii..........

už jsem to někde popisoval ale měl jsem tu čest opravovat jednu octavii a majitel řikal vím že se tomu nevěnuješ tak uplně ale něco mě ted mlátí po servisu na nápravě a je to hrozně divný jsou tam nové věci a ejhle .......nejmenovaný servis mu dával podvozek a cepy tak projistotu cepy řízení dotáhl rukou a zůstal vakl tak 6mm nedotaženo (trochu vražda že)a když nandaval tlumiče tak jebnul manžety čepů na ramenou ty nové :-))))jako pán měl kliku že dojel......a už tam nejezdí a raději nic neřešil ........vyměnil jsem ty spodní čepy dotáhl cepy na řízení a udělala se geo a bylo .......ale měl jsem tlak 100 na 100.....následky co se mohlo stát......

Odkaz ke komentáři
Já se ozvu pač už to řeším u jednoho kolegy, tak uvidíme jak se vyjádří pač už to trvá delší dobu :D

Tak se hlavně uzdrav, číslo už mám a do servisu taky už trefím takže o problém míň :)

Ahoj, jasný. Akorát pozor, jak jsem psal. Nestačí jen vyměnit snímač a vymazat chybyv ŘJ motoru. Je nutno udělat "velkou diagnostiku" po výměne snímače, jinak auto bude mít stále uložené hodnoty mimo toleranci...

Zatím těpic a opatrně na silnicích, jinak skončíš v klubu "invalidů" jako já...já teda z motorky :)

Odkaz ke komentáři
Martypova Octavěnka na dodělání NIVELACE pro XENON tak jak to má být

plus kodování a kompletní diagnostika VOZU......

Oprava natažené muziky prahem když už to bylo celé rozhozené ....

Opetovne precizni,cista prace Martas!!!Diky moc! Jsem rad,ze to mam konecne hotove,po takovy dobe,co jsem mel vse doma v regalu.. :) :smich:

Odkaz ke komentáři
zajímavé jak ted všichni volají na výhřev a podsvětlení ...je brzy tma a zima :-))))))))

Martine, jen tak pro zajímavost, co děláš při změně podsvícení s těma původníma - origo zelenýma LEDkama - vracíš je majitelům, nebo se ti někde doma hromadí? Měl bych zájem o prá kousků, kdyby se ti někde doma válely... za mírný poplatek :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...