MartinRS Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 OII na PDC tempomat a nové orig radio místo tech hrůzných plast adapterů :-)))plus oprava kabeláže za radiem a demontáž prasácky namontované HF sady........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 No ty mlhovky nebo u mě že se vypínaly potkávačky při přepnutí na dálkovky Jo jinak píšu abych ti poděkoval všechno šlape jak má u xenonů a s tou klimou u mě můžeš počítat ;) minule jsem doufal že přijedeš s O2RS abych okouknul a ty si přijel fordikem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Tak dobře zde aspon na fotkách RSII dostala letní kolečka a komplet nové brzdy přední už tam jsou déle a zadní ted při kolech :-)) PS jinak nového fotomaterialu montážního je mnoho jen zpracovat a na to už času moc není takže povečerech doplním :-))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jistě mnozí z Vás znáte tento vůz dokonce se prodával zde na OC OLD OII předělána na FL......co se však ukrývalo pod navoněnou krásou rozum nepochopí.......co šlo postrácet,strhnout,utrhnout tak to se dokur.....a celková vlastní práce na voze no koment..... nezapojené AFS xenony jen na prasáka...... zrcátka FL...KO klima KO.... PDC Ko..... Výhřev nezapojen ve voze nic :-)))) muzika natažena jak je na foto..... Led denní atd atd............... Svazky dotažených věcí katastrofa...... Vše na voze dodělané kompletně prasečina.......viz foto..... Mechaničina na voze také dost zajímavé......přitom do toho původní majitel musel nacpat mnoho peněz a nechal si to takto zbastlit..... zde fotky postupného odstrojení a teprve vůbec zjištění co a jak se bude opravovat....:-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tyyy voe Martine masakr... presne tohle co tu pises sem si o tom aute myslel, kdyz sem cetl ten popis!!! by me zajimalo nejaky vyjadreni pana majitele jak soucasneho tak minuleho... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gdanx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 ten, kdo tohle delal musi bejt naprostej dobytek .. to je neskutecna prasecina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj Martine, byla tady na prodej Octavia RS combi v nafte, stribrna. Je jeste na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 já vím že to jede.. ten soft jsem dělal já.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 jak si docílil 4x airbag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Mé auto mělo 4x air ale při výměně TP udelali chybu a bylo napsáno bez air tak zde oprava při zápisu kol MRS RS TDI je na prodej napiš SZ je tam nová cena....!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Tak naše TFSI na nové zrcátka s LED lampičkama ,Podsvětlení kliček vnitřních LaK, a hlavně konečně Folie :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Tak naše TFSI na nové zrcátka s LED lampičkama ,Podsvětlení kliček vnitřních LaK, a hlavně konečně Folie :-))) Martine, ještě jinej předek a máš FL. Ačkoli mě se stejně nějak víc líbí ta verze, co máš ty - gratulace k výběru:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Ahoj Jirko JJ děkujem takhle krom tedy zadních FL Lamp je s toho model 2009 takto se prodával předek starý a nové zrcátka :-))))dokonce i některé novější měli i NEW panel topení a budíky celou elektriku z FL atd.....mrs. PS někomu se ty zrcátka nezamlouvají asi hodně záleží také na barvě vozu jak vyniknou to určitě ale nám se moc zamlouvají a žena má krásný výhled z vozu :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 jje pravda, ze z nich je opravdu lip-vic videt... a LED podsviceni sem tam taky seknul LaK klicky taky dodelany.. ;) a ted snad uz konecne ve cvrtek/patek vyjdou ty folie... ty nemas komplet stejne zatmavene ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Ahoj Michale, jsou tam 35 předek a VŠE dozadu 20 a maximalni spokojenost )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Paráda tie lampičky plánujem aj ja spáchať! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 No spešl téma nebude od věci, jelikož to asi bude nekonečný seriál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 (upraveno) Jasan neni problem foto kopčete jaké potřebujete já kouknu do PC fotek vždy dělám více možná určitě najdu nějaké povedenější ...... zase když už to Láda má koupené tak mu nebudem kazit radost vše se dá dát dohromady! :-)))jak jsem psal do auta stějně někdo musel vrazit dost peněz ale bohužel to nedotáhl tak jak bych si to představoval třeba já ........m. PS a vše co je na fotkách neni tak jako když je u toho člověk naživo .....myslím že tento vůz vede i když podobné záležitosti mne potkávají denodenně bohužel............. Upraveno Duben 20, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Montáž PDC na YETI předek a zadek.....a dokodování Corner a podobně.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 ahoj, mel bych dotaz od ceho je ta kabelaz co vede napric ke svazku co vede okolo podbehu. je to OI combi 99/00 81kW TDI SLX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 čidlo abs.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 JJ jak už je psáno ABS čidlo a přesně i na této straně vede současně i čidlo na xenony pro nivelaci.......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 no ja jsem si prave myslel, ze je to od cidel na xeny. a to by znamenalo, ze by to byla kastle z jinyho auta nez ma byt. ale jsou tam jenom dva dtary, takze je to asi jenom to cislo. majitel bude urcite klidnejsi. diky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Seňor Martin RS, los tempomatos perfektos !! Není co dodat, jednoduše profesionálně provedeno. Domů jsem dneska jel po dálnici s nohama za krkem....velká pohoooda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 JJ máš tam to co je na fotce pouze ABS a s xeno jsou tam dva svazky ten s nivelací má 3vodiče a origo je to samé v gumovém vedení..... FSI 2.0 jj pane já také děkuji at to vše slouží.....foto jsem nedělal přecijenom nebylo moc času a práce by stála :-)))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Nabídka pro majitele OI,SI,passat a podobné.....vhodné rovnou s upravou podsvětlení bud kompletního nebo třeba jen ručiček tento nápad vznikl pro využívání podsvětlení i přes den kdy třeba při denním osvětlení neni palubovka zapnuta....a oč se vlastně jedná a jak to funguje.... Uprava budíků spočívá v tom že potom po otočení klíčku (zapnutí zapalování) se u budíků zapne podsvětlení a máme rozděleno celkem na 3 segmenty ručičky,ceferníky,displeje a vše lze kombinovat dle přání.....VIZ FOTO lze to udělat jak u normálního zeleného podsvětlení tak u změněného kdy je to opravdu vidět i přes den.....a nebo si nechat upravit jen ručičky a nakombinovat s něčím displeje,ciferníky....MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 to podsvícení se mi moc moc líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 (upraveno) JJ pro verze na OII po zapnutí klíčku (podsvětlení jako takové neni problem udělat na jaké koliv auto) tak na tom se už také pracuje..............:-))) jj odladil jsem to na mém voze a ručičky a displeje asi nejlepší kombinace ....... Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 druha fotka - len ciferniky tiez dobra :P ! Tvoja kara sluzi na testovanie pozeram ! btw - stale si myslim ze patri do top 3 najlepsich aut OC ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.