jar_da Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 hm, takře tam dají viditelné tlačítko, aby případný zloděj věděl na co se má připravit, myslím tím využití těch doplňkových služeb jako je hlídání auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 jen k té "zlaté" Q7 dělají to ve zlíně...jejich výmysl...mě se to hoooodně líbí...ta zlatá obvzlašť.... http://www.tintek.cz/galerie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 JJ je to takové nepřehlédnutelné :-)))))ta Q7 jinak ty tlačítka dobrý teda :-)))) servis tlačítko jak popisoval Jarda by bylo dobré tak že pomocí GPS a GSM by prostě přijela asistence /odtah pomoc atd Mrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 MartinRS: Áno, to tlačítko s kľúčom je presne na to - na nahlásenie núdzovej situácie. Dokonca v prípade aktivovania airbagov, alebo zmeny polohy auta, ktoré bolo predtým riadne zamknuté by to malo spraviť automaticky. A malo by to dokonca fungovať aj v zahraničí. Tlačítko sa zatiaľ nedá kúpiť ako príslušenstvo, je rovno v tej montážnej sade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 jj jako pomoc v nouzi to dává smysl... jinak Martine zase opět znova strašně díky za perfektní službu v pátek! jako vždy bez chybičky :) chápu, že to tu už bylo milionkrát tak to není tak atraktivní šoupat fotky (navíc s tím mým nenaleštěným nárazníkem :D prostě parkovací asistent OI... co dodat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 (upraveno) Ahoj 160R jasan tak to je celkem povedené a jsem zvědav zda se to chytne a jeké tam budou podmínky ceny atd..... Ahoj Karle jj já ti to sem dám :-)))....Karel na páteční PDC origo sada včetně nalakování ...............PS Stav se na domě jsme tam ted online stavební dozor je dozor!!! :-)))) MRS. Upraveno Květen 8, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Pěkný, ale kde jsou šrouby ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Dnes opět viděn zlaťák na Strakonický... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 náhodou to tlačítko s obrázkem ženský se asi někde nedá objednat co? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Asi nějaká speciální edice tlačítek :-)))) Jinak Ahoj všem opět zde po pracovní dovolené :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 SUPII na dodělání denního svícení ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Teda ty koberečky, to je děs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 JJ to je pravda ale jinak majitel je pečlivej vždy vůz přiveze naprosto čistý luxus..... zde OII s AC na Klimatronic a dodělání výhřevu sedadel předních komplet se vším....trochu porozebráno :-)))))) aby bylo jasno že se nenudím :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Co ti to stojí před tou octou? To je leon cupra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 To je hrozný zde nic neunikne jj Bratránek tam měl Cupru R :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Copak má za bratránek za Cupru R? Nechce si tady založit vlákno? Seriovka nebo nějak poladěno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 To je vůz na servis pane :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Martine krasna prace s Klimatronic. :) Moni tata si mlaska. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Ahoj Martine, posílal jsem Ti SZ s dotazem. Došla? Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Pěkná prácička :) Na kolik moc taková sranda jako je předělání z AC na klimatronik vyjde? A jaká je časová náročnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 (upraveno) Mirouch76 Ahoj pane pro konkrétní dotaz upravy ceny atd SZ/mail a popisem vozu děkuji :-)))) Jirka 3 Ahoj Jirko jj ted jsem odpověděl měl jsem dovolenou bohužel ale pracovní takže jsem nebyl zde cca 10dní :-))) Vany Ahoj Tomáši, jj masakr Jenda byl překvapený co mu to vezu zpět za bednu a já řikám no to je ta věc stará s podpalubky tak nevěřil nechápal a řikal já myslel že vezeš nějaký motor :-)))))))tak mu prosím ukaž fotky at ví jak jeho mazel vypadal rozebraný!! :-)) PS škoda že si nebyl doma rád bych s tebou pokecal a prohlížel jsem si tvůj vůz :-)))))) Mrs. Upraveno Květen 17, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 (upraveno) SUPII na dodělání denního svícení ...... Ty voe,co je to za vybavu..?PDC predozadek, coluumbus, maxidot,MF volant a nema denni sviceni? :) Nebo to byla holota a vse dodelano? Upraveno Květen 19, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marty8 Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Do cervna 2009 SupII nemel denni sviceni v mlhovkach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 PS škoda že si nebyl doma rád bych s tebou pokecal a prohlížel jsem si tvůj vůz :-)))))) No Jenda jeste ted se pta jak to ma zapnou. :) Jinak urco pokecame chtel bych dodelat ten číselník. Ti pak ukazu nove brzdy 345mm zadek 312mm :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 (upraveno) Sup II je 9/2009 takže těsně před tím než se dělal s denním ))Jinak výbavu má celkem snad plnou včetně solar šíbru....neni to tak jak věčinou řikají lidé mám to v plné akorád tam neni toto a toto a najednou je s toho seznam co tam není na A4řku :-)))))) Vany však se určitě potkáme ))) Upraveno Květen 20, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Do cervna 2009 SupII nemel denni sviceni v mlhovkach Ahaaa,tak to jsem nevedel.. ;) Hm, hm, hm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Tak člověk se učí stále o nic nejde :-))) Jinak Martas termín zapsán a budu se těšit :-)))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 To mas pravdu no.. Okaaa,plati! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 vedel by niekto namontovat klimu do octavie I? nemam tam ziadnu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 vedel by niekto namontovat klimu do octavie I? nemam tam ziadnu ... Martin by si určo poradil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.