Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

MartinRS: Áno, to tlačítko s kľúčom je presne na to - na nahlásenie núdzovej situácie. Dokonca v prípade aktivovania airbagov, alebo zmeny polohy auta, ktoré bolo predtým riadne zamknuté by to malo spraviť automaticky. A malo by to dokonca fungovať aj v zahraničí. Tlačítko sa zatiaľ nedá kúpiť ako príslušenstvo, je rovno v tej montážnej sade.

Odkaz ke komentáři

jj jako pomoc v nouzi to dává smysl...

jinak Martine zase opět znova strašně díky za perfektní službu v pátek!

jako vždy bez chybičky :)

chápu, že to tu už bylo milionkrát tak to není tak atraktivní šoupat fotky :palec: (navíc s tím mým nenaleštěným nárazníkem :D

prostě parkovací asistent OI... co dodat :lool:

Odkaz ke komentáři

Ahoj 160R jasan tak to je celkem povedené a jsem zvědav zda se to chytne a jeké tam budou podmínky ceny atd.....

Ahoj Karle jj já ti to sem dám :-)))....Karel na páteční PDC origo sada včetně nalakování ...............PS Stav se na domě jsme tam ted online stavební dozor je dozor!!! :-))))

MRS.

post-242-1304883801_thumb.jpg

post-242-1304883808_thumb.jpg

post-242-1304883815_thumb.jpg

post-242-1304883824_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Mirouch76 Ahoj pane pro konkrétní dotaz upravy ceny atd SZ/mail a popisem vozu děkuji :-))))

Jirka 3 Ahoj Jirko jj ted jsem odpověděl měl jsem dovolenou bohužel ale pracovní takže jsem nebyl zde cca 10dní :-)))

Vany Ahoj Tomáši, jj masakr Jenda byl překvapený co mu to vezu zpět za bednu a já řikám no to je ta věc stará s podpalubky tak nevěřil nechápal a řikal já myslel že vezeš nějaký motor :-)))))))tak mu prosím ukaž fotky at ví jak jeho mazel vypadal rozebraný!! :-))

PS škoda že si nebyl doma rád bych s tebou pokecal a prohlížel jsem si tvůj vůz :-))))))

Mrs.

Odkaz ke komentáři

Sup II je 9/2009 takže těsně před tím než se dělal s denním ))Jinak výbavu má celkem snad plnou včetně solar šíbru....neni to tak jak věčinou řikají lidé mám to v plné akorád tam neni toto a toto a najednou je s toho seznam co tam není na A4řku :-))))))

Vany však se určitě potkáme )))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...