Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Čaues, mám technickou... koupil jsem si APC od megsu, chci tím kompletně vyčistit interiér, hlavně koberec, jakým způsobem to nanášet, dostal jsem k tomu i rozprašovač na přesný rozředění 4:1 či 10:1, stačí to tím koncentrátem postříkat a nějakým obyč kartáčkem vyčistit a pak to vyluxovat? :) Nebo na to máte jinej postup? B)

Ahoj, našel jsem tvůj dotaz bez odpovědi:)

Pokud máš mokrý vysavač, tak než jsem si koupil valetpro na tepovaní, tak jsem koberce nastříkal apcčkem, docela dost, vydrbal kartáčkem aby tam byla pěna, nechal chvíli působit, tak normálně spláchnul hadicí a zbytek vody vytepoval. A paráda:)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera vzal celej interier tím APCčkem, ale ty nejhorší fleky tam zůstaly, bohužel mi chybí ten tepovač :( Ale jinak je to poznat a byl jsem tím mile překvapenej :) Holt po výplatě koupím tepovač a zkusím si dát repete B)

Máte někdo nějakej tepovač za rozumnou cenu doma, který byste mohli doporučit? B)

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Myslim, že KIK bude stačit. To tlustší z KIKu používám i na vnitřní prahy dveří, to obyč tenký třeba na vyleštění zpětných zrcátek. Víc druhů jsem v KIK nezpozoroval. Nicméně teď mám z DS objednaný i nějaký lepší mikrovlákna do interiéru, ale to mám kvůli aplikaci na koženou palubku a výplně dveří. Na plasty v OII je podle mě KIK v pořádku.

BTW nějaký věci se musí objednávat z UK, takže čekám, čekám. A vypadá to, že v týdnu, kdy mám dva dny volno na skákání kolem auta, bude počasí na pytel, takže nic nebude.

Odkaz ke komentáři

Ale nic mnooo :D Jen sem tam mrknu a nahlas hodnotím :D Ale semnou je to těžké! Já trpím na tohle poruchou :D Jsi měl vidět jak jsem jim to pomlouval na relaxu v Pardubicích, tam mě moc neměli rádi :D

Dlužno podotknout, že OC jde co se týče detailingu hodně dopředu. Jar je zde sprosté slovo a smetáčkem doma už určitě nikdo ani podlahu nezamete :D

Hodně bych chtěl vyzvednout např. Škrabiho, Cubecnika, Vitta, Luigiho, Stóču a Vaskka, Bazyho, Chjetjova, Danteho, Corteze, Jaryska a prostě všechny co na svejch autech dělaj dobrou práci!

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...