header009 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 to co tam máš nalepený bude buď asfalt či nějaká penetrace na to je tarX, pokud to tam opravdu drží tak to rukavicí nepoškrábeš a clayem to dolů půjde. Jinak s folií nevím nemám s tím zkušenosti zeptej se rovnou v DS. ale clay tomu vadit asi nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Co byste doporučili na zašlý světlý plasty v interieru + zašlou světlou koženku a co na oživení exterierových plastů a pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Čaues, mám technickou... koupil jsem si APC od megsu, chci tím kompletně vyčistit interiér, hlavně koberec, jakým způsobem to nanášet, dostal jsem k tomu i rozprašovač na přesný rozředění 4:1 či 10:1, stačí to tím koncentrátem postříkat a nějakým obyč kartáčkem vyčistit a pak to vyluxovat? :) Nebo na to máte jinej postup? B) Ahoj, našel jsem tvůj dotaz bez odpovědi:) Pokud máš mokrý vysavač, tak než jsem si koupil valetpro na tepovaní, tak jsem koberce nastříkal apcčkem, docela dost, vydrbal kartáčkem aby tam byla pěna, nechal chvíli působit, tak normálně spláchnul hadicí a zbytek vody vytepoval. A paráda:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 SirMike: na venkovní plasty http://www.chemicalguys.cz/products/new-look-trim-gel-16-oz-473-ml-/ nebo http://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti/591-valet-pro-dionysus-trim-glitz-500ml.html obojí jsou gely s minimální spotřebou a ten od chemicalguysu je i na pneu. na interierové plasty hodně lidí chválí http://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti/622-poorboy-s-natural-look-dressing.html nebo pro lesklý povrch http://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti/99-autoglym-vinyl-rubber-care-500ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 (upraveno) Tak jsem včera vzal celej interier tím APCčkem, ale ty nejhorší fleky tam zůstaly, bohužel mi chybí ten tepovač :( Ale jinak je to poznat a byl jsem tím mile překvapenej :) Holt po výplatě koupím tepovač a zkusím si dát repete B) Máte někdo nějakej tepovač za rozumnou cenu doma, který byste mohli doporučit? B) Upraveno Červen 23, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 V jakém poměru jsi ředil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 chalani prosim vas este hodte mi nejaky link alebo nazov aplikatora ktorym vycistim plasty ako palubku a pod s poorboys natural look ;) vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 staci mikrovlakno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 diky prezidento ;) a bude stacit mikrovlakno ala KIK ?? ci radsejj nejake z detailingshopu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Myslim, že KIK bude stačit. To tlustší z KIKu používám i na vnitřní prahy dveří, to obyč tenký třeba na vyleštění zpětných zrcátek. Víc druhů jsem v KIK nezpozoroval. Nicméně teď mám z DS objednaný i nějaký lepší mikrovlákna do interiéru, ale to mám kvůli aplikaci na koženou palubku a výplně dveří. Na plasty v OII je podle mě KIK v pořádku. BTW nějaký věci se musí objednávat z UK, takže čekám, čekám. A vypadá to, že v týdnu, kdy mám dva dny volno na skákání kolem auta, bude počasí na pytel, takže nic nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Ja sem se podival na auto a kdyz jsemmvedel, ze jedu na prazsky minisraz, kde bude michi, tak jsem to hned premyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Taky bych se bál abych nedostal za uši. Nicméně k DS - velice hbitá a slušná komunikace s odpověďmi na konkrétní dotazy k produktům a velice velice pěkná sleva na celkovou cenu objednávky. Už se těšim, co to s autem/auty udělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Taky jsem chtěl auto ráno umýt, pak jsem ho vyluxoval, spasoval lištu na nárazníku a pak mě to nadšení přešlo, kdybych věděl, že budeme dělat skupinový foto a ještě mi to Miloš bude brát zblízka, tak jsem ho taky přelíz, hlavně ten přední nárazník od much 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Děláte mi radost chlapci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Michi asi se tě všichni bojej :D co jim proboha na těch srazech říkáš že se tě tak moc moc bojej???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 (upraveno) Ale nic mnooo :D Jen sem tam mrknu a nahlas hodnotím :D Ale semnou je to těžké! Já trpím na tohle poruchou :D Jsi měl vidět jak jsem jim to pomlouval na relaxu v Pardubicích, tam mě moc neměli rádi :D Dlužno podotknout, že OC jde co se týče detailingu hodně dopředu. Jar je zde sprosté slovo a smetáčkem doma už určitě nikdo ani podlahu nezamete :D Hodně bych chtěl vyzvednout např. Škrabiho, Cubecnika, Vitta, Luigiho, Stóču a Vaskka, Bazyho, Chjetjova, Danteho, Corteze, Jaryska a prostě všechny co na svejch autech dělaj dobrou práci! Upraveno Červen 26, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 hmm tak to doufám že nezaostanu a budu s nima aspoň lehoučce držet krok... páč dneska jsem octu vykoupal když bylo aspoň trošku hezky a nechal jsem jí u táty v servise vyleštit pořádně kukadla aby líp viděla na cesty apod... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tak dneska tepování Superba:) teď jsou na řadě plasty a sedadla:) JInak díky za vlídná slůvka:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 A jí zítra večer vyzvedávám balík jak hrom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 to tepovani bych na ty svoje stredy potreboval ;) sice maji najezdeno jen asi 50tkm ale je mi jasny ze v tom bude bordel jak blazen :) martine ty bys to umel za uplatu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak jsem zjistil, že Evči tatík má tepovač, takže na víkend budu tepovat ty svoje středy, tak jsem na to v kombinaci s Megs APC zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak pak dej vedet, kdyztak bych si to pujcil za uplatu, potrebuju to na scouta i na novou hracku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Viktore budem to delat spolu? Mam pro to uz i ValetPro, prej to nej na tepovace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 klidne to muzeme udelat spolecne u me doma, jen musime tepovač sehnat :) mam si koupit valetpro nebo staci na 3 auta, ze bych ti uhradil 2/3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Nemám problém to udělat, stačí říct:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Takže dnes vyzvednuto. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ty kraso kolik mas tech limeprimu?? :)) Potrebuju poradit cim po myti vzit dvouvrstvy lak, tedy bez ciryho laku na barve? Chel bych ho rucne rozlestit. Ale bojim se ze cokoli abrazivniho mi to poskrabe.. Clay taky vubec neprichazi v uvahu, to by vzalo barvu s sebou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Už nebyla litrová lahev, takže 4x250ml. Bonus je, že ty malý lahvičky i líp vypadaj. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Bratre na to tepovani bych se taky rad pridal :D asi udelame teppich sraz ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.