SirMike Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Existuji detailingovy spreje co se daji pouzit. Ale z Prahy do Vidne cesta dlouha, tak co pH neutralni sampon, trocha vody a ususit? Jak je neco pH neutralni, voskum to neublizi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 SirMike: Dik, jako ono by to bylo nejlepsi umyt pak, ale ja nevim jak bych to tam resil, ani nevim jestli se to treba v Rakousku smi, mejt auta jen tak na ulici... :( Ale ten 'detailingovej sprej' to je teda asi to, co potrebuju... ono zas kdyz je to navoskovany tak na tom ten bordel tolik nedrzi, ne? Sorry se asi blbe ptam, ale uz proste nemam kapacitu na studovani dalsiho oboru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Pár mikrovláken, detailer a bude to OK, když to nechceš mýt :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Desete Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Chlapy, tak jsem z toho všeho tu paf. Jako naprostý začátečník se ztrácím. Přečetl jsem toho stoh a čím víc čtu, tím víc mám v hlavě guláš.Je technologický postup a výběr druhů správně? Umýt wapem Meguiars Gold Class Bug and Tar Remover Umýt wapem Nanést Dodo Juice Supernatural Super Concentrated Detailing Shampoo Spláchnout Carpro IronX 500ml odstraňovač polétavé rzi Opět spláchnout Dodo Juice Born Slippy Refill Clay + Dodo Juice Supernatural Medium Clay náčiní: Dodo Juice Supernatural 'Yeti' Microfiber Madness Dry Me Crazy kýble mám od nás z firmy (dělám v potravinářství) Nechybí mi tam nic? Někde jsem četl o vosku, nebo je to ten clay? Jsou i nějaké další varianty šamponu či lubrikantu s clayem? Auto, předpokládám je (už) bez vosku, zaprášené a špinavé. Dělám to takto poprvé, vím že to nebude 100 pro, ale tak chci to udělat co nejlépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 1. Po Bug & Taru bych opláchl a pak použil Iron. Až následně pořádně umýt i šamponem. 2. Clay je na vyčištění laku. Pak by mělo následovat leštění a následně ochrana laku (např. vosk). 3. Chybí Ti toho docela dost :) Mrkni buď k nám na Detailingclub nebo napiš na info@detailingshop.cz a probereme to. 4. Dělá se http://www.detailingshop.cz/cisteni-laku-a-clay/1106-dodo-juice-supernatural-ferro-lube-iron-removal-500ml-clay-lubrikace-5060209263007.html. Cena je bohužel vyšší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Desete Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Díky za reakci, no já vycházel z návodu octaviaclubu. Zboží jsem vybral také zhruba na základě toho. Takže, nějaké další jsem tam neviděl. Vnitřek, kola, sklo. To bych volil asi spíš časem, v další fázi.Leštění se provádí nejakýma dalšíma aplikátorama? Kolik může být teda průměrná cena na první pořízení? A jak dlouho to vydrží?Jako docela mě to láká, ale zrovna nejsem objednávací typ, když nevidím co to dokáže. Nejraději bych, pokud někdo v okolí by měl chvíli a třeba mě do toho dostal, a nebo bych aspoň mohl někam přijet , třeba na sraz (bydlím na pomezí Hodonínska a Uherskohradišťska).Protože jak to tak vidím, tak než si vyberu, bude dlouhá doba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Pánové dotaz, když mám auto zavoskovaný, je vhodný na lak lepit samolepky? Bude to držet? Nebo je lepší nalepit před voskováním? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Otazka je - chces ty samolepky pak snadno sundavat, nebo chces, aby vydrzely na laku co nejdele? Pokud chces, aby vydrzely, tak sundat vosk, nalepit, zavoskovat. Pokud snadno sundat, tak umyt soucasny vosk setrnym samponem, nebo prewashem, osusit, nalepit, prevoskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ahoj potřeboval bych poradit. Auto myji šampónem Dodo, následně použiji Clay a leštím bezabrazivní leštěnkou Dodo Lime Prime Lite. Chtěl bych si trošku pošetřit ruce a koupit si leštičku, mám vybranou Shine Mate ERO600. Chci se zeptat, jaké kotouče koupit? Na to leštění pomocí Lite Prime chci černý finišovací Dodo. Po leštění jsem zvyklý ručně nanáčet vosk Dodo Hard Candy. Jaký kotouč zvolit na vosk? Nebo vosk vyleštit pouze ručně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Černý finišovací kotouč je na Lime Lite ideální volba. Vosk určitě pouze ručně, buď přímo prsty nebo pěnovým aplikátorem. Leštička je OK, případně vezmi DJ Buff Daddy, kterýje o 600,- levnější, má brašnu a udělá naprosto stejnou službu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Ahoj jen se zeptam k cemu je v baleni u lesticky shine mate jeste jedno asi zavazi ? Popripade kdyz ho vymenim tak co se tim zmeni ? Moc diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 to já nevím, hodil sem to skříně a neřešil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Je tam kvůli změně unašeče za menší, aby to bylo vyvážené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Má z vás někdo zkušenost s UK komestikou Juicy details ? chystám se objednávat šampon,detailer a tire gel na zkoušku... tak jestli to má vůbec cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 hoši co doporučíte za vosk od Doda aby na tom člověk nenechal ruce chtěla jsem kuli lepší aplikaci tento http://www.detailingshop.cz/tuhe-vosky/1001-dodo-juice-basics-of-bling-protection-wax-100ml-tvrdy-vosk-5060209262536.html , ale termín dodání je do 14 dnů, což je dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 (upraveno) Výborný vosk je tento http://www.detailingshop.cz/tuhe-vosky/230-dodo-juice-hard-candy-hard-wax-original-250ml-tvrdy-vosk-5060209260044.html, z levnějších pak http://www.detailingshop.cz/tuhe-vosky/1133-finish-kare-1000p-hi-temp-paste-wax-412g-autovosk.html , který má i dlouhou výdrž. S oběma se pracuje velmi snadno. Upraveno Červen 22, 2015 uživatelem soray 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 dík za tip, první jsem měla akorát ne růžovej a zase nic extra to nebylo a levnější zase mít nemusím, bude to použito na uplně novej lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Zkoda, ze lpis na Dodo, z prirodnich bych doporucil Nattys, prace s nim paradni, vysledny efekt super a rozlestis i aplikovat jde rukou krasne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 (upraveno) no jde o to že mám od Doda vše, nechci aby se mi neco nekde tlouklo právě Edit: tak mě to nedalo a něco sem si o něm přečetla, kombinace se značkou DODO by neměl být problém a je druhej v hodnocení vosku co sem našla na detailingovým foru....no ale neřeší to nic, protože taky není skladem :D :D Upraveno Červen 23, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Nattys i Finishkare jsou výborný vosky (FK je i skladem) a chybu s nimi určitě neuděláš. Spolupráce s DJ věcmi bezproblémová. Nebo se můžeš rozšoupnout a na nový lak dát něco takového :-) http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku-vosky-a-sealanty/1288-gyeon-q2-prime-kit-30ml-keramicky-sealant.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 (upraveno) tak ono rozšoupnout, když vezmu vosk a detailer tak sem skoro na stejný ceně jako ten Gyeon, ale nevím pořád mě to přijde jako nějaký boom nano pikatek apod , taky jsem z těch lidí co vezmou něco osvědčenejšího než neznámýho :D já už přemejšlím že vezmu supernatural, ale tam mě štve to bud mini balení nebo mega :D :D Upraveno Červen 23, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Mys vezmi hybrida a mas po probleme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 tak ono rozšoupnout, když vezmu vosk a detailer tak sem skoro na stejný ceně jako ten Gyeon, ale nevím pořád mě to přijde jako nějaký boom nano pikatek apod , taky jsem z těch lidí co vezmou něco osvědčenejšího než neznámýho :D já už přemejšlím že vezmu supernatural, ale tam mě štve to bud mini balení nebo mega :D :D Gyeon je křemík 9H, nano je marketing a Pikatek je nesmysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Takže by ten Gyeon měl bejt dobrej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Gyeon je kvalitou úplně jinde než Pikatek Zatím jsme testovali pár produktů (Q2 LeatherCoat, Q2M WetCoat, Q2M Iron, Q2 Tire a Q2 FabricCoat) a zatím všechny dopadly na výbornou. Aktuálně se chystáme na Q2 Mohs a Q2 View. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Takže by ten Gyeon měl bejt dobrej? Je úplně někde jinde jak píše Martin. Koukni třeba na studio Wax-it tuším že v Belgii. Ti s tím dělají silně profi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Tak já mam teď ještě hodně AG vosku, tak možná příští rok ... ale dost mě to zajímá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 teda tak sem si o tom něco přečetla a zkoukla pár videí na YT, vypadá to fakt dobře, ale přece když mě chybí jen vosk a detailer nebudu vše co mám ted skoro nový vyhazovat , protože je to asi nesmysl mejt supernaturalem ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Supernaturalem to můžeš umývat úplně bez problému. Ona už úroveň balení kitů je parádní: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 (upraveno) no super, tak to sem v prdeli uplně :D hustý balení takže když objednám to z odkazu tak máme na rok klid a můžu jen z vesela mejt auto, nic víc? Upraveno Červen 24, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.