soray Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Přesně tak, buď Prime nebo Mohs. Dělají se 30 nebo 50ml kity s tím, že spotřeba na jednu vrstvu/auto je cca 25-30ml. Proti vosku je akorát nutné lak důkladně odmastit ipou před aplikací povlaku. Nebo mi napiš do mailu, co vše máš už doma a kouknu na to, co by bylo nejlepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 no super, tak to sem v prdeli uplně :D hustý balení takže když objednám to z odkazu tak máme na rok klid a můžu jen z vesela mejt auto, nic víc? A ještě si k tomu připočti gyeoní hadry, protože ty jsou naprosto exkluzivní.:) Doma mám komplet Supernatural sortiment a pokud chceš zůstat zatím u vosku, tak ti 30ml balení SN vosku krásně stačí na 3 vrstvy. Pokud teď hned neco potřebuješ a chceš zkusit Gyeon, tak sáhni po Wet Coatu a hned poznáš kvalitu a co to dokáže.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Po WetCoatu teď moc nešáhne, protože co přišlo, už lidi rozebrali. Další kusy dorazí v nejbližších dnech a dorazí i velká balení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 hoši vy mě dáváte teda, jdu se zabít :D auto ještě nemám z lakovny doma a už hlavu v pejru co na něj teda naplácat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Co se lakovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 (upraveno) Míšo ty sis nechala dělat celolak? :D :D takže tohle mužu umývat ph šamponem či supernaturalem šamponem? vypadá to pěkně. http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku-vosky-a-sealanty/1289-gyeon-q2-prime-kit-50ml-keramicky-sealant.html Upraveno Červen 24, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 (upraveno) SirMike: komplet Marku: tak, když máš sponzory, tak proč ne :D :D jinak ty hadry Geyona na webu nevidím jen já nebo tam ani nejsou Upraveno Červen 24, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Budou možná už dnes, pořád přidáváme věci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 (upraveno) jasný, to já jen když už se kolega o nich zmínil :D Upraveno Červen 24, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 proč sponzory, tak jestli to vydrží skoro rok :D tak mě hybrid supernatural vydrží cca 4 měsíce, takže tam si taky stěžovat nemůžu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 proč sponzory, tak jestli to vydrží skoro rok :D tak mě hybrid supernatural vydrží cca 4 měsíce, takže tam si taky stěžovat nemůžu... sponzory byly na tebe a na otázku laku, ne na kosmetiku :P no já už byla nalomená na tu keramiku, ale bojím se tý IPY jak tu napsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Sponzory na novej lak? Posloucham ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 tu to není o sponzorech ale detailingu :P :D takže zpátky k leštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 IPA je šetrná, vubec nic to tomu neudělá. On by se měl odmastit i lak před klasickým voskováním. Teď z jara s tim mám vlastní zkušenost.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 (upraveno) Ahoj potrebuju poradit...kamaradovi, zednici nacakali nejaky cementovy lepidlo na jeho 200sx, jak to co nejsetrneji sundat a cim a kolik by si mel rict za nahradu skody? Upraveno Červen 25, 2015 uživatelem Timil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 pokusit se sloupnout, určitě né smejt nebo rozmazat. Potom zkusit nějakej tar remover na ten zbytek a pak asi clay a leštit no ... že pozdravuju pány zedníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 wap tomu ublizi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 No wap je hodne dobrej nápad, já myslel tím smejt jakože to zdrhnout houbou třeba dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 já bych na to šel určitě wapkou, na tom laku by se to cementové něco udržet moc nemělo, možná bych to zkusil lehce plastovou škrabkou na okna odloupat kdyby nepomohla wapka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Odkud je, pokud by se s tím dostal do Prahy, mohu se pokusit s tím něco provést. Velkou otázkou ale je, co na to řekne lak. Pokud je to nějaké lepidlo, bude s velkou pravděpodobností limitně se blížící jistotě lak pod fleky KO. Cenu opravy bych pak viděl = přelakování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 (upraveno) šampon, clay, ironx, sušení, waterspot a nakonec cure. Upraveno Červenec 5, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Kdo najde moji zacatecnickou chybu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 špatný tankování nebo proste ten sajrajt pod víčkem :D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Umyl jsem celou karu, osusil, osetril detailerem a ja lojza jsem zapomnel i vysusit prostor pod vickem, takze po 300km ceste po umyvaci procedurce jsem se trapne dival na tohle, takze presne tak, mas bludistaka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 No uz me to prislo, tak snad nedopadnu podobne jako ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Ja pouzivam podle nalady Chemical Guys Glossworkz + Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer, nebo kdyz mam dlouhou chvili, tak Raceglaze Aqua Bathe Wash + Natty's Paste blue Houbu mam aktualne Incredisponge,od MM, ale premyslim, ze od nich zkusim tu jejich rukavici, s rukavici se mi lip dela, mam nejakou za 100czk na nizsi casti auta (prahy, nizke casti narazniku atp.) a pak ebayovky na kola a proste ten cit v ruce je lepsi s rukavici mam radsi, nez s velkou houbou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 (upraveno) já sem práve nad tím nattysem taky hodně uvažovala, pak sem si něco více přečetla a vzala tenhle, tak uvidím..jinak šampon a leštenka moje není, ale když už to přišlo :D a na ovci jsem zvedavává, práve že mám na kola a podek takový ty obyč, tak sem chtela zkusit neco lepšího, tak snad mě to nezklame, když všichni ovce schválej, ale taky jsem přemejšlala nad rukavicí od MM, přesne jak máš tu houbu :) Upraveno Červenec 8, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Na to vicko uz si taky davam bacha :D Jnak neco z me zahradky jen to chce uz konecne clay a ironx kuru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 :palec: mě nejvíc sejří, když osuším celý auto, a pak stejne ješte při jíste vykape voda od zrcátek , nádrž většinou beru ale ty zrcátka me sejrou pěkne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.