Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Přesně tak, buď Prime nebo Mohs. Dělají se 30 nebo 50ml kity s tím, že spotřeba na jednu vrstvu/auto je cca 25-30ml. Proti vosku je akorát nutné lak důkladně odmastit ipou před aplikací povlaku.

Nebo mi napiš do mailu, co vše máš už doma a kouknu na to, co by bylo nejlepší.

Odkaz ke komentáři

no super, tak to sem v prdeli uplně :D

hustý balení :palec:

takže když objednám to z odkazu tak máme na rok klid a můžu jen z vesela mejt auto, nic víc?

A ještě si k tomu připočti gyeoní hadry, protože ty jsou naprosto exkluzivní.:)

Doma mám komplet Supernatural sortiment a pokud chceš zůstat zatím u vosku, tak ti 30ml balení SN vosku krásně stačí na 3 vrstvy.

Pokud teď hned neco potřebuješ a chceš zkusit Gyeon, tak sáhni po Wet Coatu a hned poznáš kvalitu a co to dokáže.:)

Odkaz ke komentáři

proč sponzory, tak jestli to vydrží skoro rok :D tak mě hybrid supernatural vydrží cca 4 měsíce, takže tam si taky stěžovat nemůžu...

sponzory byly na tebe a na otázku laku, ne na kosmetiku :P

no já už byla nalomená na tu keramiku, ale bojím se tý IPY jak tu napsal :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Odkud je, pokud by se s tím dostal do Prahy, mohu se pokusit s tím něco provést.

Velkou otázkou ale je, co na to řekne lak. Pokud je to nějaké lepidlo, bude s velkou pravděpodobností limitně se blížící jistotě lak pod fleky KO. Cenu opravy bych pak viděl = přelakování.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ja pouzivam podle nalady Chemical Guys Glossworkz + Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer,

nebo kdyz mam dlouhou chvili, tak Raceglaze Aqua Bathe Wash + Natty's Paste blue
Houbu mam aktualne Incredisponge,od MM, ale premyslim, ze od nich zkusim tu jejich rukavici, s rukavici se mi lip dela, mam nejakou za 100czk na nizsi casti auta (prahy, nizke casti narazniku atp.) a pak ebayovky na kola a proste ten cit v ruce je lepsi s rukavici mam radsi, nez s velkou houbou.
Odkaz ke komentáři

já sem práve nad tím nattysem taky hodně uvažovala, pak sem si něco více přečetla a vzala tenhle, tak uvidím..jinak šampon a leštenka moje není, ale když už to přišlo :D

a na ovci jsem zvedavává, práve že mám na kola a podek takový ty obyč, tak sem chtela zkusit neco lepšího, tak snad mě to nezklame, když všichni ovce schválej, ale taky jsem přemejšlala nad rukavicí od MM, přesne jak máš tu houbu :)

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...