LukášV Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 jjj to je přesně ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Kluci, poradite mi nekdo, kdo s tim ma zkusenosti, jak se mam starat o Alcantaru? Cim ji cistit, jestli se ma impregnovat, jestli ji muzu vysavat apod? Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 hezky auticko, takou tu semisovou alcantaru mi jeste nikdo nedoporucil impregnovat i kdyz jsme videl ze neco takovyho je tusim od sonaxu. Hlavn je chranit pred vodou a znecistenim tot vse, kdyz je to spinavy je na to specialni cistic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Alcantaru mam taky a po sesti letech a 80ti tis km je jako nova. Normalne vysavam a pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 jj normalne vysavat a nic jinyho nepotrebuje. Mam cistic od Sonaxu a kdyz je flek tak se to da lehce vycistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Super, diky za info, takze zadna prehnana pece, tj fajn. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ja jsem i rad, ze nemam kuzi ale alcantaru. Prijde mi takova prijemnejsi a pohodlnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ja jsem taky rad, mel jsem v O2 polokuzi a taky mi to vice vyhovovalo. Hlavne to neklouze a v zime nestudi a v lete nepali. Podle me je to i hezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 (upraveno) Ještě si kup jemný smirk na tu alcantaru na žmolky a potom ten čistič od sonaxu a budou jako nový ... http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/721-colourlock-brusny-polstarek.html Upraveno Listopad 14, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Diky, ale zatim zadne zmolky nemam. Cistic prikoupim. Jinak co pouzivate na cisteni celniho okna zevnitr? Mam nejakou sracku od SONAXU proti mlzeni, ale nejak se mi to zda na piiii, okna se mlzi mozna jeste vic . Pisou tam, ze to slouzi i jako cistic(okena), tak jsem to tim vycistil, s tim ze to rovnou uz bude na zimu proti mlzeni, ale je to fakt na nic. Tak poradte, jak to resite vy ;) edit: mate nekdo zkusenost s timto? http://www.detailingshop.cz/okna/799-carpro-fog-fight-kit-set-proti-mlzeni-oken.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Michale, jedině tohle:¨ http://www.detailingshop.cz/okna/419-swissvax-crystal-cistic-oken.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Michale krasavice at slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Bade díky! Snad bude... Jardo: dobře, prikoupim to, chapu to dobre, ze je to i na vnejsi pouziti? A co k tomu pouzivas za hadrik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 co posilka, chodíš ? jak to tam ted vypadá s obsazeností ? zase naběhly nějaké slevomaty, tak si řikam že to tam bude dobrej opruz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Chodim, ale uz od cervence do Pure... mam tam clenstvi za 550 a je to bliz, neni co resit, ten rok tam odklepu a pak se uvidi. V lete jsem makal hodne, ted uz na zimu trochu volneji .. co stavba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Bade díky! Snad bude... Jardo: dobře, prikoupim to, chapu to dobre, ze je to i na vnejsi pouziti? A co k tomu pouzivas za hadrik? http://www.detailingshop.cz/suseni/296-dodo-juice-supernatural-waffle-weave-uterka-na-okna-40x60cm.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Tak jsem byl vyzkouset nasadit pricnik na strechu...tak jednoduchy system jsem necekal, je to uplne pecka! Otazka 2min max, ani to ne. A pak jsem jen trochu pretrel srdce Berryho, at se mu trosku lepe bije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Moc pěkný. Známá má 2.0TDI a neskutečná holota až jsem nevěřil. Nemá to ani palubní počítač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Nebo spis znama nevi kde ho ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Ono je to u těch prémiových značek těžký, připlácí se skoro za vše . Třeba Passaty a Superby 2 a dokonce i O2 FL, když mají xenony, tak jsou adaptivní. Jenže u Audi nééé, první jsou za příplatek xenony a pak za další(větší) až ty adaptivní, takže já třeba adaptivní nemám, ale nějak mě to netrápí, brácha je má na CCku a shodli jsme se, že nějaký větší význam to nemá. Btw jaký máte názor na adaptivní xenony vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Tak význam to môže mať v serpentínach že ti osvetlí zákrutu a uvidíš osoby, cyklistov ak idú aj v noci po ceste, ak som to dobre pochopil. Mňa by skôr zaujímalo ako svietia tie celoLED predné svetlomety, na pohľad sa zdá že dosť, ale ako je to spoza volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Tak člověk, který jde v noci v serpentinách je sebevrah . Cyklista může být no, ale nepřipadá mi, že by se to až tak rapidně natáčelo, aby to tenhle účel plnilo. Ale je pravda, že v serpentinách jsme to nezkoušeli. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Musim rict, ze nataceni svetel do strany kam jedes je naprosto uzasna vec, hlavne v mistech, kde to clovek nezna a je tam tma jak v pytli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Dlouho jsem tu nebyl,pak nakouknu a lup ho, jedna krásná A6..Gratuluju a přeju hodně spokojených kilometrů! Vypadá to na opravdu vyvoněnej kousek,takže se ti vůbec nedivim, že máš takovou radost a užíváš si každou chvilku za volantem!Tak to ma byt! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Diky! A6 byla už dlouho můj sen, tak se mi splnil a jsem nadšený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Tak jsem dneska poridil nove sterace, na aute byly asi puvodni, protoze misto stirani spise mazaly .. Koupil jsem na mdily.cz a cena skvela, 730kc za Bosch je super. Jinak dneska dosly dalsi LEDky do intose, az to bude komplet, tak to nafotim. Akorat jeste nevim, jak rozdelam predni stropni panel osvetleni, to nebude jen cvak cvak jak v oktavce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Moc nádherná A6, přeji spoustu příjemných km bez nehod a problémů. Také je to můj sen, "díky" totálce si ho také teď z půlky splním . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Jaké jsi koupil ledky ? Já přední panel vyndavám tak , že vyloupnu to průhledné plexisklo a pod ním jsou dva křížové šrouby , které povolím a ''celé'' to na mě vypadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Super, diky za navod, bude to asi stejny.. No vsude do interieru, do make-up svetylek prisly uz dneska, jeste cekam na osvetleni nastupniho prostoru, a do vnitrku do lampicek a kastliku. V SPZ uz mam, to sis asi vsiml z avataru a v kufru uz mam taky. Pouzil jsem co se dalo z oktavky, tam jsem to pred prodejem vytahl a dal zpatky zlutasky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Michale: nakonec Octávku jsi prodal? Za kolik šla z domů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.