Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Zdravím, rád bych se představil. Jmenuju se Petr, je mi 18, jsem studentem 4. ročníku gymnázia v Českých Budějovicích. Mám rád auta, jsem zastáncem toho, že auto musí ležet, mít pěkný kola, nablejskanej lak a to mi stačí ke štěstí, takovej cult-style bych řekl. V rodině za mých 18 let vystřídaly 3 auta, dvojkovej golf, po něm trojkovej golf, a pak oktávka. Nechápu tatku, že po naftových golfek koupil oktávku v benzínu, a k tomu ještě bez šneka. Do oktávky jsem se přesto zamiloval a musel jí mít, Co jsem udělal řidičák, rodiče mi jejich auto začali půjčovat, a já zjistil že ta 1.8 mi umí dát málo muziky za moooc peněz, jediný plus je zvuk. Asi po 3 měsících se mi podařila koupit moje kráska. Je to stříbrnej liftback, r.v. 2000, 1.9 AHF. Co mě zarazilo i přes poctivých 350 000km má auto zachovalý vnitřek, neprosezené sedačky, není borané, je ježděné na dlouhé vzdálenosti, koukal jsme že průměrná cesta byla 450km. Poidle mamky s n jezdil slušnej pán, jezdila na Slovensko kde mamky firma měla rozjetej nějakej projekt. Je kompletně servisovaní v PORSCHE Č.B. Co bych ještě dodal? Asi už jen to, že na to auto jsem pekelně hrdej!

Jinak bych se chtěl omluvit za kvalitu fotek, je to foceno mobilem, Mám pár plánů, který se mi snad povedou zrealizovat:

snížit auto - Dnes se povedlo

pěkné 18ky - jsem měl dřív něž auto

celý auto vyfaceliftovat - vbudoucnu

udělat audio - v budoucnu

Kola jsou RH RAN CROSSLINE 8.5x18 obuty na 215/35/18. Přidám ještě fotky kol a druhé benzínové octávky. :)

post-21778-0-26984100-1352828484_thumb.jpg

post-21778-0-41454400-1352828497_thumb.jpg

post-21778-0-56539200-1352828713_thumb.jpg

post-21778-0-08978300-1352828730_thumb.jpg

post-21778-0-50832400-1352828743_thumb.jpg

post-21778-0-99497300-1352828758_thumb.jpg

post-21778-0-12020400-1352828787_thumb.jpg

post-21778-0-36440100-1352828802_thumb.jpg

post-21778-0-62571300-1352828827_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky Konny, snad se mi to povede :-) Dál bych chtěl říct, že o víkendu jsem vykuchal handsfree od nokie, a zbyly mi na přístrojovce 4 dírky tak to snad přežiju a co nejdřív začnu faceliftovat vnitřek. Stím mám spojenou vizi toho že ofuky středový panel atd.. chci dát do nějaký folie a na stropnici, střed sedaček a tapece nějakou látku nejspíš něco tmavšího aby to ladilo, vím že takhle už to mělo uděláno, nebo stále má celá řada lidí předemnou ale líbí se mi to, tak snad mi nebudou mít za zlé to, že kopíruju, i když, ten výběr látky bude hodně individuální. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud budeš faceliftovat i interiér, tak ty 4 dírky určitě nějaký čas přežiješ ;) , jinak co se týká potažení stropnice a ostatních částí látkou, tak určitě ti to nikdo kdo už něco potahoval látkou nebude mít za zlé, chceš se odlišit, tak sis prostě zvolil cestu potažení látkou, teď jde o to zvolit dobrý vzor a látku, aby to vypadalo dobře, což není zrovna lehký úkol ;)

Odkaz ke komentáři

No ty loukotě bych na auto nechtěl ani zadarmo :D kde lidi jezdíte?? To kámoš s takovým profilem za rok kola zešišatěl :lool:

Stropnici si chci nechat už od léta potáhnout, ale nějak na to teď nejsou finance :( do toho bych šel taky. Nějaký vzor do červena, ať to ladí k barvě auta :) navíc tam někomu prsklo pití, takže je na stropě flek.

A co oleje, rozvody apod. Uděláno?

Odkaz ke komentáři

To xshreck : No popravče taky se toho trochu bojím ale uvidíme no. Jezdím pomalu a auto chci mít na parádu :-)a hlavně pro radost. Jinak auto je 13 000 po rozvodech, příští týden mi jde aut odo servisu, bude se tam dělat levej přední spodní kloub na nápravě, uložení stabilizátoru (nevim jak jinak to napsat :-D ) vlnovec na výfukovém potrubí, aby turbo nepískalo, doufám že to bude tím vlnovcem a novej výpušták na vanu. pak filtry oleje, náplně, prostě to zkontrolovat před zimou. :-)

A ještě k té stropnici, chtěl bych asi něco šedo černo zeleného, nějaký karovaný vzor jako flanelovou košili, proste nejaky ulet :-D

Odkaz ke komentáři

Sterny : moc dekuji, budu se snazit aby to vyslo a oktavku si opatrovat :)

Xshreck : presne tak, ma to cas. Ted je treba investovat do oprav a nafty :)jinak mam znameho calounika, pry by to nevyslo na moc, no co necham se prekvapit.

spooky : moc dekuji za privitani, tesim se na tvoje brko, jinak takova otazecka, nechodis, respektive nechodil jsi na obedy do nasi jidelny na internat? V ulici Karla IV. ? Mam pocit, ze jsem te tam videl. Tesim se na tvoje auto a rad bych ho videl nazivo. Jak to vubec vypada? Hotovo? A k tem kolum, mam rad pekna acka, proto ta 215, jen se trochu bojim toho profilu, ale sehnal jsem je za 1900 celou sadu tak jsem je vzal, radsi bych pak koupil 215/40/18. Na aute jeste nebyly js to takovej atyp ma to roztec 5x112 a ET60 takze musim sehnat podložky 25mm na zmenu roztece

Odkaz ke komentáři

jj... Do konce loňského roku jsme makal v ČB a chodily jsme k Vám do jídelny na obědy a dokonce jsme tam párkrát aj na parkingu parkoval... :D

Jinak podložky 25mm na změnu seženeš celkem v pohodě. Ty se dělaj běžně ;-)

PS: Moja ludra bude.... Kdo si počká ten se dočká :D Jinak můžeme pak domluvit nějakej srazík někde ;-)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

spooky : Já tě poznal, jak jsem projížděl tvé vlákno, měl si tam fotky jak brousíš kola, tak mi to bylo jasný, že jsem tě už viděl, srazíku se nebudu bránit, to by bylo moc fajn, pořádně tito prolezu :-D Uvidíme. Jinak ty podložky jsem sehnal i s 2 sadama šroubů za 3tis, což mi přijde docela v pohodě.

radekVT20 : No tak to pěkně děkuji, mít nepřátele hned od začátku :-D No já bych 19ky nechtěl, oktávka pak nejde tak pěkně snížit. Měl jsem na ně taky zálusk, prodával je tady klubák Jajin, nakonec jsem koupil tyhle, myslím, že jsem udělal dobře. :palec:

Jinak dneska jsem vyfotil sníženou oktávku, jsem o 6cm dole. A pak jsem jen zkusil přiložit kola, ale myslím, že to bude nuda stříbrná ke stříbrný, asi bych nalakoval středy do nejakyho grafitu nebo tak. To se uvidí. :wub:

Nakonec jedna fotka jak octávka čeká v garáži, když se kouknete na podspojler, konkrétně v pravo dolů, je tam taková díra, netuším od čeho, ale vypadá to jako kdyby to bylo zbroušený od vozovky, asi se vycvakl a ten dotyčný s tím pořád jel. Blázen :-D :(

post-21778-0-15344500-1352917843_thumb.jpg

post-21778-0-98000900-1352917864_thumb.jpg

post-21778-0-20521800-1352917898_thumb.jpg

post-21778-0-73047700-1352917917_thumb.jpg

post-21778-0-84599000-1352917953_thumb.jpg

post-21778-0-46785800-1352917988_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Radek20VT : Rád bych, v předu mám rezervu, počítám s nižším uložením ubere to cca 2cm pak bych byl vpředu přesně 8,5 cm ale s tím zadkem si nevím rady :-( Řezat to nechci, a štelo vák bych chtěl když už tak pořádnej. Ale chci se s tím naučit jezdit a pak se uvidí, včera večer sem rychlejc vyjel z garáže a jak si to pak sedlo, už sem škrtl nápravnicí, chudák pes ležel vedle a nějak se vylekal :lool: Asi špatné znamení, a nebo znamení vzít o víkendu zbíječku do ruky a trochu si s tim pohrát :lool:

Odkaz ke komentáři

Povoz je to uplně jinej, docela mě to baví, ae nevím jak bych jezdil, kdybych byl dole ještě tak o 3 cm, asi by mě nebavilo ustavičně někde škrtat, tohle je pro mě akorát, myslím, že to i dobře vypadá a ty kola tomu dodaj šmrnc, tak se uvidí :-D Jinak dneska jsem si dohodl termín v servisu, na výměnu těch věcí co odešly a pak normální udržbu, po zimě nahlasím prasklé přední okno na pojištovnu a hotovo :-D

Odkaz ke komentáři

Panove a je to tady, potřebuji první radu, Jelikož chci dát střechu do černé leské ( ne folie, ale nástřik) nejspíš bych měl vyměnit i anténu, rádio moc neposlouchám, ale aby bylo funkční,by nebylo na škodu, chtěl bych na střechu ploutev, ted by mě zajímalo, jestli origo anténa má v sobě už zabudovaný zesilovač, a jestli ano, jak je to s jeho napájením. Přemýšlím o něčem takovýmhle. http://www.siscar.cz/antena-ploutev-velka-se-zesilovacem-cerna.html Samozřejmě to nebude asi nic moc, ale jak říkám z 99% poslouchám CD. poradíte mi, jestli to půjde? :o

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...