Guest Pospoi Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Zdravím, mám problém na svojí dvojkové octavii se mi podařilo při výjezdu z garáže zalomit anténu. Co jsem koukal na novou, stojí kolem 1500,-. Spíš mě zajímá jestli je oprava možná doma a popř. jak moc složitá a nákladná je ? Známý mě straší s výměnou v autorizovaném servisu s cenou kolem 7 000 - 8 000 :o Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 :lool: tady kup jetou anténu, komplet, akorát musíš vědět podle roku co máš za koncovku, bud Fakra nebo Raku a výměna je jednoduchá a cena se pohybuje do 500,-,jinak pokud jsi si zlomil jen ten prut tak dej novej ;) i ta skopka se dá vytáhnout, a 7-8tis, to mu měnili s tím i radio ne?? Pohledej ve starších tématech, už se to tu několikrát řešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Pokial si zalomil len antenu, tak zohnat nie je problem podla koncovky. S tymto by som ani do autorizovaneho servisu neisiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pospoi Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Rok výroby je tuším 2005. Zalomenou část "koncovky" se mi nepodařilo nijak vytáhnout. Zkusím to ještě nějak pořešit. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Mas asi tu sklopnou, jde to vyndat, ale velice spatne. Prut si myslim novy nesezenes. Je moznost koupit na vrakaci stejnou a prut prohodit, pokud se ti podari prut sundat, tak zpet jde v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Mam take nalomenou antenu z mycky a kdyz jsem se snazil ji sundat tak to neslo ani velkou silou. Po odsroubovani tam porad nejak drzi . Neznate nekdo nejakej figl jak ji sundat? Mam Octavku r.v 2006. Nahradni prut se sehnat da. Uz jsem to nekde videl. A dokonce u nas v mototechne meli origo ale na novy model. Takovou tu mensi a cena byla vic nez rozumna. Sla by tam pridelat i tahle nova nebo ne??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Musis za ni skubnout jinej figl neni!§Na konci je kulicka proto to drzi takova pojistka!! Proste skobni vysroubuj sklop ji a poradne skubni muzes i pohyby do boku a tlacit ven smerem k zadnimu oknu!Musito jit tak jako vsem! Je tu o tom hodne napsano.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 (upraveno) Dnes v noci mi někdo zlomil před panelákem orig. anténu. Tak jsem koupil z nouze tento proutek. Montáž je naprosto v pohodě cca půl minuty. Upraveno Leden 14, 2013 uživatelem Skrabi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manakr Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Prosim vas,mam dvojkovou octavii combi r.v.2005 a chci vymenit antenu-mam tam tu sklopnou,nevite jakou ma tato antena koncovku,nechce se mi to dopredu rozebirat,dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lecram Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Za kolik se dá pořídit ten krátký prut na O II face? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Mrkni se tady do bazaru, vyjde tě na 150,- i s poštovným. Já sám si ho objednal a vše proběhlo na 1ku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Zdravim chcel by som zralociu plutvu namiesto obyc. anteny, nasiel som jednu co sa celkom jednoducho montuje ale zda sa mi dost velka (neviem ci aj ine maju take rozmery) resp. neviem ako by to ukazalo na aute. http://auto.bazos.sk/inzerat/40048341/Antena-ANTENNA-zralocia-plutva-a-FM-zosilovac.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 tak ji kup a kdyz se ti nebude libit, tak ji posles dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Tato je hodne velka. 17 cm to uz je dost. Ja mam origo ze Supa ale je tam jen (GPS a GSM). FM mam pod stropnici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Podľa mňa je tá anténa v odkaze riadny otras... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Chlapy, dalo by se něják vyřešit příjem rádia, kdyby jsem zahladil střechu? Viděl jsem to už na hodně autech například touareg 2006 nemá na střeše vůbec nic. Uvažuju, že bych se jí taky zbavil, ale jde mi o to by zůstal příjem rádia stejný. GPS schovám když tak jinam, to by nebyl problém. Díky za rady H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 bud tam dát z O2 FL zadní okna s anténami, nebo dát anténky třeba na čelní sklo(jestli nemáš sunsafe atd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SlavoP Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Ahojte, tiež uvažujem výmenu antény. Neviete niekto, či by táto fungovala ? O2 predfl. 2005 https://www.auto-doplnky.com/antena-ploutev-s-koncovkou-fakra-raku-ii-fm-am-12v-4carmedia-ant-s09-2-p40919. Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ArcasCZ Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Doporučím si za anténu připlatit - minulý týden jsem vracel anténu za 400 Kč, protože stála za starou bačkoru. Krom provedení, kde hrozilo že do ní bude zatékat, hrála mizerně i když auto stálo.Tyhle levné čínské šmejdy jsou akorát vyhozené peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.