Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Košinku,ty sis nechal namíchat barvu do plniče nebo si koupil sprej v obchodě 9460 laky škoda ? Máš myslím stejný odstín ne ? Modrá hlubina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 sprej modrá hlubina 9460 (original autolak, aspoň to mají napsané na obalu :D ) a na to bezbarvý lak dneska jsem byl u riska_123 mrkli jsme na nápravu a vypli EGR a jak krásně to turbo teď zní, díky moc :) turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 9460 a sedí ti ta barva ? mě se zná,že tu lištu co jsem stříkal je spíš trochu do fialova,asi to bude tím že jsem na to nedal bezbarvy lak nebo nevím. Jinak košin už jsi dal ty nové znaky ? jak to vypadá na té barvě třeba v zadu by mě zajímalo. Kdyžtak hoď pak fotky díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 cau. no vypli. odpojili a ucpali jsme ovladaci podtlak. No a je to lepsi, pozorujes nejakou zmenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 turbo jde víc slyšet a řekl bych že to je trošku živejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Koukal jsem na video a pecka to samé lišta 5 dveří. Jen tak dál příteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 takže lišta na auto půjde nevím kdy, kolem zámku mám oklepaný lak a puchýřky, takže to budu muset až bude teplo natřít a doufat, že se to skryje pod gumou od lišty, jinak budu nasraný a budu mít další hnusnou část na autě... nějak mě ten lak začíná deptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 ahoj. Tebe lak zacina deptat? to jsi si asi spatne prohlidnul moje auto. oklepane kde se da. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 to máme asi oba stejné..bohužel už je vidět kolik to má najeto...a dneska jsem si udělal aspoň malou radost, teď ještě gumy kolem dveří, sedačky a na jaře bude černo-bílo vevnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 dnes dorazila část žároviček a takhle to dopadlo :) ještě bílou sulfitku, parkovačky, osvětlení spz, hned se mi v tom líp sedí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Zdravím tě košine :) asi máš hodně rád zelenou co ? :D jinak dnes jsem stříkal do barvy face lišty pod světla a udělal jsem to tím sprejem co si poslal a přejel bezbarvým lakem a vůbec nejde poznat že je to stříkané. Tak díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 rez je hrzoná svině...navíc na novou lištu nechce pasovat guma, tak jsem se na to dneska vyjebal a s blbým pocitem šel domů se ohřát..takže mám starou lištu, flek od základovky a prd zrobené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Takovou věc musíč dělat v teple a nejlépe ve dvou. Vím o čem mluvím, dělal jsem to na dvou autech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 jojo, dělali jsme to ve dvou s pomocí teplého vzduchu, tak snad to přes zimu vydrží a na jaře to natřu nebo nastříkám, podle toho jak na tom budu finančně...a ta guma na lištu, to mě teda potěšilo když si člověk objedná něco co nepasuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 jojo, dělali jsme to ve dvou s pomocí teplého vzduchu, tak snad to přes zimu vydrží a na jaře to natřu nebo nastříkám, podle toho jak na tom budu finančně...a ta guma na lištu, to mě teda potěšilo když si člověk objedná něco co nepasuje :D Ta guma se tuším montovala až od roku 2007 na OI Tour, dával sem jí kámošovi na 2001 a musel sem si jí doupravit. Ještě jí budu dávat na jednu v rodině 2007 tak pak napíšu jak tam sedla. Ta lišta ti sedla na auto v pohodě? mam v plánu si jí taky sehnat a dát tam tu gumu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 lišta tam pasuje, jen ta guma na ní nějak ne :D zadní vrata jsou určitě stejné pro předface i face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 lišta tam pasuje, jen ta guma na ní nějak ne :D zadní vrata jsou určitě stejné pro předface i face Jo tak to jo.. No hele stačí jí upravit a jde tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 už je to asi 25 tisíc co spolu jezdíme, nikdy mě nikde nenechala, jediné opravy za ten rok a půl bylo čidlo abs, brzdové čidlo, stahovačka a kdybych se v tom nevrtal tak bych nekupoval jeden díl na řazení, jinak klasika olej, rozvody, brzdy..jsem rád, že mě Babčo vozíš bez poruch a na jaře za odměnu dostaneš plastiku předku :) plus jsem dneska našel "asi" černé gumy kolem dveří, jen nevím jestli teda budou pasovat :D v té kose se mi je nechtělo zkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Ahoj. Taky pěkná porce kilometrů, ja mám teda ještě o něco více, ale taky o dost více problémů :( tak teď jezdím tak snad to chvíli vydrží. Jinak teda gratulace a minnimálně ještě jednou tolik bez nehod a poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 nové osvětlení, konečně normální bílé světlo :) ale mám problémek, že ta ledka zůstává mírně svítit ikdyž zamknu auto, dá se to nějak vyřešit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Dá se to vyřešit, musí se do obvodu zařadit nějaký spotřebič, já jsem např. použil tuto telefonní žárovičku http://www.conrad.cz/telefonni-nastrcna-zarovka-24-v-1-2-w.k725188#utm_source=seznam-zbozi&utm_medium=agregator&utm_campaign=2014 , která je na 24V, takže vlákno nesvítí, ale jen žhne a tak není ani vidět, že svítí (já jsem ji navíc kvůli bezpečnosti celou schoval do smršťovací bužírky) ;) . Po zapojení do obvodu (paralelně) už ledka neprosvítá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 a nebo to neřešit a nechat to bejt, teda pokud ti to nák hodně nevadí :) já sem to měl takle ve fábce a nakonec se mi to začalo i líbit :D a nebo tam dát tu žárovku popř malej odpor (pár set ohmů) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tak nevadilo by mi to, ale aby mi to přes noc nebo když jsem v práci nevybilo baterku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 mě to baterku ve fábii nevybilo ani když sem s ní v zimě tejden nejel, chodil sem eště do školy ty ledky nežerou skoro nic, ted mi to takle pořád svítí v kufru a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Pokud ti to nevadí, tak to neřeš (já jsem s tím jezdil asi 3 roky než jsem tam dal tu žárovičku) a o baterku taky nemusíš mít strach, ten odběr při prosvítání je totiž jen několik mA, to už má větší odběr např. dálkové ovládání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 fakt? tak to kašlu, když nehorzí že se mi vybije baterka, tak je to dobré :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Taky mám tyto super svítivé bílé ledky a je to nezkutečný jak to svítí...u mě je velká spokojenost také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 nějaká část skládanky subáče, příjde to vytlumit zevnitř, 12" sub a objem je asi 35L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Co výjde takovýhle kousek MDFka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 není to mdf, ale dřevotříska, mdf jsem nesehnal, tak jsem si za 150 i s materiálem nechal nařezat tohle, zevnitř to vytlumím STP a snad to bude dobré...je to dřevotříska s nejjemnějším zrnem, tak uvidím jestli to vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.