O.v.i. Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 aaa panackovi se zachtelo columba? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Kolegove prosim o radu. Columba jsem si nechal rozmluvit kvuli atraktivite pro zlodeje. Stream MP3 se zda byti nedostatkovym zbozim. Tak jsem patral po tomhle kousku. Mam ted Stream bez MP3, docetl jsem se jen o ramecku pro nexus (nemam climatronic). Co vsechno by pro me obnaselo napasovat tam tohle radio.. Diky edit: OII rv 2005,. maxidot, bez MFvolantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 rámeček, gateway, nakodování.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 rámeček, gateway, nakodování.. A jeste se zeptam jak je to s mapama? CDcko nebo uvnitr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Poky: Ak máš na mysli kombináciu Bolero a mapy, tak to je blbosť. Pretože Bolero je len veľmi dobré rádio so zabudovaným 6CD meničom, no bez navigácie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Poky: Ak máš na mysli kombináciu Bolero a mapy, tak to je blbosť. Pretože Bolero je len veľmi dobré rádio so zabudovaným 6CD meničom, no bez navigácie. Aaa.. vyborne.. O tom jsem se zde taky nedocetl.. Ja fakt nakonec skoncim u columba.. Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Poky: problem bolera je, ze v OII predface s nim blbe spolupracuje cidlo jasu, tudiz na displeji radia toho neni moc videt. Mam MR2008 a bolero slo po tydnu pryc. A to jsem mel na vyzkouseni bolero z OII i ze SII. Treba uz to ale nekdo vyresil. Navigace amundsen i columbus chodi bez problemu... Montaz by ti mohl udelat Ferda25, je ze Strakonic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Poky: problem bolera je, ze v OII predface s nim blbe spolupracuje cidlo jasu, tudiz na displeji radia toho neni moc videt. Mam MR2008 a bolero slo po tydnu pryc. A to jsem mel na vyzkouseni bolero z OII i ze SII. Treba uz to ale nekdo vyresil. Navigace amundsen i columbus chodi bez problemu... Montaz by ti mohl udelat Ferda25, je ze Strakonic Kontaktuju ho a du schanet nejakou navi.. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Poky: problem bolera je, ze v OII predface s nim blbe spolupracuje cidlo jasu, tudiz na displeji radia toho neni moc videt. Mam MR2008 a bolero slo po tydnu pryc. A to jsem mel na vyzkouseni bolero z OII i ze SII. Treba uz to ale nekdo vyresil. Navigace amundsen i columbus chodi bez problemu... Montaz by ti mohl udelat Ferda25, je ze Strakonic Já mám v autě ze Supa a jas je naprosto v pohodě, vše vidím i když svítí slunce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 taky ma ze SII a myslim, ze ok.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Ahoj kluci, mel bych dotaz...Premyslim o BOLERU do OII, mam MR2005,ted tam mam radio stream. Docetl jsem se tady, ze bolero pro oII je bez cidla jasu. Chci se zeptat, na netu je par radii na prodej,ale da se nejak od pohledu poznat ze se jedna o bolero ze superbaII ?? ptz u inzeratu je vetsinou uvedene pro OII i SII...treba nema nekdo fotku jak vypada z OII a jak z SII? a taky potrebuju vedet co je k tomu treba za ramecek, ptz na ten streamovy mi to asi pasovat nebude,ze? diky moc za rady:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 poznas jednoduse - bolero pro OII ma tvar streamu a bolero pro supaII ma tvar navigace at uz columba tak starsiho nexuse... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 (upraveno) Superb - do před Fl O2 lepší Octavia 2 Fl Upraveno Říjen 18, 2010 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 obecne se mi superbacky libi vic designem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 navic je treba pouzit superBacky aby dobre fungovala regulace jasu ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 navic je treba pouzit superBacky aby dobre fungovala regulace jasu ne ? Přesně tak! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Prave kvuli tomu jasu shanim superbacke...Dekuju moc za rady,ted uz to poznam:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Dneska jsem dal Bolero a novou gateway, nakódoval a rádio hraje atd. Ale parkováky ani nepípnou a na maxíku se přestalo zobrazovat menu DSG-poslední řádek, který zobrazuje zařazený kvalt dsg. Asi to bude špatněnakódované...nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 ano, špatně nakodované.. a jakou máš jednotku parkováků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 ano, špatně nakodované.. a jakou máš jednotku parkováků? Mám r.v. 07-že to nezobrazuje vím, ale myslel jsem že to bude aspoň pípat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 pípat by to mělo... pro optické zobrazení musíš vyměnit jednotku, to už není tak složité když máš novou gateway.. jak jsi kodoval tu gateway? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 pípat by to mělo... pro optické zobrazení musíš vyměnit jednotku, to už není tak složité když máš novou gateway.. jak jsi kodoval tu gateway? Kódoval mi to kamarád v Třebíči, já su na to lama. Co by asi stála ta jednotka PDC? P.S. To je ta v kufru vlevo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Mám r.v. 07-že to nezobrazuje vím, ale myslel jsem že to bude aspoň pípat. Ja som dal do OII 07 superbácke a zadal som mu len pin,nič viac a funguje:rádio ako také+CD menič+SD+AUX,regulácia jasu kolieskom a taktiež regulácia v menu rádia,komunikácia s maxidotom,vypínanie rádia spínacou skrinkou a parkováky samozrejme pípajú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 a ty máš novou gateway? kdyby jsi vyměnil jednotku parkováků tak bude i ukazovat na radiu.. Kódoval mi to kamarád v Třebíči, já su na to lama. Co by asi stála ta jednotka PDC? P.S. To je ta v kufru vlevo? tak přijed do Humpolce, nakodujeme a uděláme parkováky.. všechno mám doma.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Ja som dal do OII 07 Superbácke a zadal som mu len pin,nič viac a funguje:rádio ako také+CD menič+SD+AUX,regulácia jasu kolieskom a taktiež regulácia v menu rádia,komunikácia s maxidotom,vypínanie rádia spínacou skrinkou a parkováky samozrejme pípajú. Chceš mi říct, že jsi neměnil gateway a nic nekódoval.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Chceš mi říct, že jsi neměnil gateway a nic nekódoval.......... Presne tak,iba som zadal pin code rádia,nič viac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Presne tak,iba som zadal pin code rádia,nič viac. a baterku ti to nevybíjí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Zatiaľ som nič také nepozoroval,ale nahrávanie dopravných info pri vypnutom zapalovaní som deaktivoval.Inak by sa malo samo deaktivivať po troch dňoch nejazdenia,kvôli šetreniu akumulátora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Kdy jsi montoval, dnes? Mam také MR2007 a gateway jsem měnil. Pozor na to, se starou to vybíjí baterku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Asi by se k tomu měl vyjádřit někdo, kdo v tom má jasno- Rolbař, Milhausek atd.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.