Přejít na obsah

Za jak dlouho se vám vybije baterka?

Guest Dokec

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, za jak dlouho se vám vybije autobaterie, když vozidlo stojí. Včera jsem to měřil a při nezamčeným autě to má 2x větší odběr než když zamču. Je to správně nebo mám někde problém? Při odemčeným autě v garáži je baterka vybitá za týden.

Odkaz ke komentáři

Jak velký odběr jsi naměřil? Při zamknutém autě by měl být odběr toším do 30 mA a v odemknutém stavu odhadem do 100 mA. Jinak já mívám octu v garáži odemknutou a jednou stála asi měsíc a baterka byla v pohodě, přišel jsem, nastartoval a jel ;) . U tebe buď bude baterka KO nebo ti něco odebírá proud...

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Auto mám chvíli, tak stáří baterky neznám. Ale vypadá zánovně, ovšem výrobce je nějakej neznámej, ani si jméno nepamatuji. Dal jsem tam teď jinou na zkoušku, tak uvidím, jak se to bude chovat dál. Máte někdo tip, co by to mohlo vybíjet? Rádio se vypne klíčkem a alarm tam nemám, tak mě nic moc nenapadá, co by to mohlo dělat.

Odkaz ke komentáři

To ti nejsem teď schopný říct, protože jsem to měřil jakýmsi starým měřákem, co mám v garáži a zjistil jsem jen to, že odběr je 2x větší při tom nezamčeným autě. Hodnoty jsem nečetl. Zítra to změřím digitálem a napíšu co jsem naměřil. A baterku taky zjistím, co je to zač za mazla z Číny :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Yuasa je dost kvalitní baterie, dávaj se hlavně v prvovýrobě do japonců.

Já když nezamknu v garáži auto, tak za 5 dní nenastartuju.

Ten odběr si můžeš zjistit, napoj měřák a postupně vytahuj pojistky, kdy to padne - sníží se to. Ale asi bych to neřešil, když po zamknutí máš odběr dobrý.

Upraveno uživatelem KaJe
Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...