DanTe Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Tak aby se neřeklo že jsem umřel, tak už mě došla trpělivost s tím se dívat na to, jak je to RSko obouchaný a na pár místech orezlý po bývalích majitelích, takže před prodejem ho dávám do kupy, dneska jsem odstrojoval a pak mě do konce týdne čeká kytování, broušení, lakování atp. však to znáte :D Jinak jsem přišel na to, jak se o to "krásně" předemnou starali a upravovali, všechny mřížky nastříkaný sprejem bez základu na plasty, takže se to parádně loupe, no a boční lišty a na nárazníku to samý, opět bez základu na plasty a bez plniče, takže loupando grando :D LP blatník totálně orezlý, nikdy neošetřený, již jednou kytovaný, hrany dveří se loupou, takže taky prasácká oprava po ťukanci, neoriginální podběhy popraskaný, absolutně nesedí No práce jak na kostele Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Držím palce nebude pak škoda jí prodávat ;) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Bohužel mám tři auta a ve dvou už mám nastrkanejch takovejch peněz, že když bych je prodal, tak bych strašně tratil, takže jediná volba je oktáva, kdybych si nekoupil civica, tak si jí nechám, ale teď už není cesty zpět :) Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) Nemáte někdo přední levý blatník na poface? Já v něm mám díru naskrz :-( To se mi nevyplatí opravovat :-( Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Tak PP blatník a lišta Z nárazníku nalakovaný, na to že to je sprejem to vypadá až moc hezky No a přední nárazník zakitovaný a obroušený, ještě mi zbývá plnič a lak a bohužel furt sháním ten LP blatník, už jsem psal všude možně a nikde nemají v mojí barvě, proklínám tě pastelová šedá metalízo! Asi mi nezbude nic jiného, než koupit v jiný barvě a opět nalakovat, ale to furt nechávám jako tu nejhorší variantu Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) Achjo s tím mým autem to je furt něco, prozměnu odešla stahovačka LP dveří a samozřejmě ruplo to vodící lanko, takže jsem už psal jELDovi jestli mají novou a za kolik :( Že já blbec jim to auto v těch Áčkách tenkrát nenechal, když mi dával 70 tisíc :-/ Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Tak prosím o uzavření a asi i smazání tohoto topicu, auto už je pryč, nakonec to dopadlo tak, že jsem měl bouračku, kdy vrak auta byl prodán v internetový aukci a zájemce si ho včera odvezl, nejspíš se po opravě bude nacházet na prodej v Brně ;) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Kdyby někdo chtěl, tak tady je moje bejvalka na prodej http://auto.bazos.cz/inzerat/33751618/Octavia-RS.php Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 To už jí stihnul ťuknout?? Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Ne-e dante ju tuknul tak ji prodal a novy majitel to takhle spravil.. (myslím) Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Dante v jakym je stavu, premyslim o koupi Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Je to jak píše MirajZz, já ji ťuknul a přes pojišťovnu prodal, ten člověk to takhle opravil. Eli: No dost si brala olej, něco tam hučelo když člověk couval. Opravovali se zadní dveře a PZ bok, moc se lakování doma nepovedlo, je to vidět a potom na PP blatníku je jen barva bez čirýho laku, P nárazník jsem opravoval kitem na plasty a už se nestříknul. A vypadá to, že na něj nikdo nesáhnul. Jako za ty peníze by to asi šlo, ale já bych jí být tebou nebral, ve finále budeš cenově na tom samém jako kdyby jsi koupil nějakou za kilo. Jinak je to holota, nemá to xenony, opěrku, climatronic Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Byla pěkná ! Co jsi koupíš teď místo Octy ? :D Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Já už si nic kupovat nebudu, auto jsem si koupil už když jsem měl oktu a je to opět návrat k mým japonským kořenům "The Power of Dreams" :jelen: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Necháme Ti tu to téma, třeba opět příjdeš k rozumu :D Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Dle fotek usuzuji, že tohle je moje nové RS. Momentálně auto vypadá takto. :) A olej už zřejmě nebere, jelikož je nové turbo. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 někdo nějakej kontakt na DanTe-ho? Chtěl bych se zeptat na pár věcí :) Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Pripomen se mi pres den do sz, kontakt muzi dat. Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Takže umyto a od koupě provedeno pár drobností:Olej v motoru i převodovce + filtryPř. brzdové hadiceVyměněny mřížky v nárazníku za černé (byly tam podomácku stříkané)Osram diadem do př. blinkrůVnitřní kloub na poloose + obě manžetyPerfektní flat stěrače HeynerOpravena koroze na Spiderech, kvůli které ucházeliNamontovány koaxiály od JBL dozadu (když jsem to koupil tak tam prostě nic nebylo :D )Dále se mi zasekl zámek levých zadních dveří tak, že nešli ani otevřít zevnitř, takže sem musel zámek vytrhat sikovkama po miniaturních kousíčkáchDalší plány s autem jsou:Nechat zbrousit a přelakovat zadní lemy + stříknout ten flek kolem nádržeDořešit ostatní zámky, pravý zadní neodmyká, levý přední nerozsvědcí lampičkuNamontovat repro a tlumení do předních dveří, které mi leží v pokoji, ale čekám až k tomu bude počasíSehnat loketku - HotovoRozvody a řemen příslušenstvíStřední díl výfuku se trochu ozýváDodělat MaxiDot + nejspíš Maxi-k a tempomatMožná marčítka dopředu, ae tím si nejsem ještě jistejDodělat další klíč, který mi předchozí majitel slíbil, ale zřejmě už nedodáPlus pár dalších drobností :DA až přezuju tak zapsat 18-ky O:) Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Tak včera proběhlo přezutí a úřad, kde mi napsali 2 krásný řádky :D Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 A nějak takhle to vypadá > BBS RC336 7,5" R18 ET38 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Pěkný kola, máš k nim i pokličky? Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Díky, pokličky nemám, budu si nechat u soustružníka vyrábět záslepky na středy (je tam závit) a na to nalepím logo BBS. Nový pokličky stojej 1500 jedna :D a starší se dost blbě scháněj. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Jj, právě proto se ptám, protože originální pokličky jsou raketa :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Na těch kolech to vypadá skvěle ! Jinak parádní údržba ! Držím Ti palce do dalších úprav ! Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Díky :) Většinu věcí co jsem psal tak plánuju udělat v létě, protože teď jsou trochu krátké finance, kupoval jsem dopředu nový gumy (Vredestein Ultrac Vorti) a 18" nejsou levná záležitost :D Jinak technický stav je v dobrým stavu, vizuálně už to je horší, interiér potřebuje vytepovat ale jinak je v pohodě, horší je exteriér, kde se projevuje že auto nebylo nikdy garážovaný, žádný velký problémy s korozí nejsou, ale na hodně místech jsou důlky od kamínků nebo neupatrného zacházení až na plech, takže tam jsou rezatý flíčky + je vidět že předek byl lakovanej + né moc povedený lakování některých částí doma sprejem od danteho :D Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Řešili jste už někdo, nebo nevíte o někom kdo řešil, jak dostat brzdu a plyn blíž k sobě? Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Kamaráda servisák říkal že to nějak chlápek vyřešil přivrtáním plechovky od paštiky na pedály :D :D Ale o normálním řešením teda nevim.. Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Zdravím Vás. Když už řešíte pedály, máte vyřešené jak umožnit přibržďováni pod plynem? Je to u O1 tak, že jde od pedálového čidla kabel k světlům a kabel do ECU, který by měl stačit vyrušit? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky