Přejít na obsah

Šulcikovo eReSo


Doporučené příspěvky

Tak píšťalka včera poprvé poznala to hnusný studený bílý a asi se jí to moc nelíbí, protože dneska se jí mršce nechtělo do toho marastu vstávat, takže buďto je to holka paličatá a pohodlná, nebo odchází baterka, ale spíš to vidím na tu baterku :lool: A dneska jsme se spolu pěkně zatočili kolem dokola, až jsem byl překvapenej, jak mě ten zadek rychle v zatáčce předběhl, naštěstí to bylo u baráku v ulici a ulice je široká, takže k újmě nedošlo, každopádně parádní ranní budíček :D

post-14778-0-27385300-1358231440_thumb.jpg

post-14778-0-74365900-1358231448_thumb.jpg

post-14778-0-11781500-1358231456_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No ale na silnici to musí být slalom nezi zmrazky od aut ne?

Zase ale hezká zimní disciplína. :D

 

Čoveče ani ne, Praha je krásně splužená a uklouzaná, takže pohodička a téměř všechen snížek už začal pomalu tát včera, ale je pravda, že jízda od práce byla záživná včera :lool: Samozřejmě po téměř jarním počasí jsem takovej hnus v zimě nečekal (nečekané že)a v autě jsem neměl ani škrabku ani smetáček, takže jsem párkrát praštil dveřma, párkrát postahoval okýnka, oprášil čelní okno stěračema a pak jsem pelášil aby se to cestou oprášilo, určitě ze mě lidi jedoucí za mnou měli radost :wub: Já na takový blby co nejsou schopný auto odmést nadávám :lol: Ale tak přeci nebudu v obleku ometat auto rukama :lol:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

...tolik oblíbené lízatko z Leona Cupry, kupoval jsem origo v Auto-Jarov a šli docela nahoru, co jsem tu tak čet, tak se kupovalo kolem 650Kč a včera jsem za něj dal 743Kč...

 

asi vyšší DPH a jinej gang :lol:

 

a jinak prej stále hledaj pomocníky na hrnutí sněhu. V celé ČR B) A k těm blinkrům: vím, žes to tady už psal, že to není hotový, ale současný stav se mi nelíbí. Ten předek je opravdu ee. Ale určitě máš vkus a do jara z toho bude krasavec ;) :palec:

Odkaz ke komentáři

No doufám, že to do jara zvládnu, poslední dobou jsem furt unavenej a nemám na nic náladu a teď ještě to hnusný počasí, není vyhřívaný místo kde na tom makat :( Mám sice garáž s elektrikou, ale není vytápěná, takže tam je kosa jako prase :(

Odkaz ke komentáři

Nevím,jak to mají RSka, ale u své oktule to mám vlevo dole pod volantem... V takovým "šuplíku" zapadeným :D.

Ono se to dělá i na jiných místech?

 

Však píšu že jsem nový majitel škodovky, takže netuším jestli to má více míst či niko-li :lool: Každopádně díky, kouknu se na ten zapadenej šuplíček :lool: :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tu mojí potvoru dneska vykoupal :)

 

Tady před koupáním

post-14778-0-86829200-1359062612_thumb.jpg

 

Tady už jsme vykoupaný :D

post-14778-0-08956100-1359062624_thumb.jpg

 

No a takhle to vypadalo asi tak minutu po spláchnutí, kosa neskutečná, ale nemoh jsem ji nechat tak zasolenou :P

post-14778-0-17597000-1359062644_thumb.jpg

 

Hmm koukám na foto a evidentně bude potřeba zatmelit pořádně blinkry, nějak se to rosí :angry:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Tak právě jsem zůstal stát v Čakovicích u Globusu a auto nechce nastartovat :-( Otočím klíčkem a vůbec nic to nedělá, vypadá to asi na baterku, nebo nedejbože startér? :-(

 

EDIT: Tak baterka to asi není, táta mě přijel nastartovat přes kabely a ani ťuk, všechno funguje, elektrika, kontrolky, radio, světla, a po otočení klíčkem to v motoru jen cvakne, takže to je asi startér :wallbash: Půjde to zjistit přes diagnostiku jestli odešel?

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...