PANCHO Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 no ja mam zajem urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brothas Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Perfektni. My jsme dva a Allesi ma dalsi 2. Potrebujeme jeste jednoho k objednavce. Kdo se prida? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Poslední dobou se mě často někdo ptal jak funguje emulace nových GSM III prémiových jednotek určených pro OII FL ve starších OII předFL kde za normálních okolností nefungují. Již dříve dával na fórum video dragole jak Polar emuluje GSM II jednotku 5K0 035 730. Nyní přidávám video já jednotky 3C8 035 730 B u které fungují SMS na Columbusu a je možno je nechat i přečíst. U těchto jednotek je možné se přepínat mezi režimem rSAP a klasickým handsfree (UHF). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Video nefunguje, zablokováno pro ČR... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Video normalne Funguje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Pro CR funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 ... je to český video a vložený z ČR takže fungovat musí :) Na příští týden se plánuje nová objednávka, takže pokud se někdo chce na poslední chvíli přidat má jedinečnou šanci další info zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611&st=0&p=1315821 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 (upraveno) Zvláštní, Tapatalk na Android ohlásí : Možná že by to rádio na pozadí ? ;-))) Neva, na PC je to ok, sorry za mystifikaci :-) Upraveno Květen 11, 2014 uživatelem Sharkys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 jj může to být i tou hudbou na pozadí. Docela to už s těma autorskýma právama začíná být pakárna :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 (upraveno) Můžete mi prosím někdo říci, co by mi POLAR FIS+ Advanced nabídlo v případě : L&K MR2008 FL s RNS 510 (GSM III) (mám navíc VAG i VAS kabely popř. Torque na Androidu s Bluetooth OBD2 adaptérem ) : 1. např. trochu mne štve rSAP protokol pro telefon, kdy nemohu mít "obyč." Bluetooth profil (při vzdálené SIM přicházím o data na Android a musím použít VPN tunel) - zde pomůže předpokládám emulace ? 2. občas SMS dorazí z některých telefonů poškozené (nikdo si s tím zatím nevěděl rady) - pomohl by pak FIS+ ? 3. co takový prvotní ostřik světel, neumí to vypnout? ;-) 4. co např. úroveň zaplnění DPF filtru popř. probíhající regeneraci, umí zobrazit (zdá se že ano, ale myslím jako ve výchozím clusteru informací) ? 5. lze informace s FIS nastavit tak, aby byly vždy výchozí zobrazení ? Např. přepne se pouze v případě spuštění navigace, jinak ne (připoj. telefonu) ...něco jiného, na co nedáte za žádnou cenu dopustit ? Zbytek si prakticky dnes mohu nastavit sám přes kabel, samozřejmě nevidím to "online" na Maxidotu, ale možná jsem něco přehlédl ? Ptám se spíše na názor než na rozbor všech funkcí, které si mohu přečíst na Auto Polar WWW. Chápu, že to jsou "dotazy jedna radost", ale třeba mi k tomu někdo něco řeknete. Díky předem. Ještě dodávám : ECU : 03G 906 021 AB a GSM - 5N0 035 730 B Upraveno Květen 11, 2014 uživatelem Sharkys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Prakticky sis na to odpověděl sám. Emulace BT HF je ti jasná, tím získáš možnost libovolně přepínat mezi rSAP a klasickým handsfree (UHF). Obrazovku Polar Fis budeš mít vždy jako výchozí, pokud si na maxidotu zvolíš Polar Fis tzn. máš navolenou nějakou Fis obrazovku například s údajema o stavu DPF a nebo jinýma údajema z motorové jednotky a když ti někdo zavolá, nebo příjde sms, tak se ti maxidot přepne na HF a po ukončení hovoru se ti to vrátí zpět na Polar Fis. Tak stejně s navigací. Zahájíš navigovaní a přepne se ti to na navigaci. Po ukončení navigování se ti to přepne zpět na Polar Fis a nebo to můžeš udělat kdykoliv sám. Prvotní ostřik to nastavit neumí. Ostatní funkce jsou popsané buď na stránkách Polaru a nebo zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Alessi moc diky za dodani a montaz Polar Fisu. Je to super,vcera sem jeste hodinu sedel v aute v garazi a zkousel co to vse umi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Není zač ať dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Po aktualizaci vcerejsi mi pada komunikace parktorniku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 jeste jsem nekoukal na to co presne prinasi 4.3 noveho ale pokud tam neni neco co vylozene potrebujes tak vrat puvodni a pockej az bude 4.4 nebo nejaka dalsi verze 4.3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Jak mam vrátit puvodni 4.2 ? Ted jsem zkousel,maji uz i 4.4 beta ale problémy me,stale pretrvavaji :( Se mi zda ze i zobrazovani climatroniku se jim nepovedlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Momentálně je v update zoně možnost jen 4.3 a 4.4 beta :( všiml jsem si, že už jsi o problému s PDC psal na foru Polaru. Jedině je zkus požádat o vracení 4.2 do updateru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 jj,psal jsem jim a posla i nejake logy aby na to jukli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Ty seš rychlík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 ja jen doufam ze jak ted zacali pridavat podporu na RNS 315 a podobne tak nedokurvi co do ted jelo. Je fajne ze na tom makli aby podprovoali novou A3 ale .... Ted se chteji vracet k vyvoji na G7 a O3. Bych ocenil kdyby ten FW pro COLOR FIS dali zase do jine verze FW a nervali to k White 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Ty seš rychlík třeba to resit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Dnes se tam objeliv up 4.1 tak jsem to vratil ale radeji bych chtěl 4.2 Updater se jim dneska nejak seka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek_h Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Nazdar chalani. Našiel som na cz strankach niečo podobne pod nazvom FIS LINK CAN a FIS RED Maxidot. Je to iste ako PolarFis? http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/volkswagen/fis-link-can-convertor-for-red/ http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/volkswagen/fis-red-maxidot-display-bt-polar/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 je to nizsi verze nazvana PolarBt - http://www.polar-bt.com/ zamerena jen na funcionalitu BT a maxidot a zamezeni vybijeni baterie pri pouzit FL navigacii a radii v predFL aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Pokud měl někdo problém s updatama 4,4 (vypadávající parktronic) a hlavně 4,5 (kde po rozdělení na samostatné jazykové sady bylo pár problémů s komfortníma funkcema), tak je už dostupná new verze 4,6 beta, která se po týdenním testování chová stabilně. Upozorňuji, že veškeré nové updaty jsou rozděleny na samostatné jazykové sady. Momentálně se zvažuje na leden další objednávka, tak pokud by měl někdo další zájem hlaste se zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Aldo a je tam nejake vylepseni oproti 4.3 a ma cenu to stahovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Fajn, už mne to trochu prudilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Pokud ti vše funguje tak jak má, tak bych upgrade neřešil. Ty máš starší typ jednotky Polaru HW 2 a tam byla 4,3 stabilní. Nejvíc se to týká těch co si objednávali Polar z minulé várky a mají novější HW 3. Tam totiž nešel použit starší FW 4,3 a níž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Prave ja tam take zkousel 4.4 i 4.5beta ale musel jsem se vratit ke starsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P-J Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Používáte už někdo FW 4.7beta? Funguje Vám správně parktronic? Namontoval jsem teď Polar fis do auta (je to teda Golf V) a paktronic nefunguje. Resp. zobrazí se jak na navigaci, tak na maxidotu, ale neukazuje vzálenost (jako by nebyla žádná překážka). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.