romariooo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Zdravim z pece pod snezkou z akce bmw,neskutecny zazitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Verim! Tyto akce jsou vzdy velice zajimave A jen tak jsem brouzdal po netu v jednom foru a nasel jsem toto M3 Look myslim ze by se ti to mohlo libit Jo a co se tyce stylingu, vubec bych se nebal cerny strechu ale prosim d ne matt! Hezky lesklou s tim ze bych dal hned i listy kolem oken a ledvinky taky na zavadu by nebyl an zadni difusor v originalu to je black shadowline paket ;) Osobne bych pak dal kola do nejakeho anthracitu protoze cerny leskly kola se ne kazdymu libeji (mne ano :P ) a brzdice by pak mohly do cerny, modry ci anthracitu (dle barvy kol), dore by vinikla i zluta ci bila kdyby byli kola cerne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Tome: děkuju kamaráde,od Tebe mě ta gratulace moc moc potěšila Brzo budu možná Tvým kolegou :) Jsi stále ve špitále? Jj, stále. Děláš medicínu? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Tome: ano,snažím se...snad to vyjde :) Luigi5: člověče,z toho cos popsal mě láká a chci 100%vyměnit tu řadičku.Kde by se dala objednat? Poradíte? Ztahuju fotky z akce,večer to nahraju.Už vím jaké bude moje přiští auto :) Jinak jsem dnes v Peci tak trošku nemohl vyjet ze zaparkovaného mista :lool: :lool: Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Romane, na to vyjeti mam jednoduchej recept- Xdrive;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 staci ruce a nohy o chlup sikovnejsi a i s RWD to pujde bez WTF a AWD :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Jj v Peci je krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Zadni nahon je bohuzel do snehu a na hory katastrofa :( Ale v lete zase supr no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Pár foteček z dnešního odpoledne z Pece pod Sněžkou.Bylo to moc fajn.Byla nás skupinka cca 18 lidi,půlka šla rovnou jezdit a půlka byla na parkovišti kde se názorně předvádělo co dokáže X Drive,pak si to každý vyzkoušel v nové X3,X5 a v jedničce.Mě se nejlépe jezdilo v bílé X5(pro Viktora na zitřek) pak jedničkové Báwo a nejhůře s X3-s tou jsem se nikdy napoprvé nedostal na té houpačce do rovnováhy :D a co jsem pozoroval tak nebylo jen u mě...gumy byli Pirellky. Pak jsme se prohodili a zhruba po hodince a půl zkoušení šli jezdit směrem na Pomezky,na polské uzemi.Čtyřkolka je opravdu pro řidiče které nemusi vůbec nic umět,to auto dokáže vytáhnout z jakékkoliv situace i hloupou blondýnu Jirko: všichni instruktoři obdivivali Brumlu a shodli jsme se že se zadokolkou je větší sranda a vic si to člověk za volantem užije takže toho nelituju že ji nemám...sice jsem se dnes jednou trošku potrápil při parkování ale dokud člověk na horách nebydli tak opravdu neni co řešit Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 pěkný fotečky :)... jak jsem viděl tu řadičku na fotce v tvojí bramboře, tak mně napadlo, jak sis zvykl na automat? nenudíš se? :D F. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Super , mám se na co těšit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 jsi požitkař :-) užívej co to jde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Jo, předváděčky to je sranda. Hned bych na nějakou šel. Zkoušel si tu překážkovou dráhu i s Brumlou :D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Hydraulik: zrovna dnes jsme se o tom bavili že na automat neni potřeba zvykat a ten kdo to někdy v autě měl tak už nic jiného nechce,opravdu je to tak. Viktore: užij si to na 100%,počasi na čtyřkolky je tam ted ideální S Brumlou bych se v Peci daleko nedostal Martine :D Aldo: na to jak mě znáš málo tak jsi to vystihnul velmi trefně a dobře.Jsme tady na návštěvě tak co...však už jsme se o tom někde bavili,ne? :) Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 S tím automatem máš pravdu, člověku to po chvilce vůbec nepřijde, zvykl bych si na to hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Tak která je hezčí? :) Vpravo nebo vlevo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 za mně ta vlevo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 za mě levá... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 levá taky se mi AT líbí, ale ta koza Baruška... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Romane, určitě ta levá. Jinak máš pravdu, se zadokolkou je větší legrace. Ale u tebe je to stejnak jedno, protože s tím jezdíš jako s hnojem :P :P :P . Tak ani nepoznáš, jestli jedeš se zadokolkou nebo X-drivem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 (upraveno) Jirko: máš pravdu...taky se nesrovnávám s tim Tvým dělem... :D já v tom mám slabotu a jsem kolikrát rád že předjedu auto jedouci přede mnou :D Máš recht nooo :( Taky co mužu chtít po rodinném combi že jo? Akorát ta spotřeba mě neleze do hlavy...jezdim jako s "hnojem" a přitom pod sedm litru nejdu ani náhodou.Asi nabídnu Alešovi výměnu Chci jezdit za 4,6 :D Upraveno Únor 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 To je divný, že se pod 7 nedostaneš. Asi to bude tím automatem. Hele já když jedu domů, tak prvních 200 km Švýcarskem to klučina umí za 5,8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 (upraveno) @rome - ja to neciiiii :lool: B) A ještě by to k te radicce i ten karbo. Ten obsity volant a dalši maličkosti jen umocní celkový dojem. Kurna někdo tady ted daval podobne obsity volant na OII ... už nevím kdo.... už jsem to našel Upraveno Únor 22, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Mě se ten zlomený volant nelíbí,nemužu si pomoct,ten origo je skvělý,macatý a krásně se drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 (upraveno) Navic jsou už malinko jiné plány Aldo :) Upraveno Únor 22, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Tak to vypadá, že nějaký jiný borec s modrým BMW tě předběhl Možná by ses ho mohl zeptat na zkušenosti, co? Prý bydlí někde v Hradci, neznáte se náhodou? http://www.youtube.com/watch?v=9kTzAVB46ys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 hm velmy pomale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.