Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Veliky luxus! Zajimalo by me to ale v realu z pohledu protijedouciho ridice, jestli to vazne ma takovy efekt a vubec neoslnuje. Viktore, nekde v nejakem casopise jsem cetl test, kde srovnavali vsechny typy hlavnich svetlometu, vcetne fullLED. Udajne velikej rozdil. Ja muzu potvrdit tvoje tvrzeni, stal jsem na semaforu v noci, vedle me nova A6 s fullLED a ja si pripadal, jakobych tam mel světla ze Š105 :lol: .

Lexus to ma v novem LS podobne jako ty bawa. Audi ma dokonce fci, ze se svetla nataci podle gps map.

Odkaz ke komentáři

Viktore: super video,díky :palec: Za pár týdnu pokecáme,těším se.

Robe: to na mě dnes před chvílí zkoušela na olomoucké dálnicí asi třiletá A6 :D nevím jaký mohla mit výkon(dvě trubky po stranách) ale trhnul jsem ji :) jinak na to mr...m

Zatím po ujeti cca 700 km po rychlejších komunikacich jsem šel na 6,8 až 7 litrů s tím že na to občas fakt s chuti šlápnu.Když porovnám s O dvojkou tak výkon je teměř dvojnásobný a spotřeba paliva u modrého hajzla o 2 až 2,5 l.více což je opravdu zanedbatelny.Mám k dnešní hodině najeto na plnou nádrž 810km a dojezd ukazuje 100km.

Akorát mě tak trochu zaráží že tam je asi sekunda a půl až dvě prodléva(jakoby vzduchová mezera) když na to šlápnu a chci vytrhat asfalt :D za to potom neskutečný mazec až se toho začínám bát :lol:

Odkaz ke komentáři

Akorát mě tak trochu zaráží že tam je asi sekunda a půl až dvě prodléva(jakoby vzduchová mezera) když na to šlápnu a chci vytrhat asfalt :D za to potom neskutečný mazec až se toho začínám bát :lol:

Romane, není ta prodleva převodovka, co tam je vůbec za převodovku, samo, že vím automat, ale další popis?

Při tom sešlápnutí si převodovka podřazuje? V jakém jsi režimu? Co když to přidupneš až na podlahu?

Odkaz ke komentáři

Romane čus : )

Co se týče převodovky tak je to asi u všech modelů stejný .

Já jsem nějakou dobu řidil BMW E46 320D v automatu a ta prodleva tam prostě je , štěstí je v tom,že není zas tak velká a celkový dojem z řízení byl skvělý ,ale člověk si musel dávat pozor hlavně při vyjíždění z křižovatky ,aby to vystartovalo zavčasu .. Ten samý pocit jsem měl když jsem testoval 330d taky E46 v brněnském bazaru ,, bylo to to samý .

Můžu říct ,že tadle převodovka je zlatá :) protože když si vzpomenu jak jsem jel z německa do třince ve Fordu Mondeo 2.0 Tdci automat :D .. to se nedá srovnat .

Co se týče cen PH :) dneska v ostravě jsem viděl na ceduli 38.90,- já tankuju kousek u Třince za 34,- :) a to se vyplatí :)))

post-863-0-62949500-1362247832_thumb.jpg

post-863-0-26390400-1362247841_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsme zpátky...na celou nádrž jsem dal 900km a jestli Jirka má pravdu s tou 62 litrovou nádrži tak to plus minus odpovidá tomu co píše PP.

Jardo: mám automat šestistupnový steptronik.Jinak ta prodleva je pouze u D.Když řadicí páku posunu doleva na sportovní režím DS tak to nepozoruju a je pravda že sportovní režím moc nedávám,nepoužívám.To zkusíme s Viktorem koncem měsice až pojedeme do Mnichova :D

Jero: máš recht:) kolikrát to ani necítim jak to hladce přeřadí na vyšší rychlostní stupen.

Člověk ale musi být opravdu rozumný protože to auto je zbran,může se s nim dovolit mnohé ale pořád mit v palici ten zdravej rozum.

Michal: ty rozdily jsou brutální ale do Brumly beru jen papání na Benzině a výhradně Vervu,neexperimentuju.Před chvilkou jsem načipoval v HK za 36,70

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

A mít palici na svém místě v baworáku je někdy problém vid :D

Celkově si myslím,že zrovna bmw a MB maj ty převodovky poskládaný a funkční skvěle

U těch novějších modelů bych se nebál automat si vzít , dokonce mě to s ním začíná bavit :D ...asi stárnu :P

Odkaz ke komentáři

Tak za zbran bych povazoval jiny auta nez ty nase lenochy;-).

Jinak ja tady ve Svajcu beru u vsech benzinek, zadnou specialni naftu a parada

Když máš doma dva 80 konové lenochy :) každé auto nad 100 kw je pro mě zdbran :D

Ikdyž po shlednutí Honda crash testů ,které jsem vlastnil jsem měl taky naváto = tzv rychle papírové rakvičky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...