P2M Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 A proc mu nesviti angel eyes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 čekal bych, že to bude vymrdávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Hosi....ja to asi prodam. Dnes najeto pres 400km a mazec,jeden kreten za druhym...ja nevim jestli ten zadek provokuje nebo co ale to se neda...jinak docela sviznou jizdou jsem na sedmi litrech,na plnou mi to ukazalo dojezd 880km a je fakt ze nevim jaka tam je nadrz jestli 55litru nebo vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Romane, nadrz je cca na 62 litru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 to fakt dojelo až na Slovensko, jo? Překvapeni, myslel jsem ze to chcipne někde u Litomysle :- ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 taky jsem se tomu divil ale podarilo se... bez vecer na skype,potrebuju neco probrat a zjisti mi jestli se z Besenove do Liptovskeho Mikulase jede po dalnici a nebo se da i po neplaceny silnici,dikas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dá se i po starý, mimo dálncii ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jj po starej ceste od "termálov" pôjdeš doprava ak sa nemýlim :D smer Bobrovník, tak sa dá ísť aj dole k Lipt. Mare pozrieť - odkaz http://goo.gl/maps/Ywpsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 tak jsem doma draku, krásná první jízda.. se vším všudy užij si SK, pozdravuj Rytmáče kakáče a ozvi se, srazíme se .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Robe! Gratulace! Dej sem nejake fotecky,kazdopadne se brzy uvidime,tesim se! Hodne stastnych kilometru a at se Ti vyhybaji zavodnici na silnicich,ty bily havrane! :) Maros a Petr diky za postrehy,nakonec mam dalnicni SK znamku tak pojedu tou rychlejsi trasou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Vysvětlení, proč jsem měl dojem, že nesvítím, když za mnou jela X6 s LED světlama :D. Už tu měl někdo možnost je vyzkoušet? Zajímalo by mě srovnání svítivosti v porovnání s xenonama. http://www.youtube.com/watch?v=-dvPZ3H1Vm4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Veliky luxus! Zajimalo by me to ale v realu z pohledu protijedouciho ridice, jestli to vazne ma takovy efekt a vubec neoslnuje. Viktore, nekde v nejakem casopise jsem cetl test, kde srovnavali vsechny typy hlavnich svetlometu, vcetne fullLED. Udajne velikej rozdil. Ja muzu potvrdit tvoje tvrzeni, stal jsem na semaforu v noci, vedle me nova A6 s fullLED a ja si pripadal, jakobych tam mel světla ze Š105 . Lexus to ma v novem LS podobne jako ty bawa. Audi ma dokonce fci, ze se svetla nataci podle gps map. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Taky jsem se doslechl, že xenony jsou v porovnání s LED překonanou záležitostí. S těmi full-LED jezdí hodně ty nové A6ky, dost to sleduju a právě můžu potvrdit, že ta světla ani z protisměru vůbec neoslňují, ale většinou jsem je potkal ve městě a tam nevím, jak se přesně chovaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Jojo dám, už to na mě zkoušela jedničková RS octavka na D8 z Phy na Teplice ale nereagoval jsem na dva pokusy mě vyprovokovat.. Pak na druhým exitu vyjel.. Přišlo mi ze měl Z značku ale jistý jsem si nebyl ani jsem se nepřibližoval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ve meste je tusim nejaky jiny rezim, sviti to na kratsi vzdalenost, ale vice do sirky prave. Tak nejak to maji ale i adaptivni bixenony, ty pokrocilejsi. Treba superb 2 tusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Viktore: super video,díky Za pár týdnu pokecáme,těším se. Robe: to na mě dnes před chvílí zkoušela na olomoucké dálnicí asi třiletá A6 :D nevím jaký mohla mit výkon(dvě trubky po stranách) ale trhnul jsem ji :) jinak na to mr...m Zatím po ujeti cca 700 km po rychlejších komunikacich jsem šel na 6,8 až 7 litrů s tím že na to občas fakt s chuti šlápnu.Když porovnám s O dvojkou tak výkon je teměř dvojnásobný a spotřeba paliva u modrého hajzla o 2 až 2,5 l.více což je opravdu zanedbatelny.Mám k dnešní hodině najeto na plnou nádrž 810km a dojezd ukazuje 100km. Akorát mě tak trochu zaráží že tam je asi sekunda a půl až dvě prodléva(jakoby vzduchová mezera) když na to šlápnu a chci vytrhat asfalt :D za to potom neskutečný mazec až se toho začínám bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Dve trubky ma i 103kw A6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) :lool: :lool: :lool: a já se tak radoval :lool: :lool: :lool: :lool: A pak že trojka je mala... dvě fotky z cesty... Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Akorát mě tak trochu zaráží že tam je asi sekunda a půl až dvě prodléva(jakoby vzduchová mezera) když na to šlápnu a chci vytrhat asfalt :D za to potom neskutečný mazec až se toho začínám bát Romane, není ta prodleva převodovka, co tam je vůbec za převodovku, samo, že vím automat, ale další popis? Při tom sešlápnutí si převodovka podřazuje? V jakém jsi režimu? Co když to přidupneš až na podlahu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ty rozdily v cenach nafty jedne znacky jsou silene, pekne me to sere. Ja dneska tankoval vervu o 2kc levneji(vlastne o 3kc diky sleve z Tesca :) ) Nejlepsi jsou ty rozdily na dalnicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Romane Jarda ma asi pravdu s tim automatem. Ja absolutne zadny prodlevy nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Romane čus : ) Co se týče převodovky tak je to asi u všech modelů stejný . Já jsem nějakou dobu řidil BMW E46 320D v automatu a ta prodleva tam prostě je , štěstí je v tom,že není zas tak velká a celkový dojem z řízení byl skvělý ,ale člověk si musel dávat pozor hlavně při vyjíždění z křižovatky ,aby to vystartovalo zavčasu .. Ten samý pocit jsem měl když jsem testoval 330d taky E46 v brněnském bazaru ,, bylo to to samý . Můžu říct ,že tadle převodovka je zlatá :) protože když si vzpomenu jak jsem jel z německa do třince ve Fordu Mondeo 2.0 Tdci automat :D .. to se nedá srovnat . Co se týče cen PH :) dneska v ostravě jsem viděl na ceduli 38.90,- já tankuju kousek u Třince za 34,- :) a to se vyplatí :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Romane, leštění tvé bramburky budeme muset na nějakou dobu odložit, doufám vydržíš. Včera se mi stal těžký uraz pravé ruky a budu dlouho marodit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Romane, leštění tvé bramburky budeme muset na nějakou dobu odložit, doufám vydržíš. Včera se mi stal těžký uraz pravé ruky a budu dlouho marodit :( Štěpáne přeji brzé uzdravení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) Tak jsme zpátky...na celou nádrž jsem dal 900km a jestli Jirka má pravdu s tou 62 litrovou nádrži tak to plus minus odpovidá tomu co píše PP. Jardo: mám automat šestistupnový steptronik.Jinak ta prodleva je pouze u D.Když řadicí páku posunu doleva na sportovní režím DS tak to nepozoruju a je pravda že sportovní režím moc nedávám,nepoužívám.To zkusíme s Viktorem koncem měsice až pojedeme do Mnichova :D Jero: máš recht:) kolikrát to ani necítim jak to hladce přeřadí na vyšší rychlostní stupen. Člověk ale musi být opravdu rozumný protože to auto je zbran,může se s nim dovolit mnohé ale pořád mit v palici ten zdravej rozum. Michal: ty rozdily jsou brutální ale do Brumly beru jen papání na Benzině a výhradně Vervu,neexperimentuju.Před chvilkou jsem načipoval v HK za 36,70 Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 A mít palici na svém místě v baworáku je někdy problém vid :D Celkově si myslím,že zrovna bmw a MB maj ty převodovky poskládaný a funkční skvěle U těch novějších modelů bych se nebál automat si vzít , dokonce mě to s ním začíná bavit :D ...asi stárnu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Vsak ja mluvil Romane o Verve. Beru jenom ji a dokonce do ni leju i VIF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak za zbran bych povazoval jiny auta nez ty nase lenochy;-). Jinak ja tady ve Svajcu beru u vsech benzinek, zadnou specialni naftu a parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak za zbran bych povazoval jiny auta nez ty nase lenochy;-). Jinak ja tady ve Svajcu beru u vsech benzinek, zadnou specialni naftu a parada Když máš doma dva 80 konové lenochy :) každé auto nad 100 kw je pro mě zdbran :D Ikdyž po shlednutí Honda crash testů ,které jsem vlastnil jsem měl taky naváto = tzv rychle papírové rakvičky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) Štěpane: co se Ti stalo? Auto nikomu nesvěřim,toho se neboj,to vím na 100%.Myslel jsem že během dubna kdy bych to chtěl přezout :( Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.