jirka3 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 cca 27 km od Hurghady. Hotel Cleopatra Makadi Bay 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Romane nemám přímo kontakt na prodejce BMW, ale mohl bych se případně pozeptat po známých a třeba se někdo chytne. Znáš to jak to je ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) Tak jsem to přezul a hned to vypada o něco lip.Akorát už na to mytí kašlu...počkám na Štěpana. na Štěpána? ten je někdy 27.prosince ne? bude jezdit celý rok jako prase? :-D Jirko: nějak nechápu proč bych měl jezdit zatáčky bokem? Jsem asi trošku mimo :) proč? ty voe... protože je to zábava draku :D a já jezdím snb jo a kdy bude ten sraz Odpadlíků? Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) S těma lištama mi to řiká hodně lidi :( ach jo. Jirko,neni problém,máme sice duben jako měsic oslav(celá rodina slavi narozeniny s odstupem týdne :D ) ale zavolej mi den dopředu.Počítám s Tebou. Robe: sraz asi nebude.To co se nám povedlo tenkrát ve Světí bylo opravdu výjimečny Štěpane: jak se daři? Už to je na dobré cestě? Pevně věřím že ANO. Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 S těma lištama mi to řiká hodně lidi :( ach jo. Jirko,neni problém,máme sice duben jako měsic oslav(celá rodina slavi narozeniny s odstupem týdne :D ) ale zavolej mi den dopředu.Počítám s Tebou. Robe: sraz asi nebude.To co se nám povedlo tenkrát ve Světí bylo opravdu výjimečny Štěpane: jak se daři? Už to je na dobré cestě? Pevně věřím že ANO. už intenzivně cvičíme, masírujeme ale moc se tomu ještě nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak ti přeju ať už zase brzy lítáš s kolem aut Štěpáne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak ti přeju ať už zase brzy lítáš s kolem aut Štěpáne Už aby to byla pravda už jsem tak unuděnej že nemužu nic dělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Žádny mazlení s mladou paní...dvě vrstvy s hodinovym odstupem a odchod...stejně za rok to zase trošku přebrousim a nanovo Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 koukám, že máme v HK natírací týden :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 koukám, že máme v HK natírací týden :D Jardo jakou barvou jsi to dělal tento odstín se mi moc líbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Kovarska cerna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) jj, přesně, Alkyton, kovářská černá, chtěl jsem decent, nějak mě ty žluté, zelené, modré a bílé nebaví, stárnu no ..... více foto tady u Michala, který si je vyžádal pro své rozhodnutí, jinak přeju úspěšnou rehabilitaci a těším se až se uvidíme, jinak půlka keramiky z Golfu je fuč .... s novým lakem, takže Golf je už opravdu pracovní wagen http://forum.octavia...0 Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 No Romane... no fuj velebnosti ... předopokladam, ze to je na fabii, ale i tak... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Aldo copak :D Ano,je to Fabia vyrobená v Mnichově :D Aleši: auto je neskutečně zasrané.Už nemám dech to mejt (jestli teda myslíš toto) P.S v realu to je good,neboj.Fotka zkresluje,fotil jsem to mobilem. Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 To je na brumlovi...co to je za barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 (upraveno) Michale jak to víš že tomu řikáme Brumla? :D Je to šedivá leskla a v reálu to vypadá docela dobře a pořád lepší než to bylo předtim :) Jardo: já jsem to dával dokupy minulý týden už.V sobotu přezouvám Fabii a geoška na mym.Vynikajici pneuservis je v Hrušové u Mýta tam jezdim i když to mám 50 km od domova. Upraveno Duben 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 tož to nepoznam :-) jestli broucek nebo fobie, měl jsem za to že brzdy u bawa jsou mohutnější ;) na fotce je ta barva takova "lacina rychlovka" - sam se chystam na renovaci brzd, ale chci to opiskovat a pak striknout (případně poniklovat, nebo kadmiovat. Tak jak to vidim na fotos mi top přijde no jak to napsat slušne :-) rychla jehla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 (upraveno) Aleši: nevím čím to je ale asi že už to tak neprožívam...v reálu to opravdu vypada dobře :) Honzo: dostal jsem odpověd z Vysokého Mýta: Příklad kalkulace ceny: · kurz 12 osob á 3 150 … 37 800 Kč bez DPH · oběd „B“ 12 osob á 180 … 2 160 Kč bez DP o účtujeme počet osob, který se dostaví (ne objednaný), ale vždy min. 10 o přijede-li Vás méně než 10, účtujeme 10 Upraveno Duben 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Alesi to se ti zda, kotouc je docela velky, ikdyz by mohl byt o trosku vetsi jeste. Ta fotka zkresluje. Trmen ale vypada docela maly vuci kotouci. Jsem pak zvedav na fotku az budou kola na aute, jak ta barva vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) Abych řekl pravdu tak jsem si taky myslel že ty brzdy budou opticky větší ale brzdí to dobře. Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) Tak takhle to ted vypada :) myslím že to je docela decentní a dobrý výběr barvy :) Ještě stejným způsobem musim udělat Fabii do které se mi vůbec nechce. Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ale měl by jsi Romane...přeci nebudeš mít doma jednou auto super a druhý, byť je Zdenky polovičatý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 A já myslel, že to je bílá na těch brzdičích :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ta fabka byla taky na chipovani :-) Takhle to vypada mnohem lépe, ta předchozí fotka vyzaduje korekci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Tak takhle to ted vypada :) myslím že to je docela decentní a dobrý výběr barvy :) Ještě stejným způsobem musim udělat Fabii do které se mi vůbec nechce. já se chystám na bílou barvu.. a nejspíš černá matná kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 závidím vám vaše starosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 (upraveno) Vorlajz: zdar ty kluku jeden ušatej :D Ty nemáš rád svého mazla? Aleš: Fabka načipovaná neni 50kW na koupení dvou rohliku a jednoho másla stači ne? :D Jinak jsem to byl asi já v tu sobotu,jel jsem z Pece a byl v HK okolo desaté hodiny. A aby jste neřekli že jsem sobec tak jsem si dnes hrál s těma rezatýma kotoučema.To auto snad stálo ve vodě či co...mazec! Jardo: Stratoš si koupil novou hračku.Šestku v emku cabrio přes 500 koni...masakr neskutečný :) Upraveno Duben 21, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 No, asi si měl na mysli bubny, ale budiž Ti odpuštěno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Romane, Strakoše nemám rád ....... skoro jsi mohl mít servis skoro za barákem, ale Strakoš a Brůna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 No ta samolepka dieselpoweru me zmatla :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.