Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

přední nárazník plus krytky na ostřiky, kapotu, zadní nátazník, zadní blatník do rozstřiku na Fordu,

přední blatník, přední nárazník, zadní blatník, zadní dveře do rozstřiku, práh, zadní nárazník na Golfu

AutoIn má lakovnu v Pardubicích

Jardo, tak jsem se dneska poptával a ten tvůj Maxík nebyl lakován v Pardubicích, ale hradecký AutoIN ho nechal lakovat externě! Mají to nařízeno majitelem dávat všechno do Pardubic, ale oni z nějakého důvodu dávají lakovat externě, i když to mají zakázáno.

Já dneska odvezl to svoje a ve čtvrtek snad bude hotovo. Zatím jezdím Focusem kombi 2008, 1,6 atmosféra. Hroznej pekáč, i když to má najeto jen 101tkm. Vůbec to nejede, dělá to jen kravál a všechno jde ztuha, vrže, třepe se. Spotřebu to má větší jak to moje Volvo a jako bonus to nejede :D

Odkaz ke komentáři

Průměr 7,3 nad jsem se dostal asi na pár hodin(na 7,4) pak to zase kleslo na 7,3 a řekl bych že to je dost ustálená spotřeba i když jezdim dynamicky,využivám potenciál při předjiždění a rozhodně nejezdím na spotřebu,nebavi mě to.Pod hodnotu 7 litru jsem se ještě nedostal a ani asi nedostanu.

Zitra jedu Slovensko tak třeba se něco změni :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

O vikendu najeto přes 800 km a nešlo to ani o deko dolů.70% dálnice 140-180km/h a pořád stejná spotřeba - 7,2

Jinak TomasB má asi pravdu s vikendovým autem :D Právě jsem překonal 80 tisic :)

Keramika je děsně znát.Ted ji tam nemám a je to peklo :( viz.foto

post-81-0-73930200-1375634268_thumb.jpg

post-81-0-92726600-1375634633_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To nééé :D Takovou radost nemužu nikomu udělat Tomáši.

Báwko na pár dni dostalo padáka a misto toho byli tyto povozy :) To chlastalo v těch jejich kopečkách snad 10l na sto,najezdili jsme dohromady přes 400 km po ostrově.Miloval jsem ty jejich předpisy...dvojitá čára...troubení do zatáček...stopka? To tam vůbec neznaji! :lool:

Prostě silnější a místní má vždy přednost.Nádhera.

Po dobu ježdění pěti dnu jsme nepotkali žádnou bouračku,žádná karambol.

:)

post-81-0-26720300-1376726939_thumb.jpg

post-81-0-86468400-1376726980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Neperte se prosim :lool:

Lanci: chci Alpinky protože mám zadokolku a jak píše Jirka(pořádny chlapi maji zadokolky.ty co neumi řídit si pořizuji xD :lool: :lol: :lol: )

Kupoval jsem je hlavně kvůli hlinikum na kterých byli obuté Fuldy a jen jednou mi to ujelo u Brna jak je Olympie(na mostě) jinak bez problému i v Peci pod Sněžkou.Samozřejmě nemyslim že bych s tim jezdil do kopcu ale nemělo by se to přehánět protože i bez xD se dá v pohodě přežit zima.Vzpomente si na Š105 nebo 120.

post-81-0-53501200-1377109125_thumb.jpg

post-81-0-62072200-1377109135_thumb.jpg

post-81-0-80571600-1377109157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Neperte se prosim :lool:

Lanci: chci Alpinky protože mám zadokolku a jak píše Jirka(pořádny chlapi maji zadokolky.ty co neumi řídit si pořizuji xD :lool: :lol: :lol: )

Kupoval jsem je hlavně kvůli hlinikum na kterých byli obuté Fuldy a jen jednou mi to ujelo u Brna jak je Olympie(na mostě) jinak bez problému i v Peci pod Sněžkou.Samozřejmě nemyslim že bych s tim jezdil do kopcu ale nemělo by se to přehánět protože i bez xD se dá v pohodě přežit zima.Vzpomente si na Š105 nebo 120.

Tak nějak jsem si myslel, že to bude kvůli lepším gumám. No, letos mě to taky čeká. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...