Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Máš pravdu...už mlčim...setřel jsi mě :lool: :D ale asi jsi zapomněl že jsem byl asi čtyři hodinky na návštěvě dieselpoweru :D

Jinak tady je ta fotka poškozeného disku :wallbash: Za 100,-Kč to zitra opravim a nebude nic poznat :)

post-81-0-54861600-1378498305_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Nooo synku porad lepsi jak u me... Myslim to kolo.. I u tech profiku z CB jsem pohorel... Kdyz uz tak celou sadu a komplet predelat... Takze tak 13-15tis... A motor mas porad slaby :D :lol: Hold to neni origo 330D :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Kube, koukal jsem na to tvoje kolo a nevěřím, že by to nešlo opravit.

Taťka kdysi škrábl na OII elektron, dost silně a opravit to šlo. Akorát už nevím, kde to nechával dělat :D , ale bylo to někde v Ostravě. Zkusím to zjistit, ale bojím se, že už si to pamatovat nebude je to přeci jen víc jak 5 let.

Odkaz ke komentáři

Jiři: takže tady jsou fakta :D :

moje 244PS versus tvoje 231PS

kroutak 509Nm můj a tvůj 500Nm navic to mám odblokly(maximálku) diky čemuž mám v pí.. tři body :D

Navic co řikal Ríša tak většinou bawka maji nižší výkon z výroby i když uvádi 231PS tak v realu to muže být o něco málo min a nebo i vic...(většinou prý mín hlavně emka)

Tak co na to řikáš? Prodej toho veterána a kup lepší auto :lol:

:)

Odkaz ke komentáři

Tak ten veteran je v serii a v serii zustane. Navic, jestli muj je veteran(2006), tak ty uz si taky za chvilku budes moc zadat s rocnikem 2009 o veteransky cisla:-))). 244 koniku je hezkejch, ale porad je to 325d:-)))

Jo a nejak nepobiram odblokovani maximalky. To ti to nejede vic jak 120?:-))

Odkaz ke komentáři

Jiřiku: koukám že nemužeš rozdejchat že mám prostě rychlejši vůz :lol: :lool: No nic,konec srandy :)

Lanci: jak se mi to stalo? To právě že nevím.Prostě nejsem si vědomý toho že jsem najel na obrubnik,fakt ne.Vím jen že jsem před týdnem projel trochu ostřeji zatáčku a slyšel jsem divný zvuk.Nevim,fakt nevim.Když jsem to přivezl z DE tak takhle podobně nebo ještě vic byli škráblé všechny čtyři kola a borci to dali během hodky dokupy tak že jsem to vůbec nepoznal navic mi to udělali v rámci přezuti(bral jsem od nich gumy na léto Contiky)

P.S tak snad už chápeš co to je odblok rychlosti :rolleyes: :D

Odkaz ke komentáři

Tome ohnostroj byl včera v HK a nemělo to chybu.

Pár fotek z opravy kola.P.S oprava za 300,-Kč a dělal obě přes dvě hodiny.Neni co řešit.Prostě paráda :pivo:

Jinak když jsem dával před sezonou novy letní pneu tak jsem si to nechal nafouknout dusíkem a musim říct že to byl dobrý tah.Během půl roku to vůbec neušlo a hlavně že se nepřejřejvá guma ve srovnání se vzduchem.Dobrý poznatek docela :lol: :D

post-81-0-28276500-1378629211_thumb.jpg

post-81-0-67094800-1378629315_thumb.jpg

post-81-0-40736900-1378629339_thumb.jpg

post-81-0-45324400-1378629672_thumb.jpg

post-81-0-50484100-1378629940_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...