SirMike Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Tak tak, to auto je nádherný Člověka to až zamrzí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 (upraveno) Moje nebo ten veteran? :) Upraveno Říjen 22, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Jasné ze tvoje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Romane nevim jestli si dela srandu nebo ne, kazdopadne vydelat na tom nemuzes, ten jeho veteran je sice nadhernej ale cena 1.6 mega je samozrejme uplnej blabol, to jeho auto ma cenu (a to jen v pripade, ze ho skutecne nekdo koupi) tech cca 600.000,-, podivej sem, taky zrestaurovany, navic trilitr: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-andere-3-0-csi-restauriert-schalter-topzustand-steyr-dietach-öste/181281967.html?lang=de&pageNumber=10&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1975-12-31&negativeFeatures=EXPORT ....no a to jeste kdovi jestli, jak koukam na ty fotky, tak se mi to nejak nezda, bavoraky sice teda neznam a nerad bych mu krivdil, ale tak nejak mi to pripada jako takova renovace trosicku stylem JZD Agrokombinat. U takoveho auta bych rekl, ze uz se asi ceni spis originalita, a tohle moc originalni neni, kdyz vidim ten hustokrutej kuzel vrazenej v sani a vejfuck co je urcite slyset az na naves do sousedni vesnice... navic ten interier je sice pekne precalounenej, ale zaslouzilo by si to calounit puvodnima materialama... nevim jestli se da puvodni sehnat jeste, treba na Mercedes urcite jo... :-) Kazdopadne to vsechno snizuje tu cenu... ...jeste ted koukam, ani ten motor tam nepatri, jestli je to 2800 CS, tak tam ma bejt 2.8l a ne 3.5 jak pise... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Jj, motor neni origo. Taky myslim, ze je to za tu cenu neprodejny. I kdyz verim, ze renovace stala nekrestansky penize. Ale mel jit cestou originalu a pak by dneska to auto hodnotu melo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Jo, tak tady je to vysvetleny: http://www.2mmotorsport.cz/galerie/retro/bmw-2800-cs Byl to totalne shnilej vrak, tak do toho vlepili co kde nasli... na diskoteku pekny, ale hodnota nulova, na veteransky papiry to nejde, mimo CR v podstate neprodejny. Ten kdo platil tu renovaci musel bejt dobrej dobrodruh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Nicmene to nic nemeni na tom, ze to auto je krasny. Zcela origo sice neni, kazdopadne tuzing taky ne Ja bych rekl, ze v CR za tuto cenu taky neprodejny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Originální materiály se sehnat dají, navíc paradoxně původní, tedy používaný tehdy ve výrobě, jsou kvalitnější než ty z dnešní doby (samozřejmě po zohlednění třídy a PC auto, u např. RR to bude asi jinak). Zdá se mi, že použil Alcantaru - od oficiálního distributora, nejblíž v DE (jinde se sehnat nedá, pokud někde je, je to kopie), cenovka 2.5 tisíce za běžný metr. Běžný metr je asi tak třetina stropnice v OII. Navíc tam jsou přece jenom chyby, je to hezký, ale v detailech jsou chyby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Ondřeji: takže jsme doma.Díky.Už je mi jasny že si ten dotyčný prodejce ze mě neděla srandu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 To je totiž druhej takovej, co hledá nějakýho křena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 ....Zcela origo sice neni, kazdopadne tuzing taky ne. No nekdy ta lajna oddelujici tuzing je hodne tenka a nezretelna :-) Jako vazne, jestli to ma napravu z petky, jak tam pisou, tak to uz neni ani prdel, muze to sice jezdit suprove, ale kazdy auto je prece nejak homologovany. Motor je aspon ze stejnyho typu, ale podvozek z jinyho auta, s tim jezdit je o strach, za hranice vubec, a tady pri nejaky nehode se na tom kazda pojistovna otoci, nedej Boze aby se nekomu neco stalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Chudak ten co to koupi...ja osobne bych to asi nikdy nezjistil.Abych řekl pravdu tak bych tu zpatlaninu ani nechtel ani kdybych na to měl. To raději dovezu neco podobného jako máš Ty Ondřeji. Prostě original stav a něco extra. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 (upraveno) A pak že to neprodám ... Upraveno Říjen 27, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Nadhernej mazlik, benzin? Tak at slouzi stejne dobre jako trojka;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Stejně jsi to prodal kvůli tomu lakování co tam proběhlo ;) Si myslím, že tě to sralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 (upraveno) Kluci: Brumla se samozřejmě neprodal ale jelikož jsem nechtěl nechat ujit tu pětku tak ji koupil soused 30 metru od mého domů.Je to neskutečný mazel ale je fakt že o dost větší koráb než trojka. P.S Jardo měl jsi pravdu,to je fakt lod jako kráva,skoro jako vládní vozidlo.Mazec.Cenově samozřejmě ulet...33 tisic ale interier stejný jako mám já,s tou černou metalizou pohádka. Jinak ten kokot co měl dojet ani nezvedá telefon...čím to je že mě to ani nepřekvapuje...na lidi prostě neni spoleh. Inzerát nechám doběhnout a zrušim (na placeném sautu) Tome: neblázni! Kvůli tomu bych to neprodal.Nedělám si prdel,jsou veškeré foto(vandalizmu) a nebyla to bouračka ale pouze kosmetika,navic to vůbec neni znát,nepozná to nikdo a neni to ani v záznamech z autor.servisu).Tim ta inzerce nevznikla.Bylo to tou pětkou v DE. Upraveno Říjen 27, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Vypada fakt krasne. A korab to je, v tom uz by si za me nekdo klidne sednul:-)) Jinak mne dneska volal nejakej zajemce na Octu, nejspis cikan, tak to byl rychle ukoncenej hovor:-)). Zatim ji drzim Frantovi, tak uvidime;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Jirko, František je teď na Skype, tak se můžete pobavit. Kontakt ti posílám v SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 nj, to by se u 6+ hrnku nestalo, neni tam na to misto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Ty vole to je hnus Maro. Koukej dat hezci fotku. Zitra se chci objednat na laserovou geometrii at mam jistotu ze to je v cajku. Pristi tyden opet jedeme Nemecko tak nejake kilometry se namotaji. Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Nejezdis na tu geometrii nejak casto? Neni to zbytecny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 To víš, že je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Jirko dvakrat rocne. U zadokolky je to primo nutnost. Navic mam nove zimaky a ta tisicovka me neposere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 A v čem je to nutnost? Jakej to má vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 asi že Bramborák je z čokolády 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 nechci být hnidopich, ale za posledních 10 měsíců si byl 3x :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Me osobne to taky prijde zbytecne, ja jezdim 1x rocne, ale je to prece jen Romanova vec, i kdyby byl 5x za rok, tak at, jsou to jeho penize prece ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Tak o tom zadna;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.