romariooo Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Jirko: jak hustis letní R19? Dnes jsem to nevydržel a obul letni bačkory. Nechce se mi zbytecne sjíždět nové zimaky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Jo tak v tom ti Romane neporadím, mám R17 a ty hustím podle nálepky na dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 (upraveno) Jedná z vikendu :) Mládi vpřed. Uvažuju o koupě nějakého přesného(dobrého) meřáku na pneumatiky.Nějaké tipy? Na huštění pneu. Upraveno Březen 11, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já jsem loni koupil digitální měřák z Lidlu a světe div se, je naprosto přesný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Jedná z vikendu :) Mládi vpřed. Uvažuju o koupě nějakého přesného(dobrého) meřáku na pneumatiky.Nějaké tipy? Na huštění pneu. Zaplatil sis cernochy na spinavou praci?! ;) Jinak valeli hadr po zemi a pak ti s tim lestili lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Motoosman: můžeš dat odkaz jaky merak? Raym0n: na lak nesaham ani ja :) jen wapka a vytřít do sucha. Vpravo je syn a vlevo syn od brachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Tou sádrou ti hezky jezdil po kapotě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Romariooo: odkaz nemám, zítra dám foto. Kupoval jsem ho loni, když byla akce na držák pneu. Ukazuje stejně jako Lexus a jedna benzínka čerstvě po kalibraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Kovo Brno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Pneu měřák z Lidlu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Diky za tip! Budu muset opravdu něco pořídit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Jdeme spinkat...zase v listopadu :) Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Timto by jsem chtel VEREJNE podekovat Romanovi (romariooo) za pomoc s vyberem auta, takova ochota se jentak nevidi! Vcera jsem mu zavolal, zda by se nemohl jet podivat na jedno auto, ktere bylo v Pardubicich. Ihned reagoval, ze neni problem a do 2h mi volal, ze auto vypada dobre a ze stoji za to se jet na auto podivat (z meho bydliste to mam cca 500km cesty tam a zpet). Tedy jsem vyrazil a vedel jsem, ze je velka pravdepodobnost, ze auto koupim, nebot Roman mi do telefonu rekl veskere detaily kde co je skrable, v jakem je stavu, jaky je prodejce atd. Dokonce mi domluvil i SLEVU! :D Tomu rikam KAMARAD v terenu... Auto jsem koupil. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Paráda, takhle je krásně vidět jak by to fórum mělo a i funguje. Romane sice se neznáme, ale seš dobrej.... Michale tobě gratuluju s koupí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 A cos koupil Sejvi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Jj tak by to melo vypadat!!! Super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Koupil jsem jeste jednu O1, tentokrat TOUR, rok 12/2009 Par fotek zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11497&page=267&p=1457311&do=findComment&comment=1457311 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Timto by jsem chtel VEREJNE podekovat Romanovi (romariooo) za pomoc s vyberem auta, takova ochota se jentak nevidi! Vcera jsem mu zavolal, zda by se nemohl jet podivat na jedno auto, ktere bylo v Pardubicich. Ihned reagoval, ze neni problem a do 2h mi volal, ze auto vypada dobre a ze stoji za to se jet na auto podivat (z meho bydliste to mam cca 500km cesty tam a zpet). Tedy jsem vyrazil a vedel jsem, ze je velka pravdepodobnost, ze auto koupim, nebot Roman mi do telefonu rekl veskere detaily kde co je skrable, v jakem je stavu, jaky je prodejce atd. Dokonce mi domluvil i SLEVU! :D Tomu rikam KAMARAD v terenu... Auto jsem koupil. ;) Tak pod tohle se klidně podepíšu. Romana znám z klubu a několikrát mi poradil a pomohl (on ví). Takových lidí je málo a proto si jich važme. Romane díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 I mě pomohl telefonicky ohledně reklamace telefonu asi 2 roky zpátky , za což mu samozřejme DĚKUJI, a to jsme se nikdy neviděli ... :) takových lidí se dneska moc nevidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Pekna prace, jen ho tolik nechvalte, at neni moc pysnej ;) ! Romane, kde je aktualni foto na letackach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Se uplne červenam!!! Kluci dekuju. Krasne se to čte. Diky moc! Sejvi: byla to víceméně klika protože jsem byl zrovna na základně.Jsem rád že to dopadlo.Auto vypadá opravdu zachovalé a pěkně. Surfman: ozval se mi po hodně dlouhé době Štěpan tak cca za měsic budeme leštit a připravovat na léto Michale: jsem naštvaný. Minulý vikend jsem měl jet na servis oleje a vyměnit brzdovou kapalinu ale v patek volali ze maji nemocny mechaniky tak jdu tento vikend do Stratosu. Jinak auto je na letnich ale zasrane ještě z Peci pod Sn. :) Jiří: dnes jsem mluvil s klukem a docela mě dorazil..prý jeho kamarádovi na 2005 prasknul řetěz...jel do zatáčky pianko cca 30km/h...oprava 85 tisic,Stratos za 185 tisic nabidka...to je na mašli jestli něco takového potká mě :o Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 tak bude u tebe leštící párty? že bych ti ještě půjčil na test toho radara :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Romane stát se může cokoliv a potkat motor se může na všem, to neovlivníš. Ale jsem stejně přesvědčenej, že je to o tom, jak se kdo k autu choval a jakej dostávalo servis. Myslím, že se to většinou stává u přetočenejch dovozů se zanedbaným servisem. Ale samozřejmě potkat to může i nás. A nenaděláš nic. Já autu dopřávám maximální péči a servis, tak uvidím, jak se mi odvděčí. Jinak znám i kluka z Úval, majitele firmy TO MI NESMRDÍ, je to kluk, co prodává vůně California scent. Má to samý co já, ale najeto dost přes 200 tis a taky mu to skočilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Bohužel to ovlivnit nejde zrovna v tomto pripade jedine si to auzo vyrobit sam. Asi vite na co narazim. Ano,jedna se o kvalitu použitých materiálů kterou Ty neovlivnis pri výrobě. Bohužel. Maro v sobotu jestli to dopadne tak se domluvime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ale tak vseobecne tyhle motory patri k tem spolehlivejsim, tak uvidime. Dopravam mu vsechno o co si rekne, tak snad jeste neco vydrzi. Uz jsem mel i cukani a koukal po necem jinem, ale pak do toho sednu a je to proste fajn auto;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 máte v těch bmw dpf? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 (upraveno) Jiří: ty mas peknou karu a v supr stavu když vezmu ten rok vyroby. Jediny handicap by byl u me v tom ze to neni automat jinak lux plus :))) Maro: dpf je snad ve všech motorech ne? :) Michal: za chvilku budu na dalnici tak u Mekace par fotek vyblejsknu :) Upraveno Březen 21, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 romane myslel filtr pevných částic........ myslím, že jirka ho mít nebude a roman už jo, jelikož má 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Hele ja ho mam taky, i kdyz mam veterana. A jsem za nej rad, aspon to nehuli. Mam najeto 105 tis. km a palubak ukazuje servis DPF filtru az za dalsich 140 tis.km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Romane kde sis nechal opravit litáky v HK? díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.