Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Timto by jsem chtel VEREJNE podekovat Romanovi (romariooo) za pomoc s vyberem auta, takova ochota se jentak nevidi! :pivo:

Vcera jsem mu zavolal, zda by se nemohl jet podivat na jedno auto, ktere bylo v Pardubicich. Ihned reagoval, ze neni problem a do 2h mi volal, ze auto vypada dobre a ze stoji za to se jet na auto podivat (z meho bydliste to mam cca 500km cesty tam a zpet). Tedy jsem vyrazil a vedel jsem, ze je velka pravdepodobnost, ze auto koupim, nebot Roman mi do telefonu rekl veskere detaily kde co je skrable, v jakem je stavu, jaky je prodejce atd. Dokonce mi domluvil i SLEVU! :D

Tomu rikam KAMARAD v terenu... :lol:

Auto jsem koupil. ;)

Odkaz ke komentáři

Timto by jsem chtel VEREJNE podekovat Romanovi (romariooo) za pomoc s vyberem auta, takova ochota se jentak nevidi! :pivo:

Vcera jsem mu zavolal, zda by se nemohl jet podivat na jedno auto, ktere bylo v Pardubicich. Ihned reagoval, ze neni problem a do 2h mi volal, ze auto vypada dobre a ze stoji za to se jet na auto podivat (z meho bydliste to mam cca 500km cesty tam a zpet). Tedy jsem vyrazil a vedel jsem, ze je velka pravdepodobnost, ze auto koupim, nebot Roman mi do telefonu rekl veskere detaily kde co je skrable, v jakem je stavu, jaky je prodejce atd. Dokonce mi domluvil i SLEVU! :D

Tomu rikam KAMARAD v terenu... :lol:

Auto jsem koupil. ;)

Tak pod tohle se klidně podepíšu. Romana znám z klubu a několikrát mi poradil a pomohl (on ví). Takových lidí je málo a proto si jich važme. Romane díky!

Odkaz ke komentáři

Se uplne červenam!!! Kluci dekuju. Krasne se to čte. Diky moc!

Sejvi: byla to víceméně klika protože jsem byl zrovna na základně.Jsem rád že to dopadlo.Auto vypadá opravdu zachovalé a pěkně.

Surfman: ozval se mi po hodně dlouhé době Štěpan tak cca za měsic budeme leštit a připravovat na léto :palec:

Michale: jsem naštvaný. Minulý vikend jsem měl jet na servis oleje a vyměnit brzdovou kapalinu ale v patek volali ze maji nemocny mechaniky tak jdu tento vikend do Stratosu. Jinak auto je na letnich ale zasrane ještě z Peci pod Sn. :)

Jiří: dnes jsem mluvil s klukem a docela mě dorazil..prý jeho kamarádovi na 2005 prasknul řetěz...jel do zatáčky pianko cca 30km/h...oprava 85 tisic,Stratos za 185 tisic nabidka...to je na mašli jestli něco takového potká mě :o

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane stát se může cokoliv a potkat motor se může na všem, to neovlivníš. Ale jsem stejně přesvědčenej, že je to o tom, jak se kdo k autu choval a jakej dostávalo servis. Myslím, že se to většinou stává u přetočenejch dovozů se zanedbaným servisem. Ale samozřejmě potkat to může i nás. A nenaděláš nic. Já autu dopřávám maximální péči a servis, tak uvidím, jak se mi odvděčí. Jinak znám i kluka z Úval, majitele firmy TO MI NESMRDÍ, je to kluk, co prodává vůně California scent. Má to samý co já, ale najeto dost přes 200 tis a taky mu to skočilo...

Odkaz ke komentáři

Jiří: ty mas peknou karu a v supr stavu když vezmu ten rok vyroby. Jediny handicap by byl u me v tom ze to neni automat jinak lux plus :)))

Maro: dpf je snad ve všech motorech ne? :)

Michal: za chvilku budu na dalnici tak u Mekace par fotek vyblejsknu :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...