romariooo Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 (upraveno) Tak tady jsou slíbené dnešní fotky z D11. Dnes jsem se trošku "honil" s novou combikovou Octávíí a docela nuda moc mu to nejelo :( P.S pohledám video na kameře jestli to bude publikovatelné... Máro: pneuservis Hrušová http://pneuhrusova.cz/ Upraveno Březen 21, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak nesmis porovnavat trilitr s normalni octou. Zkus to treba s novym RSem, to uz takova nuda nebude;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jirko: to byla nová RS.Nahraju jen to co se nahrát dá ale stejně nuda :( asi naftová no.To nepoznám ale RS to bylo podle koncovek na obou stranách a kol... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak benzinovy RSo si myslim, ze by byl vyrovnanej souboj, jede to fakt krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 však někdy zkusíme jestli dáš mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 krasne :D este bych tam dal air ride :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Romane, jde o to, jestli ten s tou octavií chtěl aby mu to jelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Točil to na 1500 rpm a bavil se jak z Romana teče pot :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 (upraveno) Tak dnes jsem se dozvedel ze i presto ze Mnichov uvadi celoživotní náplň v převodovce tak se stejne doporučuje výměna oleje na 130 tisicich km. Cena výměny cca 13 tisic což docela jde. Prý se tam dáva nová vana. Takže za 40 tisic km to budu muset poresit jestli to do te doby nekam nepošlu... Upraveno Březen 22, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Tak to mas jeste 5 let casu:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Takovou mrdu?já si rikal ze výměna převodového oleje u mercedusu sprintera stala 3500kc ze je to hodně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 (upraveno) Maro: na to by ti rekli: "pane,mate BMW!" Ne ale vážně me to nepřijde zas az tak moc. Dnes probehla výměna motorového oleje a brzdové kapaliny za 5000,-Kc. Podle palubaku mam dva roky klid ale po 17 tis.mu zase dopřejí výměnu "krve". Kdyz to porovnam se servisem BW motors který nema českou autorizaci ale spada pod německý Mnichov tak Stratos je o tisicovku levnější. ..zvláštní ale je to fakt. Upraveno Březen 22, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Tak to asi bude Romane tím, že tam máš známýho a tudíž jak si říkal i lepší ceny. Já se třeba o Stratosu dočetl nehezký věci, takže bych jim tam auto bez známosti nenechal. Jinak teď koukám na fakturu z BW Motors a olejový servis- olej, olejový filtr, práce- 3200 Kč. Je teda fakt, že jsem měl vlastní olej, což udělá celkem dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 (upraveno) Jirko : bylo to ofiko na fakturu. Bohužel ten znamy je půlroku v pracovni neschopnosti a ja nemohl cekat dal takže ceny jsou bez znamosti. Jinak ja bych to nepausalizoval. Je to tak jako v jinych firmach a jeden člověk dokáže pospinit jmeno a pak se to vleče. .. Co konkretne jsi slyšel nebo cetl špatného? Upraveno Březen 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 kolik tam je oleje?? teda 5000,- za olej a brzdovku není zrovna málo ale je to BMW no ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 hydraliku celkem normální cena, viděl sem jednu fakturu ze škodováckého autorizáku pro pražkskou firmu, 5000 včetně daně za výměnu oleje(cca 600kč litr :D) a servisní prohlídku,další položky byly navíc mytí auta, chladící kapalina apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Oleje tam máme 7,5 litru. Takže mi to jako přemrštěná cena vůbec nepřijde. Holt daň za šestiválcovej třílitr. Jako ten servis je třeba o něco dražší než na octávku, ale není to žádná tragédie. S tím se musí počítat. Romane, když jsem hledal servis, kam budu jezdit, tak jsem toho docela dost přečetl a autorizáky fakt nic moc recenze. Snad nejhůř na tom byl Bychl, kam předchozí majitel mýho auta pravidelně jezdil. Ale měl tam právě známýho, takže celkem záruka, že se k autu chovali hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 áháá 7,5 litrů oleje, tak to je něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Romane, výtah nee, byla tam nesmyslná cena a dotovat to jenom pro dobrej pocit, že jsme dělali výtah na Sněžce ...., on stačí ten železnej zbytek P.S. cena, ano byla drahá, ono když ochránci přírody zakázali vjezd nahoru čímkoliv .... všechno vrtulníkem a v batohu pěšky, ráno pěškom nahoru, odpoledne dolů tak nám zrovna foukalo ale chtěl jsem jet jen kvůli Anežce... na Sněžku se chodí obřím dolem, případně přes Výrovku a dolů přes Růžohorky.. ale chápu, že každý nemá fyzičku na výšlap.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) Je tam zhruba osm litru oleje a auto bylo pod kontrolou "velkého bratra" navic jsem mohl být na dosah u auta:) Upraveno Březen 24, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 romčo, ty se z toho auta jednou po*ereš.. :D ale já ti rozumím, taky mi bylo dvacet pět a mé auto bylo dá se říci vším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Nene. To že jsem pacient víme dávno... ale v konečné fazi mi to ani nevadi :) Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 My sme měly v servise zakaz vstupu nepovolanym osobam.. :D když se něcemu muselo pomahat kladivem nebo ješte hur palici to pak majitele čuměly.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Mira: tak třeba jste tam prováděli nějaké černoty Já jsem neměl problém popíjet čajíček a koukat skrz skleněné velké okno co se děje s mazlíkem. P.S nakonec dva roky tam bych od ted nemusel páchnout :) i když zadní brzdy bych měl za rok cca dát nové jestli teda to bude ještě parkovat v garáži... Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 To už máš zase chuť na něco jinýho? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Moc pekne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Brzdové destičky za 17 000km? To pozná kolik je opotřebováno?? Nebo to je nějaký výmysl počítače, nebo to tam někdo zadal? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 To podle me je odhad, podle doporucenych intervalu v servisnim planu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Jen takový dotaz proč.. Zdá se mi to nebo se při vjezdu do prostoru dílny nezaply hned světla? A zapnul je manuálně až když vjížděl na konkrétní servisní místo? :) Možná to mate a reálně tam byla menší tma než se zdá ze záznamu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Podle mě je nezapínal ručně, ale bylo to automaticky. Že se světla rozsvítili až po najetí na servisní místo, může být způsobeno tím oknem, které bylo proti vjezdu - mohl tam být tím pádem dost světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.