jar_da Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 tak ona výbojka nejdřív svítí míň a míň a pak odejde, takže celkem dobře varuje dopředu, bílé led mi přijdou tedy hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Nech bílý, ty žlutý jsou divný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 za me taky bile...u xenonu tusim neni povinnost mit ve vybave nahradni vybojku...mimo domov nezbyva nic jineho nez servis nebo to s tim dojet a doufat, ze nebude pokuta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Na převoz do cr ma bejt červená spz ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Vzdy se auta vozila na zlute nemecke prevozky. Az ted jim ale docvakl unik penez za provoz a pojisteni, a tak se rozjela "hysterie" pro potreby drazsi cervene prevozky + dalsi pojisteni navic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) Diky za názory kluci! Jinak ja měl soukromy dovoz na žluté převozky které byli platné pět dni. Uz v ČR jsem auto pořádne pojistil v případe čehokoliv takže tak. Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Je jedno jaky dovoz to je/byl. Zlute jsou jen na prevoz vozu VNE daneho statu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 právě, já měl teda po 2X červený značky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Tak zhruba před týdnem jsme absolvovali cestu na Slovensko dvouma rodinnýma vozy :D Co se týče Brumly tak mimo malého zavazadlového prostoru(i když to je také relativní) nemužu říct nic protí,horší to bylo s Fabii,nasledky byli poněkud horší...odešlo naštěstí v HK ložisko pravé a čepy(hučení od nápravy) sebemenší kopeček a auto "plakalo" ale je fakt že bylo také slušně naložené včetně rakve. Pár fotek.P.S hlavně že jsme dojeli v pořádku.Překvapila mě spotřeba na dálku u Fábie na delší trasu 1,4MPi plně naložena za 5,6 l. u mě šla spotřeba o dvě desetiny výš...na 7,3 Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 he, to jsi měl tolik věcí, že jsi musel vzít Fábku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Proč jste jeli dvouma autama? :-O To už ani rodinu nepustíš do Brambory? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Tak znáte mě ne? :))) u mě v autě se neji a ani se nepije...přece to pak po harantech nebudu uklízet!!! Kucí,nás jelo deset lidi.Brácha nemohl použit služební Fabii tak se vzala naše "nákupní taška" jeli i rodiče takže v obou autech po pěti lidech.Táta má cupé CC jen pro 4 lidi takže nebylo moc na výběr... Dnes jsem mluvil s BW motors a při první cestě do Prahy zajedu na diagnostiku co se týče filtru pevných částic.Báwo je prý dost chytré auto ale co se týče toho filtru tak to upozorní na poslední chvíli což bývá docela pozdě.Je to otázka 1500,-Kč a udělaji mi celkovou diagnostiku pro moje klidné spaní.Uvažoval jsem i o výměně baterie po pěti letech a to si taky nechám změřit popř.vyměnim.(Jirko,plati Tvoje nabidka?) Objednal jsem zadni pneu letní nakonec to budou Michelinky Pilot sport3 takže si to auto ještě chvili nechám když to vidim okolo jak se serou nově vyrobená auta tak nějak ani nevím do čeho bych šel dál. Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 jo, teď toho na výběr moc není ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 A mám obavu, že už ani moc nebude. Nevypadá to na nějakou změnu směru... To musel být docela mazec takovou štreku v FI v pěti lidech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 jsme rozmazlení, naši tátové jezdili žigulíkem do Bulharska a taky to přežili , anebo Š-120 k Jadranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 He, my jezdili tak max. Moskvičem na Mácháč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Martin (Lanci) jel s tím brácha a srovnával to s novou Fabii co má v prácí...prý tragédie ale podvozkově to zase chválil.Prodávat to nemá cenu,bude s tim jezdit syn,časem chci prodat Báwo a koupit si normální auto se kterým bude moct jezdit i žena ale to je horizont tři let. Petře,tak jasně ale ted je trošku jiná doba a srovnávat to s dobou před 20-25 lety asi nejde člověče,ta bezpečnost je přeci jenom někde jinde. Jardo: dotaz.Teplota oleje.Ted jsem měl půjčenou novou Fabii a má to na palubáku teplotu oleje,moc pěkný udaj a nechapu proč třeba to moje Bawo to tam nemá(to je fakt trapny) tak jsem spozoroval že během cca 17 km se to ohřeje ta teplota oleje na 90 st.To je ok? Nebo kdy se na to muže šlapat,při jaké teplotě oleje.Dotaz nejen na Jardu.Ví o tom někdo více? Popř.nějaký pěkný odkaz na toto téma? Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 17 km tak bývá v těchto venkovních teplotách, v zimě to pak na této vzdálenosti ohřeješ tak na 70 stupňů, pokud tedy nejedeš jako prase ... olej by měl být ideálně na 70 stupních, pokud chceš začít vytáčet motor, ten kdo teploměr nemá, tomu doporučuju chovat se velice slušně k autu prvních 20 km jízdy Petře,tak jasně ale ted je trošku jiná doba a srovnávat to s dobou před 20-25 lety asi nejde člověče,ta bezpečnost je přeci jenom někde jinde. Tak my to s Petrem mysleli jako komfort cestování, kdy naši rodiče stejně dlouhé trasy jezdili z dnešního pohledu na nestabilních kostitřasech s otevřenými okýnky místo klimy a s vědomím, že se velice pravděpodobně něco cestou posere a budou si to muset opravit svépomocí ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Koncern udává ze je od 80 stupňů provozní teplota do 115 stupňů tuším. Ukazatel oleje ma i o2 fl. Tfsi ohreju na 80 stupňů na cca 8km, naftu klidně tech 17km co pise Jarda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Martin (Lanci) jel s tím brácha a srovnával to s novou Fabii co má v prácí...prý tragédie ale podvozkově to zase chválil.Prodávat to nemá cenu,bude s tim jezdit syn,časem chci prodat Báwo a koupit si normální auto se kterým bude moct jezdit i žena ale to je horizont tři let. Jako s trojkovou? Co vím tak měl FII, ale to už je nějaký pátek taky. Jako já jsem s FI spokojený, teď už sice s ní moc nejezdím, ale převezme ji po mě brácha, takže určitě u nás zůstane. Teď mi servisák říkal, že za 50 tis. má zájemce, že jak to u něj bylo, tak se na ni někdo ptal, že prý vypadá super :D Teplota oleje je super (hlavně člověk ví, kdy tomu může naložit), na dálnici na to koukám, někdy jsou tam dost vysoké čísla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Tfsi ohreju na 80 stupňů na cca 8km, naftu klidně tech 17km co pise Jarda. jestli je myšleno 80 stupňů oleje za 8 km jízdy, tak tomu dáváš tedy pěkně za uši, počítám otáčky mezi 3-4.000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Ne vytáčení do 2500 otáček, když mrzne tak je to max o 2 km dele Klidně ti to natocim, jestli to srovnavas s 1.4 to je úplně jiná sekačka. Za uši nikdy nedávám studenýmu motoru, když je to ohřátý tak 7000 otáček se můj motor nebojí... Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 (upraveno) Ja jsem někde četl ze bych mel mit nejaky ten předehřev ale vubec nevim jakým způsobem to funguje. Je pravda ze autu netrva dlouho a v podstate topi a je v "kondici" během asi deseti az patnácti km. Jinak dnes prezuto. Zadni letni jako F1 :) Upraveno Listopad 8, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Pěkný výlet Romčo..jinak my jeli minulý rok v 5 lidech na víkend mojí fabii sedanem taky na slovensko do bešeňový a žádný problém..problém je v tom že když si zvyknete prdel vozit v něčem větším pohodlnějším rychlejším tak pak zpět to jde špatně že...:-)a jste zhejčkaný.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Miro: tak to je asi automaticky...vždy se na lepší zvykáš hned...horší to je obráceně. Hoší,mám dotaz ohledně rozdílu mezi runfletama RFT a klasickou pneumatikou co se týče huštění.Myslíte že to je stejný tlak? Už jsem o tom mluvil s Palem ale nebylo to na stopro.Mě se ku... pořád nezdá že "zničím" gumu během 20 tisic km...zas takový divoch nejsem i když občas rád zazávodím... musim nafotit pneu ale co jsem koukal tak mám sjeté středy podstatně vic než kraje...takže asi přehuštěno.Geometrie by měla být vcajku ale jelikož tam už mám nově obuté Michelinky Pilotsport3 tak o vikendu zajedu do Stratosu ke kamarádovi který mi to pro jistotu přeměří vč.diagnostiky a propustnosti filtru pevných částic ze kterého jsem tak trochu připosrany...ale bude to dobrý jelikož jezdím couračky po městě fakt minimálně :) Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Ptal jsem se dnes v Inveltu na to huštění a prý hustí podle štítku na autě, protože standart je RFT. Prý kdybych chtěl standart pneu, museli by si asi vyžádat hodnoty z centrály. Docela jsem ho dotazem zaskočil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Motoosman: a Ty tam máš nějaké vazby v Inveltu že bych je položil na otázku? Každopádně moc děkuju že jsi na mě vzpomněl a zeptal se na to Jinak obě auta přezutá.Nebudu čekat na poslední chvíli.Za 14 dni cesta do SK tak at je připrava už ted :) Druhé foto pneu.Myslíte že to ještě půjde prodat třeba jen na spálení za 400,-Kč třeba to nějaký tuningář vezme ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 a proč si to nejel spálit ty? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Vazby mám jen jako zákazník. Dnes jsem byl přezouvat Alpinu. Jinak ta odpověď nic moc, tak jsem pohledal. http://www.bridgestone.cz/osobni-pneumatiky/your-journey/%C4%8Dast%C3%A9-dotazy/?faqcat=%7B4B93463E-B23B-4DA0-9957-FF0BC407FE53%7D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 no sjetý středy máš docela hodně tedy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.