motoosman Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Když tak o tom přemýšlím, tak ty RFT budou na to huštění háklivější. Tím, že mají tuhé boky, bude více znát případné podhuštění/přehuštění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Motoosman: Alpinu? Nadhera :) zajimavy odkaz. Dekuju! Jardo: njn. Co nadelam? Jestli na me vzpomenes s tim pneumericem budu rad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 JJ. B3S biturbo, není moje, jen se o ní starám a občas povozím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Motoosman: čistě náhodou neni v černé barvě?...limuzina a iniciály majitele jsou T.T ? :D Středočeský kraj... Jinak dnes by měla proběhnou rekuperace fitru pevných částic a celková diagnostika vozu...čekám na výsledky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Ne, ne. Černá, bez polepů a Pražská RZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Romane, nemas se ceho bat, filtr vydrzi hodne;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Jirko: tak díky Bohu máš pravdu.Auto mi před hodinou dovezl ten kamarád ze servisu a co se týče diagnostiky a filtru pevných částic tak vynikajicí kondice.Nechal jsem si udělat i geometrii (poprvé v autorizovaném servisu) později dodám fotky.Můžu klidně spát :) Motoosman: dík za fotky.Vypada Alpinka moc pěkně,bodejt by ne když to je ručně poskládané autíčko :) Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Tak jako nepředpokládám že to auto budu vlastnit do dvouset tisic km :D jakmile bude něco závaznějšího tak jde z domů ale vyplatilo se vysolit nějaké to euro navic... :) Zajimalo by mě kde se dá zjistit tip motoru? Ve velkém techničáku jsem to nenašel.Víte někdo kde to je uvedené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 (upraveno) u koncernu v servisce nebo v kufru u rezervy. v techničáku je taky tuším. Upraveno Listopad 17, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Zkus kouknout na kartičku od emisí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 tip motoru? naftovej přeci ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Snad typ, tipovat můžete ve sportce. Kód motoru by měl být na štítku (v servisce, v kufru), aspoň u koncernu to tak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Máro: to tam právě že není ani ve VTP ale Motoosman dal vynikajicí radu a na emisní kartičce to je uvedené.Super.Díky! Je to M54/T2. Lanci: na chyby v pravopisu jsem též háklivý,máš recht. Krocan: už to nehul :D samozřejmě že to je nafta Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Včera jsem porovnával rozdily těch pneuměřiču na benzinkách a docela bída.Nedá se spolehnout na jejich správnost.Bohužel.Odchylka o 0,3-0,4 což není málo.Porovnavali jsme to s cejchovanýma pneuměřičema v autoriz.servisu. Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 To byl maskovanej Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Tak už je kočárek přezutý a připravený na příšti tyden směr Madarsko :) vypadá to hrozně na těch kolách. Jinak moje barva je hodně málo vidět na silnici jelikož to je Le mans blue.Tato barva se dáva jen do m-packetu a je pravda že jsem jich moc neviděl a když tak ve verzi limuzina. Pár fotek z pracovního parkování pod oknama kanceláře.Škoda že už ted soukromé auto nemužu využivat v pracovnim procesu...kde jsou ty časy kdy mi platili cestáky :( P.S škoda že mě docela hodně zklamal Štěpan i přesto že mi slíbil že připraví auto na zimu tak se to nestalo.Nevím...třeba mu křivdim...třeba má nějaky zdrav.problém ale moc mě to mrzi že to letos nedopadlo.Potřeboval bych sehnat někoho podobného ale pochybuju o tom protože Štěpan byl srdcař...velký profik a dříč :( Upraveno Listopad 22, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 zimáky sou náhodou pěkný... Tak si hold nakup tvrdej vosk z detailing šhopu a pust se do toho sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Máro: sám asi moc dobře víš že to neni sranda a já osobně bych to nezkoušel na mazlíkoví,nemám na to a udělal bych vic škody než užitku.Dokonce auto ani moc nemeju,jen to oplachni jednou za tři měsice a vyluxuju vnitřek.Když je profi přístup tak to auto stačí umýt opravdu jednou za půl roku.To se fakt vyplatí ale bohužel...Štěpan odpadl a nejhorší je to že nevím proč...z naší strany byl přístup k němu taky si myslím jedinečny...no uvidíme.Třeba se to časem vyjasní. P.S nejhorší je to že bych byl schopnej popadnout auto a přivízt mu to pod nos k Brnu.Takový pečlivý přístup jsem v životě u nikoho neviděl a rád za takovou práci zaplatím a je mi jedno jestli to bude dělat dva nebo tři dny.Kousek máme chaloupku takže přísun vina je zaručený Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 A co kluci z clean freaks? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Romane, jestli chces jistotu, tak bych kontaktoval Mateje Vepreka;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Jirka1: nasel jsem jen stranky v anglictine. Mas nejake reference? Jirka2: mas ho osobne vyzkouseneho? Mobil na nej? Zkusil bych ho nakontaktovat. Stepan o nem taky kladne mlivil mam takovy pocit. Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 http://www.matejveprek.cz/ osobní zkušenost nemám, ale reference má nejlepší. Sice si nechá zaplatit, ale asi se to vyplatí. Chtěl jsem k němu dát S6ku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 https://www.facebook.com/supportCLEANFreaks?fref=tsJsou to kluci z OC/detailingshopu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Romane, mam jednoho extra zodpovednyho a poctivyho klucinu a svete div se, opet z Moravy, chvali ho i kluci z detailing clubu(dokonce se dostal i do sekce ' DetailingClub doporučuje '), kdyz by se ti jeho prace libila, tak jeho ochota je suprova a rad ti na nej dam mobil. Ukazky jeho prace. (http://www.detailingclub.cz/viewforum.php?f=49) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 To vypada na hodne sikovnyho klucinu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 jj, taky bych měl zájem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 jj, Joska je hlavne super borec, v Brne na pokec a skoleni ho mam v jednom kuse, vozi i kosmetiku atp atp atp... vsak sami uvidite, pokud zkusite. (jinak Matej V. je urcite taky sikula, ale diky kosmetice, kterou pouziva, je to podle me sluzba pro jinou sortu lidi, kterym se rika velicenstvo ;) ale to je jen osobni nazor) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Mladej lak a co dokážou udělat kartáče no.. http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=49&t=1583 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Kluci: diky vsem! Martas:muzes mi poslat mobil na toho kluka pres sms. Nakontaktuju ho a sverim auto pres vikend. Maro:to je prave duvod proc s Brumlou nejezdim do mycky. Byl tam jen jednou ve Stratosu a od te doby maji zakaz. Jirko:Matej ma nesmyslny castky. Stepan mi to delal za buro a patlal se s tim cely den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 No jo, tak to by ti Matej za tyhle penize urco neudelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.