TomasB Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Motoosman: waw! Tak to je hodně dobrá pomůcka člověče! Ještě že Tě lásko mám :) Martine a Mich: ano,už jsem se uklidnil.Od té doby to neudělalo,každopádně mám na to ještě rok a půl záruky. Jarda už mi to jednou vezl na záruku- odešel půl kruh ale snad už bude klid.Mám cukání prodat obě dvě auta a koupit něco v referenčce v dobré výbavě a vyššího.Asi Yetáka.Co myslíte? Kravina? Ale já fakt nevím do čeho bych šel. Nevymýšlej kraviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jirko: ja ti nevim ale to biturbo muze byt jen pruvodcem pozdejsich problemu. Cim jednodussi tim lepsi. Muj nazor. Tome tak uvazuju tak ze to auto uz je nejaky patek stare a nerad bych z toho mel pokladnicku i kdyz pouze jezdim a leju naftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 ja to nahodou chapu. Jizdnima vlastnostma si pohorsis, ale to urcite vis. Ale novej yeti vypada fantasticky, pokud nepotrebujes velkej kufr. Ten byl pro me docela zklamanim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Hele naftova M550ka ma turba tri. Jeden kluk ji tady ma, jezdi hodne a pohoda;-), takze bych se toho vubec nebal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 3 turba? To je teda mazec :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) Jj to je prostě báwo ale já tomu nevěřím ^_^ .Tři turba- pro malé otáčky,střední otáčky a nejvyšší otáčky. P.S neni to z mé hlavy...mám ve Stratosu kamaráda co se mi stará o vůz tak mi občas vypráví příběhy o "vyspělé technologii" ...Jeden z nejlepších motoru co Mnichov vyrobil byl právě ten třilitr nafta ke kterému jsem přišel jako slepý k houslim :) neni to tím že ho mám a "dělám ramena" ^_^ Upraveno Květen 31, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 tak to tri turbo je taky přeci 3 litr ne? i 40d je 3 litr... Jirko jasně, ale je rozdíl mít 4 válce a a 6 furt... teda alespoň dle mého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Tak samozrejme bych taky volil sestivalec, o tom zadna. Kazdopadne bych se toho biturba v Pasikovi nebal. Jede to krasne. A kdyz si vemes cenu, tak jses treba oproti trojkovymu Bawu ve srovnatelny vybave o cca 400 tis niz. A o vnitrnim prostoru nemluvim, tam se muze jit trojka zahrabat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) kamarádovi se snad před rokem a půl právě to turbo na 530xD vysralo, myslím, že tam bylo bi- ... a za hezkých 90 000 Kč :-) Upraveno Květen 31, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 neuvěřitelné, jak ty ceny nesmyslně šponují... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jirko: ja ti nevim ale to biturbo muze byt jen pruvodcem pozdejsich problemu. Cim jednodussi tim lepsi. Muj nazor. Tome tak uvazuju tak ze to auto uz je nejaky patek stare a nerad bych z toho mel pokladnicku i kdyz pouze jezdim a leju naftu. Tak zas víš co máš a novější auta nejsou lepší. A nájez nemáš nějaký vysoký. Kdyby jsi měl najeto 300 či víc, tak neřeknu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) Hydraulik: Tvé přání je pro mě rozkazem :) faktura v příloze. Jinak biturba a triturba se dávaji jen na šestivály a výše. Ketys: tak na to raději nemyslim...ono stači vyměnit filtr pevných částic a jsi v tom až po uši...cca sedm pětek. Tome: tak víš jak to myslím ne? Bojím se zbytečných nákladu ale jinak naprostý souhlas v tom že jsou rozhodně lepší než auta která se vyrobili v době od 2010 do ted kde se za každou cenu šetřilo a šetřit bude. Jirko sám moc dobře víš že báwa lidi nekupuji kvůli vnitřnimu prostoru...tam vítězi jiné klady :) Tak se tady mějte...za hodinu odjezd směr Ruzyně...a trala lala KANIKULY!!! Upraveno Červen 1, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Poradne si to uzijte. Taky jsem mohl letet ale bylo to moc na rychlo, mam jeste do pulky mesice povinnosti. A nejaky fotky postni alespoň od more :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Užívej, relaxuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Romane díky... fakt se to nezdá, ale ono se to nasbírá i když nejsou samotné částky tak vysoké :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Diky diky relaxuju prave tak ze tu chcije :) sice prvni den ale snad se to vycasi. Prvni ctyri dny byli suprovy...malem jsem tu ani nebyl....a videli by jste me rozsekaneho na Nove... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Co se málem stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Riso az se vratim tak sem postnu video :) to je na dlouho...kazdopadne vsem krasny den do Cech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Tak dnes proběhl nákup za obyčejný papír s napisem ...za 20,-Kč jak řikal technik na STK zase někdo pěkně namastil kapsu...(prý Topolánková firma) jsem zvědavý co to udělá po pár deštich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 to si snad nechám udělat .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Jirko: ja ti nevim ale to biturbo muze byt jen pruvodcem pozdejsich problemu. Cim jednodussi tim lepsi. Muj nazor. Tome tak uvazuju tak ze to auto uz je nejaky patek stare a nerad bych z toho mel pokladnicku i kdyz pouze jezdim a leju naftu. Jeste nic neprodavej, jeste neni ta spravna chvile, abych menil auto a musel o tom tvem mazlikovi premyslet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Krevní skupina BMW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Tak dnes proběhl nákup za obyčejný papír s napisem ...za 20,-Kč jak řikal technik na STK zase někdo pěkně namastil kapsu...(prý Topolánková firma) jsem zvědavý co to udělá po pár deštich... tak to tam máte pěkně drahý, v Č.B. na STK to stálo "jen" 10,- Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Ketys: ty woe...kde jsi ten song vyhrabal? Perfektní Petře: to máte ted o dost levnější :) jo hold žiju v nejlepším městě v Čechách pry... Jinak jsem se rozhodl žekašlu na detailing.Našel jsem kluka přímo z HK co mi to navoskuje za litr.Dá tam vosk Titan a do zimy mám klid.Nebudu do toho vrážet nekřestansky prachy :) otázka tři hodin.Uvidime... Koukal jsem na tuto panenku...jen mě štve že to je dvoulit :( https://home.mobile.de/REICH-AUTOMOBILE#des_210643851 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 moc pěkná trojka, fakt luxusní. motor nic moc no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 (upraveno) Maro to je petka a myslim ze na ty kW to potahne taky pekne. Vem si ze trilitr ma o cca o 30kW vice. Je to v prdeli jak to jde dolu...njn asi to tak ma byt. Upraveno Červenec 1, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Jeste nedavno bylo oznaceni 325, 525 oznaceni pro trilitr, stejne tak 330, 530. Diky downsizingu je to ale v soucasne dobe dvoulitr. Trilitr je nyni 340, 540 Jinak mas recht, takovy penize bych za auto s takovyma km taky nedal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Kolega ma rv 2006 5ku, komplet M-packet, 540i v manualu!!! Paradni kara. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Od jakeho to je roku? není to od konkrétního roku, ale model od modelu, resp. řada od řady, podle klasické obměny modelů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 To v tom delaj soudruzi peknej mr... bordel. Jinak auticko Schön Gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.