marekczek Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 http://www.detailingshop.cz/predmyti--myti-a-suseni/gyeon-q2m-bug-grime-400ml-univerzalni-cistic/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Občas na to vezmu nějaký odstraňovač hmyzu, jinak horkou jarovou vodou, proč ne? Nedávno jsem potkal F30 s nárazníkem v M3 designu, v zrcátku to vypadalo pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Tak ja jarovou vodou rozhodne ne z duvodu, ze by ta piplacka s voskem atd byla tak trochu k prdu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Jasně, to chápu, otázkou je, jestli ty čističe taky nesundají vosk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Ja to vzdycky beru tim samponem, je ph neutralni a vosk zustava;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Taky čím dřív se odstraňuje hmyz, tím jednodušeji to jde. Proto když jedu na dovolenou, tak sebou beru houbu a po dlouhý trase to snadno omyju i obyčejnou vodou z petky než to tam nechávat týden na slunku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 pokud máš na laku dobrou ochranu, tak hmyz pak setřeš šamponem klidně jak píše Jirka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 (upraveno) Díky za rady klucí :) Ještě jsem se k tomu nedostal ale jelikož pojedu ve středu na servis tak to budu muset absolvovat :) Minule jsem tam dal neumyté auto a hned volali co se to se mnou děje že auto je v tak špinavém stavu Upraveno Srpen 26, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Srpen 28, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 http://www.detailingshop.cz/cistice-laku-a-clay/valetpro-citrus-pre-wash-1l-univerzalni-cistic/ tohle funguje dobře, naředíš to, nastříkaš, je lepší to polechtat štětcem aby se pustily a pak wapkou a je cisto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Prewash je vybornej prostredek, da se pouzit fakt na vsechno, jako prewash, da se zpenit, jako APC, je setrnej k voskum, sundava mouchy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Romane, to máš jěště čisté... mám ti poslat fotku svýho předního nárazníku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 (upraveno) MalejDoom: dekuju za odkaz.Urcite ho zkusim objednat nebo kdyz to nekdo bude objednavat tak se rad pripojim. Martin: Ty uz mas svoje vlakno? Honzo: tak schavalne sem nahod foto :) Jinak kluci potrebuju zaparkovat na letisti na cca 12 dni a predbezne mam zajistene parkovani kryte na goparking.Kopanina ci com Objekt je pojisteny a pod kamerama. Co myslite? Puvodne jsem myslel ze vezmu domaci mrd..u ale budu muset Bawem tak proto se ptam. Upraveno Srpen 30, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Ja to nechal cca 10 dni na parkovisti primo na letisti a auto jsem tam pak nasel;-). Jen jsem to dal do horniho patra, kde nikdo neparkoval, aby mi to nikdo neopucoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 přímo na letišti známému zmizel RR ... pod kamerou co odvoz, z HK je to v pohodě přece? tě hodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Romane, prave vaham, jestli vubec zalozit, ono tam nejak neni ani moc co dodelavat, ale mozna si to zalozim pro sebe jako servisni vlakno, at vim, kdy jsem delal olej, filtry a tak. Kazdopadne ty jsi toho taky moc nedodelaval a je tu 144 stranek :) takze asi v brzke dobe zalozim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Tak jak jsem trefil v brousenem useku na D1 tu diru tak v tydnu jsem byl objednany do Stratosu na kontrolu geometrie a kupodivu bylo to dobry. Docela jsem koukal jelikoz to byla rana ze jsem si myslel ze mam znicene predni dva disky(zvohejbany) ale i kola jsou v poradku a na vyvazovacce rovny jak maji byt. Docela to asi vydrzi ty originaly. Kdo vi co by udrlali jiny kola. Tak diky Bohu. Hned mam lepsi zacatek dovči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Vidíš, já jsem byl po čase na geo se SII a zase to bylo celé rozházené a to jsem nic velkého netrefil a cesty jsou tady v okolí super. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Lanci: my jsme ted na Korfu a tady snad vozidla zn.BMW by nemohli ani jezdit :) To jsou sileny cesty a to cemu nadavame u nas tak tady tomu rikaji dalnice ? Ono mraky aut maji rozhazenou geometrii ale neresi to. Ale ta starost o auto se vrati. driv nebo pozdeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 25, 2016 Sdílet Odesláno Září 25, 2016 Návod pro Romana :) http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-3er-Touring-V10-E91-LCI/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:price,sro:desc,ms1:3500__,pwn:334,vcg:estatecar/pg:vipcar/229421310.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2016 (upraveno) Marečku něco normálního by nebylo? :o Připrav se...už se blíží zase doba vyfasování nového auta.Tentokrát by to měl být Yetak tak budu chtit vypnout pásy a start stop :) (oběd Tě tentokrát nemine) Jinak ted už 14 dni stojíme v garáži bez pohybu.Příští týden Morava(ještě asi na letákách) má být během 10 dnu snad pěkné počasi a po návratu přezuju na zimní. Zase mě chytá prodejní manie zase si nadávám ...a řikám si že kdyby aspon auto nebylo v takovém stavu jak je tak by dávno šlo na prodej.Ach jo...je to těžky se mnou. Upraveno Říjen 9, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2016 tady :))) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=230639260&isSearchRequest=true&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=3&pageNumber=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 romarioo myslis ze to pocasie vydrzi? ja uz som premyslal ci uz teraz by som nedal prezut :-X 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Já už jdu dneska na přezutí, ale jenom kvůli tomu, že na víkend jedu do Harrachova a tam člověk nikdy neví :) Morava bude v pohodě, tam je hezky celej rok. Jinak co tě pořád láká k výměně? :-D já mám tohle od prvního dne, pořád si zvažuju pro a proti, ale pak člověk jede někam dálku (minulý víkend jsem právě absolvoval Moravu, 800km výlet) a teď si říkám, co by mě tam dovezlo lépe, pohodlněji a usměvem na rtu. Ale přiznám se, že mě láká prostě vůně nového auta, mozek se chce klid, přece jenom už je to taky 8mi letý "děda". Spíš se ptám ze zajímavosti, jak člověk se stejným autem vybírá náhradu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 (upraveno) Maro to je na me moc velky rozpocet. Ja mam na vymenu cca pulku ceny toho cervenyho :) Rich 66: Jinak jsem rad ze jsem nepřezul. Na Moravě je teď stupňů. Jord: Je to šestiletý vůz.Mam trochu strach z investic po dvou letech.Uvidime co přinese čas. Upraveno Říjen 15, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 To už se ti nedivím, může přijít cokoliv. A když nemáš nějakého rolbaře nebo podobného člověka na BMW, tak to je špatný. Rozhodně v Hradci o žádným nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Jj, jak jsem psal Romanovi, sel jsem znovu do koncernu, protoze je to laska z rozumu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Maro: já mám na Báwo kluka přímo ve Stratosu ale vypadá to že se budu stěhovat na Moravu... Martine: popravdě asi to tak i dopadne že díky okolnostem prodám Báwo a koupim trojkovou Fabii v benzinu :D ne ale vážně.Nebo už za ty prachy vzit Octávii trojkovou v benzinu? Popř.jaky motor je na jistotu ( v benzinu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Neblazni. Kdyz se to nekazi, proc bys to prodaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 Na tu otazku ohledne benzinaku zavolej radsi Fidovi (P2P), at ti rekne, ktery motory u nich nekonci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 Romane, nedělej blbosti, co ti vadí na Bramboře? To bys padnul hodně dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.