Přejít na obsah

Bludná Belgičanka

Doporučené příspěvky

Když už jsem se přihlásil, napíšu taky něco málo o mým vozítku. :)

Cirka před rokem uzrál výběr náhrady za shnilý Subárko a v peněžence přibyl techničák na toto: Oktávka v kombíku, rok 99, 66kW 'silná' nafta, se vzpomínkou na předchozí vozidlo to musela bejt 4x4. Původem je vozítko z Belgie a já jsem (doufám) prvním majitelem v naší krásný zemi. Co se výbavy týká, řekl bych že umí všechno, co ji v roce výroby mohli naučit, najeto podle tachometru cca 130tkm. Od koupě proběhla jen výměna provozních a jim příbuzných věcí - filtry, náplně, tlumiče, zadní brzdy, stahovačky dvou okýnek. V plánu nemám žádný zvláštní úpravy, spíš udržovat v pěkným původním stavu, snad jen fólie a mooožná lehčí posílení motouru.

Aby se neřeklo, přidám i pár rozmázlejch fotek, hezčí budou až na jaře s alu. ;)

post-26140-0-67749500-1358716135_thumb.jpg

post-26140-0-44576100-1358716143_thumb.jpg

post-26140-0-58169300-1358716151_thumb.jpg

post-26140-0-40312300-1358716160_thumb.jpg

post-26140-0-67700100-1358716167_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ď. :) Řekl bych, že exteriér je na tom podobně jako interiér, až na sem tam odprejsklej lak - na prahu u řidiče a na pár jinejch místech, ale celkově je ok. Hlavně na co jsem koukal byly prahy vepředu.. tak buď v Belgii neznaj servisy, nebo mají rozum a za prahy to neberou. :D Doufám že to druhý.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Se zadníma ofukama souhlasím... ale jsou potřeba na léto, když se v autě spí, musí se někudy větrat a zadníma oknama je to ideální a bez nich zase do auta prší. Čas ukáže, jestli je nechám. :) Každopádně jsem přemejšlel ještě o zadních klikách do stříbrna, aby byl celej zadek takovej.... sjednocenej / maskovanej, ale to je hudba budoucnosti, nechce se mi trhat novou fólii ze dveří.. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...