Přejít na obsah

Octavia RS II FL

Doporučené příspěvky

Jen jsem chtěl vědět kolik je zhruba potřeba doinvestovat do zprovoznění volantu. Opravdu jsem nechtěl podrobný návod k montáži s asistencí po telefonu.

Toď vše. Poradil jsem si jinak. Kdyby řekl na rovinu, že třeba 3000kč stačilo by mi to. A pak už je to jen na mě jak se rozhodnu.

Odkaz ke komentáři

Moc nechápu proč jsou lidi tajemný jak v karpatech :wallbash: kdyby chtěl vědět co a jak pozapojovat tak to chápu, ale když chtěl jenom vědět co je k tomu potřeba! To je jak kdybych chtěl vědět co za gumu můžu dát na disk 9x19 ET42, aby to neškrtalo a všichni by mlčeli. Dneska by každej chtěl peníze i za pozdrav :huh: .

Tak pod tohle se muzu podepsat,svata pravda!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

a nebo na ty se taky divam akorad ta cena taky maras tyhle jsou top aj tabarva! I kdybys je koupil u nas tak barva nebo nastrikani do takoveho jakoby barevneho chromu vyjde na zhruba 20tis pokud nemas znameho

Ale tyhle jsou TOP :prcprc::prcprc:

Tak kup ty obyc takove rovne ty rotiformy za cca 20tis co? :palec:

Treba i takhle lakovane bys mel krasne :pivo:

koukni treba tady :palec:

http://www.vwaudishop.cz/alu-kola/replika/19-rotiform-style-blq.html#.U2-Fw1dqzTo

Nebo v te fialove co tam ma fotky taky :prcprc:

post-5804-0-68347600-1399817584_thumb.jpg

post-5804-0-56429800-1399817768_thumb.jpg

Upraveno uživatelem princes
Odkaz ke komentáři

Tak tak,ja nevim jestli to vis ale kazdy rok mam nova kola nekdy se mi podarilo koupit i 2 za sezonu porad drazssi a lepsi ale kdyby tech kol nebylo tolik to me stve! :wallbash: Uvazuji ze koupim dvoje ruzne znacky a budu si to stridat a menit trosku auto vzhled podle toho protoze dily jsou dost dobre sehnatelne za nekdy i smesne penize :palec:

Ale nebylo by to marne ty co jsem ti poslal bud cervene nebo ty fialove by byli TOP

Jakou si predstavujes cenovku cca??

Odkaz ke komentáři

No tak to budes mit kola jak Vino pokud chces nejake topky tak vyber bud vosseny,rotiformy nebo ty 3sdm asi z techto kol bych ja ted vybiral kdyz se chci odlisit a nechtel bych aby je jen tak nekdo mel!! :palec::pivo: Tot muj nazor!Pokud zvolis Vosseny napis muzu domluvit lepsi cenu pokud zvolis originaly a taky muzu zajistit ruzne predmety :palec: od tricek po jizdni kolo,privesky,naramky,cepky,snurky na fotak atd :palec:

Ma tady tema ten s tim supem?? jak jo jak se jmenuje kouknu na ty kola,diky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...