Kais Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Tak ja se hlasim jako dalsi v Brne . A to Kravi hora u sportoviste Draken. Auto neposkozene, pouze vybrane. Mam folie a nemam zaslepky. Nikdy v aute nic nenechavam a tento den jsem nechal v kufru notebook, protoze se na Drakenu v satnach krade. Myslel jsem, ze to bude lepsi reseni, jelikoz tam vsude chodi maminy s detma a je tam porad zivo. Bylo prave poledne. Vsechny kastliky zavrene, nic jineho nezmizelo. Takze jsem debil, ze jsem to tam nechal, ale nejak jsem nevedel kam s nim na bezpecnejsi misto. A co bych jemu pral? Musi byt vsem jasne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 ja mam strach nechat v aute i prazdnou petku ty voe, tohle ja nechapu ale aspon mas auto cely, to je asi jediny dobry na tom, no :) tam musi byt nejaka parta a koukat, ktery auto prijelo, mrknout a kdyz neco najdou, tak okamzite vybrat :) a kdyz ho jen odemknou, tak si ani nikdo niceho nevsimne, vid, neudelaji zadny ramus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 kdyz jsme brali do firmy OII, tak jsme chteli taky zaslepit a rekli nam, ze kdyz vyndame ten zamek tak je to na nic, protoze se dostane do auta jeste jednoduseji nez se zamkem /auto podbabska praha/. takze na jejich doporuceni jsme to nechali nejen zaslepit ale i zalit. je fakt ze u dvou jsme potom casem resili poskrabane okoli zamku, ale neprosli. jinak nevim, jak je na to tom sunsafe v "odolnosti", ale jednou bohuzel zapomnel pres den sef na okne antiradar a zbytky skla byly i ve ventilaci :/ nejak jsem si myslel, ze je to spise zatmaveni nez i zvysena odolnost i kdyz: kdyz se nekdo nekam chce dostat, tak se dostane, naposledy jsme resili naprosto vyrvane pate dvere u sedana OII v Praze - Kosirich pres noc - pneu, trojuhelnik a spz. tam jak se dostal nechapu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Jak jsem psal Bladikovi tak do auta se i pri vybite baterii dostanu relativne velice rychle... Nebo jinak, kdo zna postup tak max do minuty a muzes mit zaslepeno uplne vsechno, ale to je na jinou debatu... Tak to, prosím tě, nikde hlavně veřejně nepiš.Kdyžtak SZ To neni ani na SZ ale na osobni jednani... nerikam to vsem koho potkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Tak ja se hlasim jako dalsi v Brne . A to Kravi hora u sportoviste Draken. Auto neposkozene, pouze vybrane. Mam folie a nemam zaslepky. Nikdy v aute nic nenechavam a tento den jsem nechal v kufru notebook, protoze se na Drakenu v satnach krade. Myslel jsem, ze to bude lepsi reseni, jelikoz tam vsude chodi maminy s detma a je tam porad zivo. Bylo prave poledne. Vsechny kastliky zavrene, nic jineho nezmizelo. Takze jsem debil, ze jsem to tam nechal, ale nejak jsem nevedel kam s nim na bezpecnejsi misto. A co bych jemu pral? Musi byt vsem jasne. No a nedaval si nahodou ten notas do toho kufru na parkovisti pred Kravakem? Protoze oni prave sleduji, jestli nekdo do toho kufru neco nedava a pak jdou najisto. Je to hnus a chtelo by je to vycapat a usekat jim ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 u kravaku jak jdu plavat mam vzdy blby pocit... a ani nevim proc, teda uz vim proc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No a proto tam plavat nechodim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 To neni ani na SZ ale na osobni jednani... nerikam to vsem koho potkam JOjo, pro mě to byla třebas novinka, věděl jsem o tom, ale ne jak.. A s tou kraví horou.. nejsem natolik pohodlnej abych tam nemohl dojet šalinou a těch 300m se projít v "krásné" přírodě.. něco do sebe to má není nad tím občas trochu pouvažovat jestli ta procházka nebude minimálně zdravější.. PS: jdu-li plavat, neberu si sebou, NB, nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 OT: tak clovek muze jit do bazenu po a nebo pred praci ze jo, a to "vysvetluje" i to auto, Dada ber to prakticky ne kazdej je student, aby mel hafo casu jezdit mastnou tyci a pokazde NBT zavest do bezpeci domova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Souhlas s Olafem. Ja to delam tak ze kdyz jedu na nejaky sport a to je bud rano pred ci odpo po praci, tak si proste ten NTB necham v praci...v aute proste nic nenechavam...a dobre se mi to nedavno vyplatilo...i kdyz toho hajzla nekde chytit tak ho stejnak dobiju jak psa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 a co zkusit nalicit past? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Pokud se jde po squashi do prace, tak se ten notebook musi vzit. Jinak to nejde. Nikdo me nevidel, protoze notebook uz jsem tam dal doma a na Kravaku jsem do kufru nelezl. Navic byl jeste pod bundou. Jsem rad, ze mi aspon naponicil auto. Ten den tam toho udelali vic. Vcetne neci penezenky z satny. Past neni spatny napad, uz jsem nad ni premyslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 To neni ani na SZ ale na osobni jednani... nerikam to vsem koho potkam Ja to radši ani nechci vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Pokud se jde po squashi do prace, tak se ten notebook musi vzit. Jinak to nejde. Nikdo me nevidel, protoze notebook uz jsem tam dal doma a na Kravaku jsem do kufru nelezl. Navic byl jeste pod bundou. Jsem rad, ze mi aspon naponicil auto. Ten den tam toho udelali vic. Vcetne neci penezenky z satny.Past neni spatny napad, uz jsem nad ni premyslel. Njn a nasi pomahat a chranit zase cumeli jak pera z gauce ze Asi fakt nejlepsi bude ta past...poradny zeleza aby mu to tu pracku useklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 V noci mi vykradli auto, co mě zaráží je fakt, že zámek je neporušen a auto bylo ráno zamčené, ale vykradené i věci z kufru byly pryč. Tak by mě zajímalo jak se tam jako dostali, jestli mají nějakej univerzál klíč, nebo mě někdo odchytl kód z centrálu, když jsem auto večer zamykal, je mě to divný. Každopádně jsem přemýšlel o alarmu, ten je na prd, protože to bych lítal u nás na sídlišti 5x na noc k autu, tak tam nechám dát pager, aby to nikoho nevyplašilo a poukud tam ještě jednou někoho chytnu, tak si popovídá s mojí devítkou a pak bude vymývat oči od kasru, hajzli! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Ještě mě napadlo, že v pátek jsem si auto vyzvedával ze servisu, tak mechoši, co na tom dělali to mohli mít dobře zmapovaný, co mám všechno v autě a náhradní klíč, nebo odchyt kódu na centrál pro ně asi taky není problém, ale dokázat to někomu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 nejsi nahodou z okoli Brna? ze bys nebyl prvni a asi ne posledni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 nejsi nahodou z okoli Brna? ze bys nebyl prvni a asi ne posledni Brno-Žabovřesky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 se nam to tu nejak rozmaha, bohuzel no. Origo alarm ti moc nepomuze chce to neco jineho, pager ma slabsi dosah takze neco co posila sms, a pokud ti jde o naklonovy cidlo a jim vyvolany poplachy tak citlivost se necha dost nastavit. Ja parkuju na sidlisti obcas a mam klid v noci, nic me nebudi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 se nam to tu nejak rozmaha, bohuzel no. Origo alarm ti moc nepomuze chce to neco jineho, pager ma slabsi dosah takze neco co posila sms, a pokud ti jde o naklonovy cidlo a jim vyvolany poplachy tak citlivost se necha dost nastavit. Ja parkuju na sidlisti obcas a mam klid v noci, nic me nebudi Já tam dám pager, má dostah 1500m, to stačí, nikdy neparkuju dál, bohužel zaparkovat tak, abych na auto viděl u nás nejde. Origo alarm nemám, vím, že nepomůže, krom toho, jestli si někdo natáhl můj kód od centrálu, tak by nepomohl vůbec. A alarm standartní ani nechci, protože u nás fakt houká min. 1-2 auta během večera a noci a už jsem proti tomu imunní a v noci by mě to auto muselo řvát pod oknem a ne někde na parkovišti. Měl jsem kdysi na opelu astře origo alarm a ten nehoukal, ale troubil klaksonem a vím, že jsme na sídlišti byli 2 opely s tímto alarmem a pokaždé, když troubilo někomu z nás auto, tak jsme se tam sešli oba a nikdy samozřejmě s autem nic nebylo, spouštěl se občas sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Bud si prispusobili klic to se necha v servisu zjistit kolik klicu tam je, nebo nekdo s kabelem a VAGem ti to vycte, ale obavam se spis ze maji svazek univerzalu na VW, proste otevrou klicem a central vyskoci. Muzes nechat zaslepit zamky jeste. Jestli mas xeny bud rad ze jsi mel rano cim svitit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Lukaši, ve kterým servisu jsi to měl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Už jsem to slyšel z více míst - auto vykradený, neporušený a zase zamčený... Viděli jste dneska v TV (myslím 168 hodin? to bylo) toho kriminalistu s malou krabičkou - říkají tomu snikerska... nebylo to o moc větší než konektor VAGu... s jedný strany ten konektor, z druhý strany tzv myší klavír... elektronici budou vědět.... (soustava malých přepínačů co vypadá jak miniaturní klaviatura..) a na tom pár ledek... Vrazí to do servisní zásuvky a odjede s jakýmkoliv koncernovým autem do roku výroby 2008 - takhle jasně a jednoznačně to ten kriminalista řekl... Dobře provedný tajný vypínač má něco do sebe.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Lukaši, ve kterým servisu jsi to měl ? Top Autosalon Blansko, ale spíš to nebyli, neví, kde bydlím, v techničáku mám jinou adresu, než kde to auto stojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukasZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Už jsem to slyšel z více míst - auto vykradený, neporušený a zase zamčený... Viděli jste dneska v TV (myslím 168 hodin? to bylo) toho kriminalistu s malou krabičkou - říkají tomu snikerska... nebylo to o moc větší než konektor VAGu... s jedný strany ten konektor, z druhý strany tzv myší klavír... elektronici budou vědět.... (soustava malých přepínačů co vypadá jak miniaturní klaviatura..) a na tom pár ledek... Vrazí to do servisní zásuvky a odjede s jakýmkoliv koncernovým autem do roku výroby 2008 - takhle jasně a jednoznačně to ten kriminalista řekl... Dobře provedný tajný vypínač má něco do sebe.... Viděl jsem to, akorát nechápu, proč ten blbec kradl starýho jeepa a mašiny, když měl tu krabičku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Co to bylo za pořad? 168 hodin asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 JJ je to síla co se dnes děje a bohužel to je častěji a častěji..... pokud si nejste jisti servisem tak jednoduchá kontrola je po servise otestovat funkčnost druhých klíčů od vozu...protože pokud si někdo nakoduje další dálku nebo IMMO pozor každé je zvlášt!!!!! Tak auto zapomene klíče a dálky které máte doma a nenakodovali se současně..... pokud nepůjde dálka nebo IMMO co máte záložní je jasné že nekdo nakodoval jinou dálku atd......... dálka se koduje bez pinu takže velice lehce IMMO je zapotřeba PIN vozu ale to dnes jde také načíst..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 jj,Martin má naprostou pravdu.Zkontrolovat funkčnost DO a klíče co máte jako záložní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 No neznam zadny program co vycte Pin z MR 08 a vys... Jetli jo, nejde to tak jednoduse... Nebo se mylim ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Dneska mi říkal známej se Supíkem, že mu zkoušel někdo šťourat v zámku, tak to ráno zjistil, zajel do servisu, nechal zaslepit zámky. Druhý den ráno přišel k autu, zjistil že se mu někdo i přes záslepky dostal do auta, vykurvil spínačku a vykradl auto :D Jo, a neobcházel záslepky, ale dostal se dovnitř přes ně, prej je vytrhl :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.