otmen Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 (upraveno) Sundat přední podběh, odpojit trubku a kouknout do IC kolik má v sobě oleje.Změřit tlak turba přes VAG - EDIT - pokud dava turbo 1610 mBar, mělo by to být okZměřit kompresní tlaky ve válcích Kolik se ztrácí oleje? Upraveno Květen 5, 2017 uživatelem otmen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Olej se prave skoro neztrácí, jestli dolivam tak cca 0,5 L na 10 000km. Uvidíme jak to bude teď po jeho výměně zase.. Takže se k IC dostanu přes podbeh aniž bych musel sundavat nárazník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Olej se prave skoro neztrácí, jestli dolivam tak cca 0,5 L na 10 000km. Uvidíme jak to bude teď po jeho výměně zase.. Takže se k IC dostanu přes podbeh aniž bych musel sundavat nárazník? ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Za ty roky tam nějaký olej bude. Vezmi si, že i přes odvětrání se tam může nějaký dostat. Z IC určitě nějaký olej vyleješ. Jak už jsme psali, dokud nenaloguješ turbo, dál se moc neposuneš. Ideálně na trojku od 2000 ot v celém rozsahu otáček s pedálem úplně na zemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 ladik ti dobre pise, za ten cas je velmi pravdepodobne, ze sa tam nejaky ten olej predsa len obavi, s tym by si mal ratat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Dobra, udělám ten log.. jen mě proste zarazi ten výkon od 150 mi přijde, ze už auto zrychluje velmi málo... uvidíme po tom jaké hodnoty bude turbo udávat.. log normálně v kanálech kde jsou otáčky a potom kde je samotný tlak tuším ze 115 ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Tak jsem udělal LOG, tlak odpovídá požadovanému, akorát do 2000 ot. Je totálně jinak. Pouze nějakých 1100mbar. Ještě jsem se chtěl zeptat kolik má dávat váha vzduchu? Maximálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Váha by se Ti měla v maximu pohybovat kolem 120g/s. Jinak u nižších otáček to je normální, turbu chvíli trvá, než natlačí požadovaný tlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Váha má při 5600 asi 111g/s. A Koukal jsem ze teplota nasavaneho vzduchu se během té chvilky zvedla z 28 na 45 stupňů a to je venku ještě chladno. Tudíž si myslím, ze tady je možné ze to jede i min.. občas mi skočí vyhřívání lambdy tak tu určitě vymenim, jelikož jezdím na LPG a slyšel jsem ze je to pro ni horší, snad to bude nějak znát. Díky za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Váha sice dává méně, ale není to až tak veliký rozdíl oproti 120g/s. Teplota vzduchu mi nepřijde nějak extra vysoká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.