apfo Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Zdravím, vie niekto poradit? Mám 2,0 tfsi s upraveným softwarom. Bola tam aj premapovana vysokotlaká pumpa - sériová. Chcem ju však vymeniť za vysokotlakú pumpu HPFP, len neviem či potom zase treba nastavovať vo VAGU celý software, alebo staci vo VAGU zadat len základné nastavenie vysokotlakej pumpy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 tak asi sa tu odpovedi nedockam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Nuž bohužiaľ vyzerá to tak, že na tvoju otázku tu nikto nevie odpoveď a preto nikto nič nenapísal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 To se musis zeptat kouzelniku z Popradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 "Kuzelnikov z Popradu" som sa pytat ani nemusel. Poriesil som si to sam :-) . Skor som si myslel, ze je tu seriozne forum - na vymenu informacii a skusenosti - ale ak mas s niecim Vasekk problem tak povedz... Ja tvoje prispevky neriesim, tak neries ani Ty moje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 nějak ne rozumím o co ti jde... jak psal 160r na tvůj dotaz někdo nevěděl odpověď a ty hned ze SIS myslel ze je to seriózní forum... jestli znáš řešení svého problémů tak se s nim podél o ostatní a hned útočit. to je zbytečně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 mne o co ide??? o co ide vaskkovy??? co tu do toho taha poprad??? a ak uz tak nech si pozrie uspechy profituningu a potom nech hodnoti...a preto ta moja reakcia... netreba sa navazat, ale riesit problem... a ano problem som poriesil... po vymene vysokotlakej pumpy za HPFP staci cez VAG len zadat zakladne nastavenie vysokotlakej pumpy - HPFP... mapa ostava rovnaka... inac mam aj par foto z vymeny ak by niekto mal zaujem dam to tu... menil som aj zdvihatko a doporucujem kazdemu si ho prekontrolovat kto ma najazdenych viac km... vid foto zdvihatka pri 79000,- km a seriovej vysokotlakej pumpe: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Jj pumpa je jasna Pistek dlouho nevydrží ale to už jsem tu psal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JardaGT Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Zdravím, mám dotaz ohledně pístku, nebo zdvihátka ? Nejsem v tom moc zběhlý. Jde koupit jako samotný díl pro repasi, nebo se musí kupovat pouze celé čerpadlo ? Případně kde koupit ? Už vícekrát jsem četl, že je lepší po více km "kontrolovat opotřebení pístku"...a teď jsem tady narazil i na zdvihátko. Osvětlí mě to někdo prosím ? Díky moc a nezlobte se za amatérismus :) Jaromír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 zdvyhatko koupis nove kolem 500,- kc, vymena na 15minut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.