ketys Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Bouchá to jak na 15" tak na 18", takže to nee, mně teď vrtá hlavou ta hadice, ale asi to bude blbost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 288čky mám taky a nic jsem na hadičce neupravoval oproti 280mm. A nic nebouchá, takže asi zase slepá ulička :) A hlavně takový zvuk by nějaká hadička nemohla udělat kdyby klepala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Mechanik furt nemá čas, takže až v pátek půjde holka zase na léčení s boucháním. Jinak to Závy bouchá z obou stran, když jsme to simulovali s kámošem na místě, tak to dvakrát bouchlo z prava :DDneska jsem to umyl, musím říct, že ačkoliv mám ještě 1/4 autoglym šamponu, vyzkoušel jsem raceglaze a už nebudu chtít měnit Pění to, klouže to, voní to, myje to suprově! Pak jsem si hrál s leštičkou, kterou jsem dostal na narozeniny na podzim a i když mám jen valetpro achiless, kapotu jsem přeleštil pěkně :-) Ještě musím koupit medium kotouč, medium menzernu a finish menzernu, pak to teprve bude ono. Vyluxováno, APC, poorboys, ještě by to chtělo vyčistit sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Ale pružina to asi dělat nebude hochu ( tím ložiskem v horním uložení). Teď jsem totiž chvíli jezdil bez ložiska, přeskakovaly mi pružiny a zvuk byl uplně jinej, než to dělá tobě. Takže nevim nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Já jsem nechal vysoustružit i distanční podložky, co se davaly na paket pro horší cesty, ať si to tam klidně vykouší dát, když mě furt otravuje s tím snížením :D To zvedne předek o 3 cm cca, tak jsem na něj zvědavej :D 2 kila za to objetuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 taková jedna blbost ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Presne tuhle blbost taky planuju :) v bezovym interieru to bude luxus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jojo, za 560 Kč nebylo co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jakou má barvu podsvícení? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) Teprve je na cestě, takže ještě nevím ^_^ Ale stejně si ho předělám do bílo-červené, tak je mi fuk. Imho to bude v základu červená Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Z jakýho auta je ten vypínač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/predni-svetla/vicefunkcni-spinac-svetel-skoda-chromovy-s-mlhovkami-id:10199.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Pěkná drobnost co potěší ! :) Držím Ti palce ať příjdeš na to bouchání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Zdravím k tomu bouchání řešil jsem něco podobnýho do levých zataček pravidelne hlasite bouchání nakonec to vyřešilo dotažení matice poloosy i když dotažene byly vzala se pořadna trubka a dorvat od ty doby je pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Ahoj, díky za tip, ale to jsme s kámošem zkoušeli po výměně brzd hned :-) Měli jsme asi 1,5 metru dlouhou tyčku. A poloosa se teď měnila. Jen mám teď k tomu novej postřeh, že to bouchá z obou stran 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Když se daří, tak se daří :-) Máme nejspíš fouklé těsnění pod hlavou, takže sranda za xx tisíc ... (294t km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 to dáš do hromady a bude zase top držím palce at co nejdřív opravený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Jeej to zmrzi :-/ vim jaky to jsou prachy absolvoval jsem to pred rokem .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Člověk chce šetřit na nějaký upgrades pro letošek a nic ... nejdřív řízení, teď zas tohle ... letos bude mít octa setup asi jako loni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 To nepotěší, prostě když se daří, tak se daří a co se týká toho letošního setupu, i kdyby jsi nic neměnil, tak to vůbec nevadí, protože ji máš i tak moc pěknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Nękdo těsneni,nekdo motor.Si nevyberes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Díky konny:D už jsem měl nabídku na motor, 150 tisíc najeto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Tak to se Ti teda daří..... No držím Ti moc palce ať to dáš brzy dokupy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Tak v úterý se jde na věc, hlava dolu, hydrostely, ... Proste at je to v cajku, když to bude otevřený. Jinak by to nebylo vonco, kdyby zas něco dalšího nepozlobilo, takže jsem musel jeste kupovat vybojky za ranec. A vycistil jsem rovnou i zakalene čočky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 svítí to libově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Jsem na to v noci docela zvedavej, predtim jsem měl obyčejné osram, tak jsem si teď trošku připlatil, jestli uvidím rozdíl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 čenony jsou prostě paráda :) doufám že budeš spokojeny s vybojkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Vím že se dělají halogeny Night Breaker, ale že dělají i xenony, to jsem netušil, určitě budeš spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 jojo, ty světla vzhledově to auto zase posunou o kus dále :-) díky, už jsem zvědavej, až to večer projedu někde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 vzhladovo kara velmi pekna snad sa casom dokopem aj ja nejako ju skraslit aj navonok ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.