ViktorMPI Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 1.8 TSI super motor, co se týče parametrů. Já říkám, že i když na běžný ježdění stačí 1.2 TSI, tak silnější motor poskytne větší radost z jízdy, ale pokud by někomu bohatě stačila 1.4 a chtěl víceprvek, tak musí přidat +- 50t. Tak to holt nastavila automobilka, stalo se to terčem kritiky a je asi zbytečný to rozmazávat i tady. Sám mám projektorový halogeny, ale co jsem zkusil xenony, tak jsem si řekl, že v příštím autě je musím mít (a to už jsou dneska LED ještě někde jinde), ale je to jen můj názor a chápu, když má někdo jiný preference. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Ahoj, taky se přidám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 krásná Sněhurka... bílá ji sekne. založ jí vlákno a rozepiš se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Pekna pekna! Sedy potah sedacek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Ne, je to ten bezovy potah, sedy myslim k eleganci ani neni k dispozici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tak zítru je Darja objednaná na výfuk Laityng, tak jsem zvědavej jak ji bodne :) Jinak na autě přibyla černá střecha a čeká se na dodání další fólie na lišty. Vyzkoušel jsem si pracný lepení střechy a musím říct, že je to strašná jebačka! :D Z plánovaných ani ne 2hodin (hypotéza :D ) se práce protáhla přes půlnoc na 'už ani nevím kolik' hodin. Aspoň je radost z vlastní práce ikdyž to není masterpiece :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) Výfuky jsou na autě a navíc jsem přidal černý "lišty" na spodek dveří. Výsledek na fotkách ;) Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 to ta levá koncovka je delší než pravá, při pohledu zezadu? na fotkách to tak vypadá .....? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Za mě dobrý, líbí se mi to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 to ta levá koncovka je delší než pravá, při pohledu zezadu? na fotkách to tak vypadá .....? jar_da: je to optický klam. Jsou stejně dlouhé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Super Nechal jsem si ten zatmanovaci pruh delat do te casti, kde zacina pridelavaci cast zpetneho zrcatka. Pak vyzkousim se steracema kam az dosahnou :lool: Jo, se semaforama to znam moc dobre.. :D Ale zase zalezi jak daleko pred nimi zastavis, tak to je celkem spekulativni :D Idem to tiez teraz riesit, v SR to je takto: (3) Doplnkové príslušenstvo a výbava na zasklené plochy vozidiel, napríklad fólie, nálepky alebo tónovanie skiel, musia spĺňať tieto technické požiadavky: a) zatemňovací pás určený pre čelné sklo vozidla musí byť umiestnený mimo vzťažnej plochy čelného skla tak, aby sa zabezpečila ochrana proti oslneniu s plynulým prechodom zo 75 % na najmenej 40 % priepustnosti svetla vrátane skla alebo bez plynulého prechodu najmenej 50 % priepustnosti svetla vrátane skla; zatemňovací pás môže zasahovať najviac 100 mm od vrchného okraja čelného skla po celej jeho šírke a nesmie pohlcovať farbu návestných svetiel a svetelných signálov Cize asi tam dam tych 10cm. Kamarat mal 17cm na Fabii, vyzeralo to super, ani nesvietilo slnko dnu ale dost ho za to drbali policajti Ty mas s kolko % priepustnostou ten pas? Vyzera to tmavsie nez 50%. Inak dobre to vyzera s tou strechou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 no nechápu, proč škodovka nedělá normálně ten výfuk takhle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Lucasse: Planujem kupu Octavie 3, len sa chcem opytat ci na tych prvych fotkach mas SUNSET packet, alebo su to klasicky tonovane skla? Popripade este dootazka SUNSET packet su viac tonovane skla alebo len doolepena folia. Dakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 SUNSET jsou více tónované, ne folie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Přesně tak, v základu jsem měl pouze tónovaná skla. SUNSET bohužel v té době nebyl k dispozici. Jinak v SUNSETu se jedná o ztmavené skla bez fólie. Cena je zhruba stejná jako následné dodělání v podání fólie. Jen je výhoda, že si můžeš sám určit jakou má mít fólie propustnost světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Dneska jsem na Darji předělal zrcadla a rám přední masky - pěkná jebačka. Původní rámeček nepřežil.. Nějaký mobilní fotky z poslední doby: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Moooc pěkný, hezky jí zvelebuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Nadhera!Dobre jsi to udelal! ;-) Fakt se mi to libi ty zrcatka a maska ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Diky, sem rad, ze se libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Darja prodělala zadní roztažení .. o 3cm. :D Na třetí fotce je před a po instalaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 okukoval jsem na srazu. Z dálky hezký, ale z blízka se mi nelíbily dvě věci: 1) ta koncovka 2) folie na střeše. Černá ok, ale trošku mě zklamalo to zpracování ale je pravda, že na to na fotkách není vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 To se nemůžeš divit, dělal sem to poprvý :D Jebal jsem se s tím snad 5 hodin. Ty rohy jsem asi moc přehříval, tak se smrskly a proto ta páska :) Jsem zvědavej jestli fólie vydrží přes zimu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 na pravých dveřích (od řidiče) se ti v tom rohu taky odlepovala, ale nestrhli jsme ti ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 sakra vy jste všímaví :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Par fotek z dnešního focení: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 fotky hodně pěkný, to asi neni z mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Fakt nádherný fotky :palec: , to ti fotil nějaký profík nebo přímo ty jsi profi fotograf? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Profik? :D Ale kde že - amatér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Tak toto ti nesežeru , toto by amatér neudělal ani náhodou :D , ale fakt nádherný fotky . Jak děláš ty čáry světel od aut? Necháš uzávěrku otevřenou několik sekund? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.