Holy Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 šak jo..a ještě k tomu přihoď kapotu...tak za 20 a jsi na ceně ojetýho auta :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bohužel kapotu mám zdravou sakra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 už jsem tu s tím jednou otravoval....takže nemám se dát? mám požadovat novou kapotu? víte on se minule cukal s tou kapotou, že to není v jeho kompetenci a MB rozhodla, ze je to od kamínku...já se s ním hádal, že to není možné vzhledem k umístění, ovšem vypadalo to beznadějně a vzpomněl jsem si, že nenafotil ešte jednu vadu a to odlupujcí se lak...technik tedy vše znova nafotil a dnes zavolal s tím abych nepočítal s výměnou ale jen přelakováním. Existuje něco, co bych mu mohl předložít? nějaký jejich reklamační řád? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 No jakmile tam máš rez tak se jí nezbavíš jelikož koroze je chmický proces který nejde zastavit ,ale jen spomalit takže bych začal tím aby mi na tu opravovanou část daly stejnou záruku jako na nový plech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 (upraveno) Jestli máš korozi na stejným místě jako já, viz fotky v začátku vlákna, tak se hádej. Protože na to je z Bolky přípis, je to výměnný díl, a korozi nezastavíš, tím že jí přelakuješ. A pokud se nedomluvíš, tak jinej servis. Proč v jiných servisech to samé řeší bez problémů, ke spokojenosti zákazníků a jinde s tím dělaj drahoty? Upraveno Září 7, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 chlapy mám ještě dotaz neudělal byste někdo prosím fotku těch nových těsnění které vám dávají na reklamacích? abych teda zjistil jestli mám špatný nebo dobrý... díííky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 cece podle me jsou tvarove stejny jen z mekkci gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 aha nekdě jsem četl že jsou trochu jiný i na pohled... tak to budu muset na živo na besídce zkusit pak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Já jen nechápu, proč musí být ta serviska. Jednou je to auto Škoda, tak by to snad mělo být jedno. Já servisku nemám, takže se nechytám??? Zkoušel to vůbec někdo??? Když stahujou auta na opravy, taky nemusí bejt serviska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Zapomeň musíš mít řádně vyplněnou servisní knížku jinak se nečapeš prostě to má škodofka takhle ošetřený (vych..) holt to tak je to chtějov : ty gumy jsou naprosto totožné jen je změna v materialu aspoň takhle mi to bylo vysvětleno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 (upraveno) chlapy mám ještě dotaz neudělal byste někdo prosím fotku těch nových těsnění které vám dávají na reklamacích? abych teda zjistil jestli mám špatný nebo dobrý... :) díííky Na mejch stránkách je to vidět - měkčí guma a jinej tvar http://www.octavia-elegance.wz.cz/reklamac...avy_vymeny.html Upraveno Říjen 12, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 (upraveno) Tak jsem včera odvezl svoje auto taky na záruční opravu :) . Taky byly odřené prahy,někde až extrémně + rez na kapotě + rez na pátých dveřích. Snad mi to vše uznají a opraví. Upraveno Říjen 18, 2010 uživatelem Pitriss 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Na mejch stránkách je to vidět - měkčí guma a jinej tvarhttp://www.octavia-elegance.wz.cz/reklamac...avy_vymeny.html aha aha tak to vypadá že mám ty starý i když mám rok 2oo7 :D průser je ta serviska :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 vyser se na to ja uz tam byl v patek podruhy zase mi miskali zadni dvere, museli tam neco pretesnit. Normalne bych si koupil ty novy gymy a zatrel to lakovaci tuzkou pokud tam mas jen ty ryhy bez rzi. Nechat si rozkuchat cely auto za to fakt nestoji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) ale oni nic nekuchaj....kapotu vymění, jen mřížka zůstane tvoje. Gumy jsou na plastových "cuplících", takže jen vycvykaj starý a nacvakaj nový. Prahy obrousí, ošetří, přestříkaj a přechody pěkně rozlejou, že to nepoznáš. Ta tužka je o ničem, bude to pod ní reznout dál. Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 me vykladej ze nic nekuchaji, komplet vsechny 4 dvere venku a jeste k tomu nejak rozdelany protoze potom jima za jizdy profukoval vzduch pri 90 km/h a vejs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak mě dveře nesundávali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 mě sundavali taky všechny dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 mě taky sundavali všechny 4 dveře, okolo pátých dveří pouze měnili tu gumu. Moc se mi to nezdá že by tohle zvládli udělat aniž by sundali dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 jj dneska jsem to řešil s garnym a zítra se chystám na jarov tak uvidím co mi řeknou. Buď mě pošlou do prdele že nemám servisku vyplněnou autorizovaným servisem a koupim si to těsnění a přehodím si to sám :D nebo mi to vezmou ale budu chtít taky jenom výměnu těsnění bez lakování... mě to nikde nerezne zatím, jenom je ten lak místama trochu sedřenej tak to chci co nejdřív pořešit protože jak ty gumy teď namrzaj tak to asi škodí víc než v létě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 někdo tady psal že nesmí být přestřelené kilometry mezi prohlídkama... Ale co když mám WIV a auto mě pošle na prohlídku třeba až po 31 500 km? to mám taky smolíka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 To by sa práve stať nemalo - ak je premenlivý interval, najneskôr by sa mal ozvať pri 30tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Přesně tak...přesná definice je 30.000km, nebo dva roky, podle toho co nastane dříve. I když jsem měl na svojí fabce 1.2HTP taky proměnnej, poslal mě nejdýl po 28.500 a to sem se k ní choval převelice slušně. Takže přestřel v tomhle případě nehrozí. Mě osobně v servisu řekli, že +1000 km se neřeší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Čau chlapi,dneska sem objevil hroznou věc:otevřel sem zadní dveře za řidičem a na prahu rez!!!Já do zádu moc nechodím,tak nevím jak dlouho to tam už kvete,ale je to děs.Píšete tu,že se to dá dát na garanci karoserie,ale já už nemám obouchanou servisku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak si jí nech obouchat, nebo máš smůlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 vzhledem k tom uze je to vyrobini vada serviska by nemela byt pozadavek. Servis se pri oprave pekne napakuje, takze bych zkusi objedt servisy v okoli nejakej ti to vezme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ok,zkusím to.A to mi vymění i gumy na dveřích?Nebo od čeho je to omlácený?Výrobní vada je těch gum,nebo laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 tech gum co omlati lak a pak to rezne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Servis to nafotí a pošle do Boleslavi..a čeká na vyjádření a schválení.. Když nejsou doložitelné servisy, můžou se točit na tom, že to jinak mohli podchytit včas a ne až když to je takhle vyrezlé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 No,zítra se někde stavím a uvidím co mi řeknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.