Přejít na obsah

Rez předních dvěří u řidiče

joe4090

Doporučené příspěvky

Tak jsem ani pres velke znamosti na velicich technickych mistech neuspel,serviska musi byt vyplnena od autorizaku...Rikali,ze auto se muze spravovat jinde,ale ze ten servis musi posilat servisni zaznamy o provedenych opravach do skodovky(takovy ten A4 papir,kde se krizkuje povrchova kontrola karoserie a vsechny garancni ukony...) a oni by si to meli zaznamenat do systemu,tak jsem se na ne na blbce vyprdl,vcera jsem koupil nove,mekke gumy za 2500,- (oproti tem starym jsou jak perinka), vymenil je,obrousim tu rez,kterou ty gumy zacaly,pretru lakovaci tuzkou a snad to bude drzet...:D

Jen zaverecna rada pro lidi,co nechcou davat skodovce nesmyslne prachy za garancky a opravovat si auto v jinem servise. Nejdriv se zajdete zeptat do skodovky,co vsechno je k tomu potreba Boleslavi dokladat,aby zaruka nepadla a muzete v klidu servisovat jinde...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Takže závěr: verdikt s těsněním je prý definitivní... dokonce jim prý škodovka zaplatila jen polovinu opravy, zbytek údajně platila pobočka... co je na tom pravdy, nevím... a ještě mi šefmechanik tvrdil, že záruka 12 let na prorezivění karoserie, ale když to má prorezivět skrz na skrz, ne tahle povrchová rez... nevím no, docházely mi argumenty, a jsem z toho lehce rozčarován... na druhou stranu, nalakovali to perfektně, akorát jsem tím přišel o prahové lišty, ale to už neva :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Unas v Autoprofite sa k tomu postavili dost dobre. Mal som obuchane prahy na aute, tak som to dal spravit a rovno aj novy kaucuk + tie dvere a casti obuchane od tesneni. Prisiel som do Autoprofitu a hned bez vahania objednali tesnenia na ich naklady. Takze aspon takto to dopadlo, servisku nemam vyplnenu, takze by som tam ani nepochodil.

Som rad ze nemusim kupovat aspon tie tesnenia. :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

... na druhou stranu, nalakovali to perfektně, akorát jsem tím přišel o prahové lišty, ale to už neva :)

Jak přišel o lišty? Mě dělal to samý a o lišty jsem nepřišel. Sundali je, pak očistili od oboustranné pásky, nalepili novou a lišty nalepili na původní místo...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Cca před 2 měsíci mi po nehodě měnili v servisu páté dveře za nové. Nyní začínají z laku vystupovat "špendlíkové hlavičky", které na různých místech zvedají lak. Myslíte, že je to vada plechu dveří nebo jen špatný lak? Foto přiloženo.

post-20272-0-24818700-1344270533_thumb.jpg

post-20272-0-79664600-1344270543_thumb.jpg

post-20272-0-23043000-1344270550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...