Hanus Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Zdravím..chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde najít zapalovací modul u octavia RS 2001 motor AUQ...pod airboxem není :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 a nemá to nahodou pod deklem motoru přímo na svíčkach jednotlivě zapalovací cívky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Sundas kryt motoru a koukaj na tebe 4 zapalovaci civky, kazda na 1 valec ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanus Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 No to ja vím,jenže mám tušení že je tam ještě někde předtím ten zapalovací modul..jelikož mi auto cuká a cívky to nejspíš nebudou tak jsem myslel ze je jeste neco pred civkama :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 V jakych momentech auto cuka ? Teplota, otacky, zatez ? Pokud si tu poctes, tak zjistis mozny priciny - zapalovaci civky, podtlakove hadice a ventily, vaha vzduchu, skrtici klapka. Ale bez dalsich info ti nikdo vic neporadi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanus Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Auto cuka pri rychlejsim pridavani plynu a obcas se stane ze to streli do sani a na teplote nevejde porad stejny a nema vubec vykon..Diagnostika ukazala zapalovani valec 2 tak jsme prohodily civky a stjne to ukazuje porad dvojku..:-( u hadic jsem nic nenasel a klapka je taky Ok..cetl jsem ze by to mohl byt ten zapalovaci modul jenze jsem ho nikde nenasel proto jsem se ptal kde muze byt pokud tam teda je ....uz si fakt nevim rady :-( A vetsinou se zadusi u 2500 oacek, ale tak ze to uplne zamlati s motorem jak se to zadusi...cerpadlo je taky ok protoze mi ten problem dela i LPG.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Mám úplne ten istý problém na 1,8T AGU + LPG. U mňa sa to začalo prejavovať po výmene turba a výbruse kľukového hriadela. Ten zapalovací modul, čo hľadáš je asi 5x3 cm čierny obdĺžnik prišrubovaný na airboxe smerom k vodičovi a je napojený na svorkovnicu. Napíš SS, alebo sem do témy, či Ti to pomohlo a ako si to vyriešil. Ja sa s tým trápim už rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Takže Hamus svoj problém vyriešil a jeho cukanie spôsobovalo čerpadlo. Bol by som však zvedavý, že čo mu vypisoval VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Pokud vím tak ten zapalovací modul, který je umístěn na airbogu má jen 110kw :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GreenLine Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Tady koukej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 chalani, pisem sem,lebo uz si neviem rady, kde som tu videl odkaz na cislo dielu pre motory 1.8T . Ma to byt nejaky tepelny stit , ktorym sa obalia zapalovacie moduly a kable a zabranuje to tepelnemu namahaniu. A ze to mali len Audi vozy? Poprosim,ak niekto vie, ake je cislo dielu,tak nech ho napise. Chcem si to dat do auta, aby som predisiel pripadnym problemom. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ahojte, tak som to nakoniec nasiel a pre informaciu aj ostatnym - je to tento diel = VW/Audi 8L9121659 Tepelny stit na kable cievok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.