Dupisek Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Aaaale, mel jsem kolem sebe automechaniky co rikali ze to takhle delaj leta a vse ok. Tak jsem to prubnul. No tlaky si zmerim zitra rano, kdyz budou spatny sundam hlavu a poslu ji nejakejm odbornikum. Jinak samozrejme tesneni pod hlavou jsem menil i gufera na ventilech a hydrostavy (zbytecne ), pistni krouzky take. No uvidim co bude dal. Jinak mi to vcera jeste hodilo jednu zavadu a ted si presne nepamatuji myslim 16719 coz bylo asi neco jako ze cidlo na ty klice nejspis. No uvidim zitra. Podle chyby ukazuje VIS tohle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Podle chyby ukazuje VIS tohle: Díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Změř a pak se uvidí a pokud tam není komprese, nemusí to být hlavou, může být problém s kroužkama nebo taky válce v háji Dnes jsem meril. Nejsem spokojen. Nevim jestli s merenim nebo s vysledkama. Vysli mi vsechny valce kolem 1,1 MPa (spravne 1,3) coz by znamenalo ze ten druhy valec je oproti ostatnim v pohode. Ale nezdal se mi ten merak, mel na konci moc velkou gumu a slo to spatne k otvoru svicky. Takze jsem zavolal jeste jednomu znamemu a ten v tydnu prijede a zmeri. Necham to ted bohuzel stat a ozvu se. Zavidim kazdemu kdo ma kaaru pojizdnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Dnes jsem meril. Nejsem spokojen. Nevim jestli s merenim nebo s vysledkama. Vysli mi vsechny valce kolem 1,1 MPa (spravne 1,3) coz by znamenalo ze ten druhy valec je oproti ostatnim v pohode. Ale nezdal se mi ten merak, mel na konci moc velkou gumu a slo to spatne k otvoru svicky. Takze jsem zavolal jeste jednomu znamemu a ten v tydnu prijede a zmeri. Necham to ted bohuzel stat a ozvu se. Zavidim kazdemu kdo ma kaaru pojizdnou No počkej, ale tlaky jsou v tomto případě ideální, takže co se nelíbí na tom měřáku? Kdyby tlaky byly nízký, tak bych to pochopil, ale když je tlak jaký má být, tak přeci nemůže být špatně nic. Kdyby byl měřák špatný, tak by jsi takhle správný tlaky nenaměřil. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 No počkej, ale tlaky jsou v tomto případě ideální, takže co se nelíbí na tom měřáku? Kdyby tlaky byly nízký, tak bych to pochopil, ale když je tlak jaký má být, tak přeci nemůže být špatně nic. Kdyby byl měřák špatný, tak by jsi takhle správný tlaky nenaměřil. ;) Mno ale ma byt 1,3MPa spravne. Nebo ne? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Mno ale ma byt 1,3MPa spravne. Nebo ne? :( Limit je 1,0 - 1,3 Mpa. Teda aspoň podle DP. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin57 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 podle mého názoru je problém někde jinde a ne v tlacích ve válcích,třeba vstřik ale to ještě musíme zjistit,viď stendycl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Mno, jestli si měnil pístní kroužky sám, nenechal srovnat hlavu a tlakuje mu voda do expanzky, tak je problém podle mě tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 podle mého názoru je problém někde jinde a ne v tlacích ve válcích,třeba vstřik ale to ještě musíme zjistit,viď stendycl jj problem bude jinde, hledam cidlo otacek vackove hridele, dnes jsem mel malo casu tak snad zitra ;) Mno, jestli si měnil pístní kroužky sám, nenechal srovnat hlavu a tlakuje mu voda do expanzky, tak je problém podle mě tam ;) Mno tlak ve vode tam byl pred vymenou od te doby jsem to vlastne nezkousel :D , uvidime az zacnu jezdit Limit je 1,0 - 1,3 Mpa. Teda aspoň podle DP. ;) Takze je to v pohode :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 jj problem bude jinde, hledam cidlo otacek vackove hridele, dnes jsem mel malo casu tak snad zitra ;) A jaký typ motoru máš? AVU, nebo BFQ? Každý typ to má jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin57 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 čidlo vačkového hřídele je pro motor AVU pod řemenicí vačkového hřídele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Pratele, dnes jsem vyndal cidlo klikove hridele (ne vackove jak jsem psal minule byla to chyba) vycistil, prehodil jsem vstriky prvni za druhy jelikoz to minule psalo ze nepali druhy valec. Dnes jsem s tim jel a zase na ho.no. Zavady, cukani, nedrzi otacky, jel jsem na tri valce no proste hruza . Po pripojeni VAGu to hodilo novou zavadu 16706 cidlo otacek motoru. Ktere to je? To na klice nebo nebo na vacce? Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Řekl bych, že je špatný čidlo na klikovce, protože na vačce je Hallův snímač a to by ti rovnou napsalo, že je KO Hallův snímač, aspoň mě to tak napsalo. Jinak můžeš zkusit následující postup, odpoj Hallův snímač na vačce a zkus nastartovat, pokud nepůjde nastartovat, tak je KO právě ten snímač na klice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 To neni mozny 1600,- za cidlo na klikovce a cidlo na chladici a auto furt nejede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAG zas ze nepali druhy valec nove svicky a kabely a prohodil jsem vstriky tak uz nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 To neni mozny 1600,- za cidlo na klikovce a cidlo na chladici a auto furt nejede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAG zas ze nepali druhy valec nove svicky a kabely a prohodil jsem vstriky tak uz nevim Zapalovací modul jsi už měnil taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Zapalovací modul jsi už měnil taky? Kamarade zrovna jsem volal do servisu a tam mi take rekli modul, zitra ho jdu koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Chlapy ja uz brecim, nevim co s tim. Vymenil jsem i tu zku.venou zapalovaci civku a stale to nejede To uz neni mozny!!!! Uz je vymenene vsechno. Co dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Chlapy ja uz brecim, nevim co s tim. Vymenil jsem i tu zku.venou zapalovaci civku a stale to nejede To uz neni mozny!!!! Uz je vymenene vsechno. Co dal? No sice jsem se v tom tvým problému už ztratil, ale jestli říkáš, že už je vyměněno vše, tak pak už schází jen ta řídící jednotka, ale to je jen postřeh, těžko říct co jiného by to mohlo být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Zitra to jde autoelektrikari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 to SENDYCL: tak jak to dopadlo u elektrikáře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 to SENDYCL: tak jak to dopadlo u elektrikáře? Prosim te dneska jsem to privezl, dal jsem mu dve kila za to ze pry nasava falesny vzduch. Zitra vyndam vstriky LPG a utesnim to tak uvidim zitra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest marek122 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Mám š.octaviu 1.6 75 kw a tiež som mal tento istý problém že mi auto za studena zle štartovalo a neskôr začalo štartovať aj v menej chladných dňoch. Vystriedal som kopec mechanikov a vymenil hromadu vecí a nič. Teraz nedávno som bol u elektrikára zo škodovky a ten zistil že EGR ventil vypisuje ako poruchu. Chceli zaň 180 eur, tak som ho nekúpil ale zaslepil prívod spalín. Od vtedy auto normálne štartuje. Stačí zaslepiť nerezové potrubie čo ide asi do škrtiacej klapky a máte opravené. Bude vám na palubovke ukazovať elektronickú poruchu ale lepšie ako zlé štartovanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 To KONNY: Chci se zeptat, jestli jsi dolíval jsi nějaký olej po té generálce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 jackasss: předpokládám, že myslíš generálku motoru... Nee po opravě mi motor nežere žádný olej a kolik naliju nového oleje, tak to taky vypustím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Konny: jj, přesně tak, myslím po generálce motoru. No já jsem teď dolil asi 2 dcl po 5000 km, tak uvidíme. Ale jinak to jede skvěle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sendycl Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 Zdravim, po dlouhe dobe opet pisu jak jsem na tom s tim mojim autem. Psal jsem tu ze mi nepalil druhy valec, vse jsem vymenil a porad to nejelo. Nakonec to byli spatne nove kabely!! Nemusel jsem nic menit - krouzky, cidla, svicky, hydrostavy, tesneni pod hlavou, zapalovaci modul atd. Proste a jednoduse kabely - koupite nove a nemuseji byt dobre. Jo a auto stale v kopci nedrzi. cus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
los-pakos Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Zdar pánové, taky jsem měl problém se studenými starty, kdy to vypadalo, že startuju traktor a otáčky si dělaly co chtěly. Byl jsem v servise tam mi vyčistili klapku, nastavili, vyměnili svíčky a zhruba 100 km jsem měl pokoj, dneska sednu do auta a opět to samé, nastartovat se mi podařilo až napotřetí s plynem u podlahy a u práce mi to při sešlápnuté spojce chcípalo, že jsem vypadal jak blb co ani neumí parkovat. Tak co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pohodycka Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 zdravím mam taktéž 1,6 BFQ 2006 280 000km když je venku teplota nižší jak 10°C tak auto chytne skvěle to si nemužu stěžovat i otáčky jsou v celkem v poho ale trápí mě ten strašlivej bílej dým co jde z výfuku (pára to není) newim co to je, a tak kdyby měl někdo podobnou skušenost byl bych rád kdyby zareagoval děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 trochu se vetřu....borci,potřebuji poradit. též mi za studena na volnoběh motor cuká a nějak jsem vypozoroval,že mi to fouká vzadu na motoru. přikládám foto,jelikož vůbec netuším co nebo k čemu ta věc slouží http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/lol.gif dá se ta součástka nějak rozdělat a nacpat tam těsnění? díky moc za každou radu http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/palec.gif Je to privodna trubka spalin do egr. Tesnenie tam nieje len skusit dotiahnut je tam kuzel. Ak je puknuta tak vymenit, prisava tam potom na lambdu falosny vzduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Ja jsem to natvrdo zavaril a trubku sundal….proste jsem zaslepil egr ventil;-) Ale i tak diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.