Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Dobrý den, mám na své Octavii I dodělávaný centrál. Všechno fungovalo zamykat/odemykat na dálku,ale jednoho dne se se začal protáčet zámek ve dveřích u řidiče a přestalo fungovat i centrální zamykaní,tak jsem se dal do demontáže tapecu. Odpojil jsem panel u řidiče kde je stahování oken apd. zmáčku zamykání na dálkovém ovládaní od centrálu a začlo to jít,zapojil jsem panel zpět a zase to nešlo. Dnes jsem koupil a vyměnil vložku zámku a dám klíč do dveří,pootočím a zamknou se pouze dveře u řidiče. Když dlouze klíč podržím v jedné poloze,tak všechny okna se zavírají a otevírají. Nevím kdy by mohl být problém. Má někdo prosím nějakou radu ? Mám zkusit vyměnit celou fabku (zámek) ? nebo co ? Předem všem děkuji za každou radu. Jsem z toho nešťastný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 zdravím , když jde o elektro nejlépe poradí MartinRS . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Děkuji,zkusím mu napsat :) Jinak omlouvám se,že jsem to nenapsal do elektriky,ale je to tak na půl s tím zámkem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Pod dorabanym centralom myslis original, alebo nejaky iny? Ak mas moznost, skus druhy zamok, staci nacvaknut na konektor a "zavriet" srobovakom, nemusis ho hned montovat do dveri. Co konektor na motorceku stahovania (inak RJ dveri), nie je zateceny/vyhnity? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Špatně jsem to naspsal centrál je originál ale dálkové ovládaní je dodělané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Skontroluj si tie kabelaze a konektory, potom skus druhy zamok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Vyměnil jsem zámek,vložka se tam zasekla nejde ven nevím co stím :( zámek jsem alespon napojil pak napojim zpět panel pro ovládaní oken u řidiče a zamykat nejde DO ale odemykat jo tak já nevím asi je špatný ten panel nebo je jinde chyba. Jinak nevíš co mám dělal se zaseknutou vložkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Problém byl vyřešen :) vyměnil jsem celý zámek a už vše funguje jak má :) asi mikrospínáče v zámku byly špatné jak říkali kluci. Jinak děkuji všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 No hurá, takže zámek byl KO, asi studeňák nebo vadný mikrospínač, teď ještě oprav tu vložku zámku ať máš jen jeden klíč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Vložku buď dám do servisu a nebo se do ní pustím sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vanholyc Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Zdravim, mam problem s centralem, kdyz zamknu auto klickem zamknou se vsechny dvere, kdyz ho zamknu uvnitr knoflikem tak se zamkne a odemknou se dvere spolujezdce. Neblika mi ani po zamceni klicem cervena kontrolka u ridice. Navic nevim jestli se ma auto zasejfovat, pokud ano nefunguje to.. Diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Zdravim, mam problem s centralem, kdyz zamknu auto klickem zamknou se vsechny dvere, kdyz ho zamknu uvnitr knoflikem tak se zamkne a odemknou se dvere spolujezdce. Neblika mi ani po zamceni klicem cervena kontrolka u ridice. Navic nevim jestli se ma auto zasejfovat, pokud ano nefunguje to.. Diky za radu Osobně si myslím,že bude nějaký špatný mikrospínač v zámku,nebo máš něco s tím panelem u řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Zdravim, mam problem s centralem, kdyz zamknu auto klickem zamknou se vsechny dvere, kdyz ho zamknu uvnitr knoflikem tak se zamkne a odemknou se dvere spolujezdce. Neblika mi ani po zamceni klicem cervena kontrolka u ridice. Navic nevim jestli se ma auto zasejfovat, pokud ano nefunguje to.. Diky za radu Mas spatny zamek u spolujezdcovych dveri, chyba bude konkretne ve spatnem mikrospinaci nebo je studeny spoj na tistaku v zamku (osobne to vidim na ten studeny spoj), tak rozdelej zamek mrkni na venkovni mikrospinac a proletuj vsechny spoje, pak ti zamykani bude opet fungovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Mas spatny zamek u spolujezdcovych dveri, chyba bude konkretne ve spatnem mikrospinaci nebo je studeny spoj na tistaku v zamku (osobne to vidim na ten studeny spoj), tak rozdelej zamek mrkni na venkovni mikrospinac a proletuj vsechny spoje, pak ti zamykani bude opet fungovat ;) Skoro jsem se trefil Konny ! :D postupem času budu tak zkušený jak ty ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Mě asi přeceňuješ, taky nevím všechno... :D , jak tu budeš delší dobu, tak se taky hodně přiučíš a pokud si nějakou tu teorii vyzkoušíš i v praxi na octě, tak budeš taky dobře vyškolenej PS: necituj poslední přízpěvek, protože je to podle pravidel zakázaný a admini by tě za chvíli sežrali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Jej,tak to se omlouvám :D přiznám se ikdyž nerad,pravidla jsem ještě nebyl schopný nastudovat ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Ahoj, mám podobný problém. Občas mi nefunguje centrál když zamknu dveře u řidiče a když se auto konečně zamkne tak nebliká ledka na tepecu. Je ten problém v motorku centrálu, nebo je to v klice? Jak je ten centrál a klika vlastně řešenej? kde jsou ty mikro spínače o kterejch tady píšete? Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Zdravím,tento problém se vyřešil když jsem vyměnil zámek u řidiče. Nejspíš byl špatný mikrospínač. Nedávno jsem domontoval vložku zámku,dám do ní klič otočím a centrál nejde. Ani z kufru ty dveře nezamknu ani s dálkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Takže pokud to správně chápu potřebuju novou kliku? A pak přehodit vložku, nebo jsou ty mukrospínače na vložce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Mikrospínače jsou v zámku, nemají nic společného s klikou či vložkou zámku na klíč. Buď máš špatný mikrospínač, nebo studeňák v zámku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Takže pokud to správně chápu potřebuju novou kliku? A pak přehodit vložku, nebo jsou ty mukrospínače na vložce? Jak říká KaJe, klika ani vložka nemá s mikrospínači nic společného. Takhle vypadá mikrospínač - http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 To sem potřeboval vědět . Já zámek označuju to kam strkám klíč :D . Teď už mi to je jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Zerzi Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 zdravím, mám octávii 1.9 tdi 77kw r.v. 2009, vyskytl se menší problém, měl sem možnost si auto dát na dignostiku a vyhodilo mi to chybu: centrální zamykání - tepelná ochrana, přechodná závada, šlo to vymazat ale není zaručené že se to zase neobjeví, nemužu to nikde najít o co se přesně jedná nebo tomu nerozumím, dík za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 To si v zlej sekcii, toto je pre OI. Musis dat otazku v casti OII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím pánové. Mám dotaz. Mám centrální dálkové ovládání. Momentálně se potýkám s problémem, že když odemknu auto, pravé zadní dveře se neotevřou. Není to sice pravidlo, nicméně na 90% tomu tak je. Navíc mi to občas dělá i u pravých předních. Když je potřeba, musím vlézt do auta, zatáhnout za kliku, na ovládání u řidiče zamčít auto, a následně odemčít. Pak se dveře občas odemčou. Zároveň se mi někdy nezamknou pravé přední dveře. Myslíte že je chyba v zámcích? Že se seknou v zamčené poloze a nemají sílu na to se přehodit? Případně myslíte že je vhodné zajet pro zámky na vrakáč, nebo kde pořídit nové? Říkám si, že pokud bude chyba v tomto a nové zámky nestály moc, vyměnil bych zrovna všechny. BTW, když zatáhnu za kliku vevnitř, čudlík vyjede nahoru, ale jak kliku pustím, zajede zpátky do zamčené polohy. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Bajlo: chyba je buď v zámcích nebo v kabeláží co jde do dveří, ale spíš to vidím na ty zámky. Buď bude KO mikrospínač nebo budou studené spoje v zámcích (v horším případě oboje). Z vrakáče bych zámky nebral, protože ti to může za chvíli opět blbnout, lepší je opravit tvé zámky, nic na tom není. Sám jsem si tak opravoval už 3 zámky, takže vím co píšu a zámky doteď fungují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Dnes jsem měnil mikrospínač v zadních dveřích,ale pro změnu jsem nemohl povolit torx co drží vložku.Mikrospínač se mi podařilo vyměnit sice náročná manipulace uvnitř dveří,ale šlo to.Jen by mě zajímalo jestli jste neřešil někdo situaci kdy nejde šroubek povolit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milanko Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Pán major, som z toho dáký zmatěný. Neviem, ako vložiť svoj vlastný príspevok, preto to robím ako odpoveď. Nehnevajte sa, keď tak mi napovedzte. Ale k mojej problematike. Kúpil som Octaviu I. Kľúč do dverí u vodiča vojde, točí sa o 180 st. a nič sa nedeje. Mám podozrenie, že je v nútri niečo polámané. Zámok by nemal ísť až tak moooc. U spolujazdca je to jednoduché. Odomknem a zamknem celé auto. A vzadu na kufri je to ešte zaujímavejšie. Klúčom odomknem a zamknem zámok, ale nie cez centrál celé auto. Tak ak viete, poraďte mi, čo s tým. Upozorňujem, že vrakáreň je neprijateľná.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Vyber vlozku zamku a hned uvidis, co je zle. Velmi pravdepodobne mas odstraneny/zlomeny diel ktory ide z vlozky do zamku. Niekde tu na fore su aj obrazky toho. Navod na vybratie vlozky najdes na fore (napoviem, ze je to pomocou povolenia, nie uplneho vyskrutkovania malych torxov na boku dveri) Ten zadny zamok - bud zamok, alebo kabelaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freco Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 V takomto prípade to vyzerá, že určite je tam niečo zlomené. Treba to pozrieť, čo tam robí šarapatu. Čo sa týka zadného zámku, tak ja by som to skôr tipoval na kabeláž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.