Jack_Reacher Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 A čerpadláře? :D ten vzduch asi nepůjde ufouknout na dálku co? Že by sis to před nastupováním shodil dolu Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 V8 supercharged no cerpadlarku zatim nes*kam :lool: :lool: :lool: :) Ale je to nádhera, měl jsem možnost si to zařídit na okruhu v Mostě a je to až nesmyslný. Nicméně přesto tahle motorizace tvoří asi 40% prodejů (tady v ČR). V LR to trochu nečekali a pokud objednáš teď, dřív jak na konci roku se nedočkáš. Dost lidí to odrazuje kvůli další změně DPH atd., ale to už je jiná story. S cenovkou dost na 4 mil. to už udělá svoje. No jo, pamatuju si, když jsem do svojí Okty bral plnou Vervy za necelých 1.500 a teď je to 2.100. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 jack: ani cerpadlare :lool: :lool: SirMike: jj znam taky jsem to dva roky po sobe jezdil v Brne na okruhu a ten SC je silenost, letos jak jsem sedl do novyho Range tak jsem byl fakt prostorem zklamanej, vzdy se mi libilo jak je krasne krabicoidni a kdyz jeste tak u te nove generace snizili vahu tak jsem si rikal, ze by to stalo za hrich. Ale holt ne. Tankovani bude peklo pri dnesnich cenach dam za nadrz 3800 :wallbash: ale zase dojezd bude jinde Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Pane ty bys potřeboval autobus! :) :) Za hřích ano, protože to už si můžeš vybrat, jestli baráček nebo RR :) Jaká tam je nádrž, 90l? S tím nastavením vzduchu na dálku by mě to zajímalo. RR to má. :P :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 100 l , tovarne to pres telefon ovladat nejde. KW dela modul kterej umoznuje vetsi snizeni a ovladat to aplikaci na mobilu. RR to ma vzdalene jak ? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Dodelat to tam tak to by byl masakr... Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Viděl jsem to při prezentaci na jejich Experience akci. Předváděli to tam na nové Discovery, kdy to souviselo s nějakým inteligentním chováním vzduchového podvozku vůči použití. Příklad - nastavíš, že budeš připojovat přívěs, couváš, pípáky a kamera registrují, že přívěs už je "na dosah", zadek auta se sníží na minimum + se aktivuje el. brzda, vystoupíš, napojíš přívěs, auto zaregistuje, že příves už je "na kouli", auto se samo zvedne (ty v něm nesedíš, seš venku). Tohle snížení zadku funguje třeba i k funkci "picnic table", kdy si v kufru prostřeš a spodní víko používáš jako lavici k sezení. Haluz :) Umí to taky to, že můžeš nastavit třeba to, že potřebuje nastoupit někdo se sníženou pohyblivostí nebo potřebuješ snažší přístup třeba k manipulaci s dítětem v autosedačce, auto se ti sníží k jedný straně (podobně jako nízkopodlažní autobusy MHD) nebo se sníží komplet. Jestli to jde ovládat přes telefon nebo se to aktivuje nějak uvnitř vozu a potom jen stiskem nějakého tlačítka na dálkovým ovladači, to netuším. Nebo jestli to nějak nastavíš a dělá to pokaždý. Ale předpokládám, že to bude nějak inteligentně vyřešený. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 ty wole to jsou vychytavky, turek nema snizeni pri pripojovani privesu ani picnic table, ale ma nejakej mod nakladani kdy se vypusti nejak vic. Podle toho co jsi psal jsem prave cekal ze to bude mit vzdalene ze to nemusis ovladat z auta. No uvidime. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 V8 supercharged no cerpadlarku zatim nes*kam :lool: :lool: :lool: už budeš budeme jezdit do Brna častěji :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 pripravy v plnem proudu, vcera Jim dovezl zelenou kartu a k ni luxusni pojistku na auto, diky moc pane za perfektni pristup :palec: Zda se ze i garaz bude s laskou vzpominat na koupi auta pac jsme ji museli trosku uklidt aby se tam obe auta v pohode vesli viz foto nize. varovani: ti co znaji predchozi bezny stav garaze mohou zacit panikarit, ze maji halucinace a podobne, ale verte ze ne, zazkraky ihned nemozne na pockani v tomto pripade asi behem 4 hodin. Az bude lunarka u noveho majitele zbavim se i tech veci co tam jsou a bude jeste lepsi. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 hezky si ten bordel ve photoshopu vymazal :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 včera to tam vypadalo jinak :D jen ty filtry zustali v kufru no :wallbash: Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 hezky si ten bordel ve photoshopu vymazal :D :D ... a nebo si pronajal jinou garáž :) No prokouklo to k nepoznaní, nejvíc práce asi dalo vychlastat všechno to víno :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Myslim ze na to vino by boli tie 4 hodiny malo.. :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 gratulace pane škoda, že jsi se neozval na začátku při objednávce s některými těmi vychytávkami. Mohl jsem to zkusit protlačit "za importérovými zády" do výroby... Jinak i Turka se vzduchem si můžeš vzadu čudlíkama v kufru přizvedávat/snižovat. Pokud máš kouli a elektrický zadní dveře, tak počítej s tím, že po připojení vozíku je neotevřeš ;) A po odpojení Ti nejdřív sami vyjedou až nahoru a následně zase dolu. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Dokud neuvidim tak neuverim ze mas uklizeno v garazi... Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 véééliký respekt Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Tak gratuluju Ondro i tady, nějak jsem tohle téma "zasklil", protože jsem měl jiný starosti. Auto je to moc pěkný a moc velký, takže k Tobě se hodí Snad jsi tam do smlouvy dostal všechny ty svoje podmínky, o kterých jsme se kdysi bavili a jak psali kluci, ať se Ti vyhnou všechny starosti a jen spolu polykáte spousty kilometrů P.S. máš pronajatou garáž ještě vedle, že? :lool: Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Diky, pronajata garaz vedle neni (pac tam je mala) a ani jina u baraku, fakt je tam uklizeno, kdo neveri at tam bezi, ale kazdopadne si tam pocka nez ja prijedu z prace otevrenou ji nenechavam. Hlavni podminka jako je auto zdarma po celou dobu garancni prohlidky, reklamace zavady vozu nebo nedej boze opravy po nehode mam k dispozici takze fajne no ni ? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Tak to je dobrá věc, ale při pořizovací ceně Turka si asi můžeš vyskakovat víc než při koupi Supa nee? :-) OT: Kdybys chtěl prodat Omanyty, tak bych je vzal na Supa :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je. 19" na Arnieho ? cece vypadalo by to podle me dost divne velky kola a standardni vyska to uz jsme tu parkrat videli, myslel jsem ze nechces snizovat ale uzivat komfortu. Kazdopadne kdyby zustali doma tak klido, nas zakaznik ( platici Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je. ;) teď jsem koukal na opravu Transportera, rozvody a jiné drobnosti, Zlatý servis - 30% sleva na práci, 14 % sleva na materiál pro auto starší 4 let ..... jo teď má koncern službu, kdy se můžeš podívat na spodek auta při servisní návštěvě Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 a jak plánuješ olej, necháš ll na 30k km nebo dříve měnit? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 tak štastnou cestu dneska ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 První olej po 5Tkm další při 15Tkm a pak každých 15Tkm, a zase pěkně nízko syrovy ARAL. Díky všem den D bohužel posunut protoze instalace folii se natahuje a auto není připraveno. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Jééé, to jsou brzdy Předání auta jim snad trvá dýl než naplánování a výroba Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Tak auto je od prodejce pripraveno, ale ono se bali ze vsech stran do folie, okna folie, stresni okno folie .... ten clovek co to dela to umi dobre, ale chce to asi cas. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 To jako bali auto do potravinarske folie??? kolem dokola je to za 5 minut :D... co jim na tom muze tolik trvat... :lol: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky